Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
как лекичко че не мога да разбера,искаш да кажеш веднъж ли? 

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Не знам защо не може да ги вадиш бързо.По принцип с тая пръчка за нула време трябва да излезе.Ето един сом на Амударя, ходих да пробвам новата база.Извадих го за минута-две:

Виж по-едрите каймани примерно по-бавничко излизат, около 300 кг кайман го вадя за около два часа, но измерено в игрово време.Значи пак около 5-6 минути.

Виж по-едрите каймани примерно по-бавничко излизат, около 300 кг кайман го вадя за около два часа, но измерено в игрово време.Значи пак около 5-6 минути.
Последно промяна от Reo на Вто Май 26, 2009 12:44 pm, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
Трябва да работиш по-бързо с пръсчетата,колкото е по-голяма рибата,толкова по-бързо.Но внимавай с индикаторите,не допущай да влизат в червения сектор!sarafov написа:как лекичко че не мога да разбера,искаш да кажеш веднъж ли?
Наслука!!

- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги като има турнир за черен амур трябва ли да се пуска веднага уловената риба.ако се задържа до края на турнира да не ми треснат някоя глоба. 

А може ли някой да каже как да се записвам за турнири,щото аз не знам,кликам на турнира и ми пише че трябва да се запиша 1 час преди да почне но и тогава не става,нещо не мие ясно
,хем се намирам на същия водоем кадето се намира.

-
- разбира нещата
Трябва да видиш в кой ден се провежда турнира,примерно ако пише ПН значи понеделник.sarafov написа:А може ли някой да каже как да се записвам за турнири,щото аз не знам,кликам на турнира и ми пише че трябва да се запиша 1 час преди да почне но и тогава не става,нещо не мие ясно,хем се намирам на същия водоем кадето се намира.

-
- вече хвърля и на тежко
Може и да не един час точно преди турнира, трябва да е в рамките на този един час.Те турнирите са или от 17 часа или от 5 часа.В рамките 16-17 и 4-5 часа може да се регистрираш.Вероятно не те е пуснало на турнир, защото някои турнири се обявяват доста по-рано и може примерно турнира да е не този а следващия понеделник.Случвало ми се е това няколко пъти.Друг вариант е турнира да е отминал предния понеделник примерно, но съобщението за него в журнала ти да стои и да си го видял по-късно.Затова аз ги трия турнирите в съобщенията и оставям само тези които предстоят и евентуално ме интересуват.

- stoilkatastz
- ще става разбирач
може ли някои дами каже на рибхоз константиново каде излиза черен амур и на каква стръв.благодаря.
-
- вече хвърля и на тежко
Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.Само на "Разрушенный пирс" е 2 на 1000.Лови се само на молюск и много рядко някое дребно на мотиль.stoilkatastz написа:може ли някои дами каже на рибхоз константиново каде излиза черен амур и на каква стръв.благодаря.
Наслука!! И внимавай той е забранен,трябва веднага да го пускаш.За него няма лиценз.

-
- вече хвърля и на тежко
На Константиново има черен амур на всяка локализация, но в минимални количества.С една идея повече има на Разрушенный пирс, но и там е много малко.Не знам защо точно там искаш да го ловиш, но не е това мястото за тази риба.Иначе се лови на дъно, през деня, основната стръв е молюск.

Благодаря ти за инфото и поздравиReo написа:Може и да не един час точно преди турнира, трябва да е в рамките на този един час.Те турнирите са или от 17 часа или от 5 часа.В рамките 16-17 и 4-5 часа може да се регистрираш.Вероятно не те е пуснало на турнир, защото някои турнири се обявяват доста по-рано и може примерно турнира да е не този а следващия понеделник.Случвало ми се е това няколко пъти.Друг вариант е турнира да е отминал предния понеделник примерно, но съобщението за него в журнала ти да стои и да си го видял по-късно.Затова аз ги трия турнирите в съобщенията и оставям само тези които предстоят и евентуално ме интересуват.

- forest
- новобранец
В българския няма множествено число, завършващо на Й ! Пише се локации. И така и се произнася.bai_spas написа:Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.
Някой хващал ли е от тия? На новата база Амударья, лок.Тихая заводь, предимно се лови на живец. Може спокойно да замести Амазонка, дава почти същите пари, а и най важното неизхабява въдиците, мах е 2,5кг.

-
- новобранец
човек ти ма зариби да опитам обаче нещо не мога да ги хвана ни от едната ни от другата риба , само няколко щуки , няколко сома , и там някви рибиforest написа:В българския няма множествено число, завършващо на Й ! Пише се локации. И така и се произнася.bai_spas написа:Има го на всички локаций,шансът ти да го уловш е 1 на 1000.
Някой хващал ли е от тия? На новата база Амударья, лок.Тихая заводь, предимно се лови на живец. Може спокойно да замести Амазонка, дава почти същите пари, а и най важното неизхабява въдиците, мах е 2,5кг.
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.Хванах почти 200 кг сом и то през деня

Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:

ще се ловят явно...

Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:

ще се ловят явно...