Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Негован-платеното
Re: Негован-платеното
Колко жалко за момчето.И аз често ходя там и действително преминават няколко далекопровода.Трябва много внимание,особенно когато е дъждовно. 

Още едно и ....сефтето!!!

Съболезнования на семейстевото и близките....
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На тоя арендатор му трябва бой бой и само бой.....
....
Нелепа смърт

Това да не са тези жици?

Нелепа смърт

Това да не са тези жици?
- ivan_berov
- новобранец
много жалко за момчето,аз също го посещавам и сум забелязал табела с предупреждение но също ловя с карбон,жалко....
- CERRUTI
- сериозен играч
Това което си снимал е гйола с пастървите,трагедията са случи ето тук:felippemassa написа:Това да не са тези жици?

Точно там минава един далекопровод и отива към този стълб който си снимал,колегата беше застанал точно под кабелите,незнам можеби не е забелязал каде е.....то и аз от цялата олелоя при влизането и от мерака чак на 2то-3тото замятане забелязах че над мен се разминават няколко кабела(бях в ляво на бабунката от 2-та ти снимка)...
Незнам какво ме накара миналата седмица да си взема от един магазин едно евтино болонезе(18лв.),въпреки че имам същата дължина и карбоново...та го бях взел евтиното да му правя сефтето..

-
- научил се да хвърля
Лека му пръст на момчето. Този водоем трябва да се да се затвори и да се забрани риболова на него.
-
- разбира нещата
Браво за излета.За момчето много лошо.Ние вчера обикаляхме кариерите и към 10-11 г/д минахме да видим какво става и дали кълве и един колега ни каза какво е станало... като чух направо настръхнах... много гадно.Да отидеш за риба да си правиш кефа и да те изнесат в ковчег... 

-
- ще става разбирач
Много нелеп инцидент
Преди 2 седмици видях нещо подобно за радост нямаше жертви. Бяхме на Рибарица и отидохме на платеното да си хванем няколко риби за скарата. Там минават също такива жици целите в плувки блесни и воблери. Та както си ловях поглеждам и виждам една госпожа колежка, която вдига 5-6 метрова въдица и яко прас в жиците. Тя така и не осъзна какво може да и се случи. Късмет и беше че й бяха дали пръчката не от карбон, а някаква от фибростъкло... Там доколкото видях имаше по жиците на места табелки за високо напрежение, но какво от това....
Не знам все си мисля че под такива жици трябва да е забранена зона за риболов, защото някой дори и да знае в залисията като нищо....

Преди 2 седмици видях нещо подобно за радост нямаше жертви. Бяхме на Рибарица и отидохме на платеното да си хванем няколко риби за скарата. Там минават също такива жици целите в плувки блесни и воблери. Та както си ловях поглеждам и виждам една госпожа колежка, която вдига 5-6 метрова въдица и яко прас в жиците. Тя така и не осъзна какво може да и се случи. Късмет и беше че й бяха дали пръчката не от карбон, а някаква от фибростъкло... Там доколкото видях имаше по жиците на места табелки за високо напрежение, но какво от това....
Не знам все си мисля че под такива жици трябва да е забранена зона за риболов, защото някой дори и да знае в залисията като нищо....
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
- krastavicata
- новобранец
Тая Мърльо АРЕНДАТОРА трябва да влезе в затвора за причиняване на смърт по немарливост и защо това нещо не се отрази от медиите???Трябва да се търси отговорност за случая и тази локва да се затвори завинаги!!!Както и други подобни места кадето крият такава опасност.Поне едни големи табели да сложат да предупрездават хората.Ужас нямам думи, заради невежеството на едни хора си отиват други невинни.
ROONEY
Мир на праха му

БОГ да прости момчето.....Мир на праха му.....

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Язък????Имам 8 ца чип карбон,в памет на колега отива в историята.
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
УжасТ ... трагедия.
Само за инфо да попитам, за да се случи инцидент, трябва ли пръта да удари в жиците или е достатъчно да сочи към тях.
Питам, защото съм ловял под жици и мача в ръцете ми направо трепери.
Само за инфо да попитам, за да се случи инцидент, трябва ли пръта да удари в жиците или е достатъчно да сочи към тях.
Питам, защото съм ловял под жици и мача в ръцете ми направо трепери.
-
- научил се да хвърля
Може да се получи електрическа дъга и да прехвърли тока през теб и без да си докосвал жиците. Разстоянието варира в зависимост от влажността на въздуха и може да се случи и от два метра. По-добре изобщо не заставай под жици, или ако заставаш гледай да е поне на 3+ метра разстояние.