Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Питане за фидър
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Питане за фидър
За монтажа на хранилката на дъното горе-долу ми е ясен принципа.Та въпроса ми е,каква роля играе пръчката и влакното,не може ли с обикновена въдица за дъно и сигнализатор 

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има доста действие в този риболов,и при най-малката индикация на кълване трябва да се засича.При фидера ти трябва пълна концентрация.Доста колеги предпочитат мача ,защото при фидера се цапаш повече,но мойто мнение че пък така подаваш захранката много по равномерно на малки количества на едно и също място.Дори сега в момента замислям и нощен риболов с фидер,така че ако някой има опит да каже.Само да спомена че не обичам звънците.Някакво закрепяне на ампула.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: ФИДЪР
По кои магазини се продава,нещо ми говори че е от бояджийски ама все пак?saksi написа:Има една фосфорна боя на ЛАКПРОМ ,ако рискуваш да си боядисаш върха на фидера,се вижда добре през нощта
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Здравейте колеги.
Айде и аз щото съм аджамия в тоя риболов, пък и се е отворила темичка да питам. Има ли начин да си взема фидер и мач в едно. Виждал съм в нета подобни предложения ама не знам как действат. Мночко ми станаха сопите в калъфа и да си кажа честно и още фидери и мач става 50 кила. Ако някой може да ми даде конкретно предложение или мнение ще бъда благодарен.
Айде и аз щото съм аджамия в тоя риболов, пък и се е отворила темичка да питам. Има ли начин да си взема фидер и мач в едно. Виждал съм в нета подобни предложения ама не знам как действат. Мночко ми станаха сопите в калъфа и да си кажа честно и още фидери и мач става 50 кила. Ако някой може да ми даде конкретно предложение или мнение ще бъда благодарен.
НАСЛУКА
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сега аз да кажа-на мен фидерите са ми с плетено влакно 14,16 дето бая издьржа...вадил сьм бати клоните..другото което е е че СЕКА пръчка може да си направиш на фидер-то си е хранилка,да еба аз понякога ако не сьм на река слагам и пружина-то като си кьлве вьрха няма значение да не говорим,че понякога е доста тьпо да ти е мек вьрха-пак казвам от моя опит-ведньж бяхме на Роман и колегата си направи мижавото болонеза на фидер-немаше пропуск!!!!аз с моя мек врьх нищо не направих-просто мряната всеки удар се засичаше при него,а при мене ако не висех при фидера-НЕ,а да се има вредвид,че бех с най якия врьх-50-70грама..бе импровизация си е сичко мен ако питате...другото са глупости.... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
главно искам да кажа на колегата 4о4о,че да не се занимава с гупости-винаги може да си вземе мач прьчка дето да му вьрши работа и за фидер..или по скоро обратното щото на фидрките им е вьрха жилав и стават за всичко..ама тва си е мое мнение,де-като бара си бара-нема значение ква ти е прьчката-моите дьнни напр са с вьрхове колко цигата и кво?като си удари сериозна риба ги избива от стойките,а в края на краищата за голема риба сме трьгнали-не да ловим уклей с фидери,нали?ама знам ли... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ефтини Фидери
Колеги в магазина до метрото на бившия площад Ленин в безистена има ефтини /20-40лв./ Фидери.
-Не е важно какво говорят зад гърба ти.
Важното е, когато се обърнеш... ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
Важното е, когато се обърнеш... ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: