руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от sarafov »

как лекичко че не мога да разбера,искаш да кажеш веднъж ли? :roll:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Не знам защо не може да ги вадиш бързо.По принцип с тая пръчка за нула време трябва да излезе.Ето един сом на Амударя, ходих да пробвам новата база.Извадих го за минута-две:
Изображение
Виж по-едрите каймани примерно по-бавничко излизат, около 300 кг кайман го вадя за около два часа, но измерено в игрово време.Значи пак около 5-6 минути.
Последно промяна от Reo на Вто Май 26, 2009 12:44 pm, променено общо 1 път.
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

sarafov написа:как лекичко че не мога да разбера,искаш да кажеш веднъж ли? :roll:
Трябва да работиш по-бързо с пръсчетата,колкото е по-голяма рибата,толкова по-бързо.Но внимавай с индикаторите,не допущай да влизат в червения сектор!
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

колеги като има турнир за черен амур трябва ли да се пуска веднага уловената риба.ако се задържа до края на турнира да не ми треснат някоя глоба. :roll:
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Ако си купиш лиценз, няма да те глобят даже да задържиш рибата.
Изображение
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

А може ли някой да каже как да се записвам за турнири,щото аз не знам,кликам на турнира и ми пише че трябва да се запиша 1 час преди да почне но и тогава не става,нещо не мие ясно :roll: ,хем се намирам на същия водоем кадето се намира.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

sarafov написа:А може ли някой да каже как да се записвам за турнири,щото аз не знам,кликам на турнира и ми пише че трябва да се запиша 1 час преди да почне но и тогава не става,нещо не мие ясно :roll: ,хем се намирам на същия водоем кадето се намира.
Трябва да видиш в кой ден се провежда турнира,примерно ако пише ПН значи понеделник. ;) И да се запишеш един час преди да започне турднира,примерно турнира е 17:00 тряя да се запишеш в 16:00. ;)
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Може и да не един час точно преди турнира, трябва да е в рамките на този един час.Те турнирите са или от 17 часа или от 5 часа.В рамките 16-17 и 4-5 часа може да се регистрираш.Вероятно не те е пуснало на турнир, защото някои турнири се обявяват доста по-рано и може примерно турнира да е не този а следващия понеделник.Случвало ми се е това няколко пъти.Друг вариант е турнира да е отминал предния понеделник примерно, но съобщението за него в журнала ти да стои и да си го видял по-късно.Затова аз ги трия турнирите в съобщенията и оставям само тези които предстоят и евентуално ме интересуват.
Изображение
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

може ли някои дами каже на рибхоз константиново каде излиза черен амур и на каква стръв.благодаря.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

stoilkatastz написа:може ли някои дами каже на рибхоз константиново каде излиза черен амур и на каква стръв.благодаря.
Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.Само на "Разрушенный пирс" е 2 на 1000.Лови се само на молюск и много рядко някое дребно на мотиль.
Наслука!! И внимавай той е забранен,трябва веднага да го пускаш.За него няма лиценз. :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

На Константиново има черен амур на всяка локализация, но в минимални количества.С една идея повече има на Разрушенный пирс, но и там е много малко.Не знам защо точно там искаш да го ловиш, но не е това мястото за тази риба.Иначе се лови на дъно, през деня, основната стръв е молюск.
Изображение
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Reo написа:Може и да не един час точно преди турнира, трябва да е в рамките на този един час.Те турнирите са или от 17 часа или от 5 часа.В рамките 16-17 и 4-5 часа може да се регистрираш.Вероятно не те е пуснало на турнир, защото някои турнири се обявяват доста по-рано и може примерно турнира да е не този а следващия понеделник.Случвало ми се е това няколко пъти.Друг вариант е турнира да е отминал предния понеделник примерно, но съобщението за него в журнала ти да стои и да си го видял по-късно.Затова аз ги трия турнирите в съобщенията и оставям само тези които предстоят и евентуално ме интересуват.
Благодаря ти за инфото и поздрави :D :drinkers:
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

bai_spas написа:Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.
В българския няма множествено число, завършващо на Й ! Пише се локации. И така и се произнася.

Някой хващал ли е от тия? На новата база Амударья, лок.Тихая заводь, предимно се лови на живец. Може спокойно да замести Амазонка, дава почти същите пари, а и най важното неизхабява въдиците, мах е 2,5кг.
Изображение Изображение
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

forest написа:
bai_spas написа:Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.
В българския няма множествено число, завършващо на Й ! Пише се локации. И така и се произнася.

Някой хващал ли е от тия? На новата база Амударья, лок.Тихая заводь, предимно се лови на живец. Може спокойно да замести Амазонка, дава почти същите пари, а и най важното неизхабява въдиците, мах е 2,5кг.
Изображение Изображение
човек ти ма зариби да опитам обаче нещо не мога да ги хвана ни от едната ни от другата риба , само няколко щуки , няколко сома , и там някви риби :roll:
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.Хванах почти 200 кг сом и то през деня :shock:

Изображение Изображение Изображение

Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:

Изображение

ще се ловят явно...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”