Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Колега ама това не се отнася само за София.gloupan написа:Дайте да направим следното:изпратете ми на ЛС кой колко може да даде и аз ще ги изпратя всичките накуп за да спестим от такса превод.А като се видим на 28.05 на Соф. среща № 35 ще ми ги върнете .Така ще можем по бързо да реагираме

- gloupan
- разбира нещата
Да наясно съм !Но ако във всеки град се организираме по този начин,ще можем бързо да реагираме 
Досега са saksi ,Marko Polo и аз

Досега са saksi ,Marko Polo и аз
TRS70MLF2
Може и касичка по рибарските магазини,има за зарибяване,пълнят се по половин година
Смешна сума-500 лв-но скоро в магазините ще се оставя по-10,20 лв за стръв :за един риболов 

Риболовци.
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Давай градски ще помогнем.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Неделчо,гледай до 9.30 да си писал вече сметката-насреща съм.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този път наистна сте конструктивни. С Вас съм.

Риболовци.
- krokibg
- учете се от него
Кой,колкото има на сърце
Аз имам проблеми в момента,но ще дам поне 100лв ако ще и да нямам цигари утре !!! Човека наистина е приятел и трябма да помогнем,утре на всеки може да се случи - да не дава господ
Делеф ще пусне сметката утре а аз ще се погрижа за докторите да се погрижат за човека по-сериозно.Поне ми е в обсега и имам възможност да помогна !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любо всеки в момента е в криза и проблеми-евала за 100 те лв,мен по ще ми хареса,всички по 1 лв-демек 1 бира по малко,щото няма всеки твойта възможност,въпроса е до желанието и сърцето не колко си дал-тогава може да говорите че форума е сила 

Риболовци.
- krokibg
- учете се от него
Люси,вижсега,беше времето когато си правех каквото искам!!!Сега и аз имам проблеми и то доста сериозни.Имам в къщи и три деца и жена !!!Имам и една сюрия хора около мен,които искат да ядат и т.н.аз давам 100лв и това не означава че казвам всеки да го направи.Още повече че аз познавам човека лично и го взимам при сърце.Недейте да четете нещата по този начин.Надявам се че съм бил достатъчно изчерпателен !!!Дайте да направим каквото можем и да ви кажа,понеже познавам Неделчо достатъчно добре пък и лечебната система ми е ясна та от опит знам че след тези 500 ще трябват още толкова поне,докато човека се закрепи.Помислете реално и нико на сила не кара някой да дава каквото ида е.Надявам се че ме разбра и повярвай ми,наистина имам финансови проблеми

П.П И да ти кажа,мога поименно да ти кажа няколко човека,които от сърце ще дадат по 50-100лв,но няма да ги споменавам,те си знаят

П.П И да ти кажа,мога поименно да ти кажа няколко човека,които от сърце ще дадат по 50-100лв,но няма да ги споменавам,те си знаят

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- zarganski
- ще става разбирач
И аз съм на нулата но ще дам! Много хора сме помислете, на всеки може да се случи! Неделчо давай сметка, че утр сутринта излизам от БГ.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Здравейте колеги и от мен,него познавам колегата лично но искам и аз да помогна,нали за това сме тук даси помагаме а на колегата пожелавам скорошно оздравяване.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз непознавам много хора от форума лично, но ще помогна с малко, но от сърце.Чакам сметка да пратя днес след обед.Късмет на колегата и да се въстановява бързо, за откриването да е на някой водоем.
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Делев,и от мен капка в морето.Ще оправим колегата.Ако имаш възможност мини през мен в магазина за авточасти - знаеш го.До 18.30 съм там или да се чуем после.0885736510 Здравко
-
- научил се да хвърля
Аз както винаги съм на мнение че ако се организираме по градове ще е по лесно.Не всеки има време да отиде до банката даже и да има желание. В момента съм без работа и затова свободно време бол, ама други имат лоши шефове..Давайте да си звъним един на друг по градове и за нула време ще съберем парите...