Ножове

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Ножове

Мнение от Краси_поборника »

петко стоянов написа:А как да позная качествения нож?За тези от Етъра питам :roll:
Трябва 6 кокошки да колнеш с него и ако не ръждяса е истински. :wink: :lol:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Кат го хванеш на масата и стъпиш отгоре му,ако не се счупи,те това е!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ей тука ма уцелихте :wink: Ето ви малко и от мойте, тея са в къщи ,после ще снимам и другите от цеха :wink:
па за Митака , следващия път няма прошка :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

п.п.Втория ми е подарък от Кърцата на Езерово :prayer:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Браво на колегата, сетил се да пусне тая тема! Ето че на бял свят излизат великолепни творения, дело на нашего брата рибаря (и ловеца)! Евала, Митак! И на другите колеги ръчните творения са прекрасни!
Ето и моите опити в тази област. Всичките са мое дело с изключение на щика от пушка, на който му монтирах само дръжката. Останалите са правени от парче желязо, текстолит, гетенакс, малко месинг и доста положен труд. Е, няма да крия, че имам отлични условия за изработката. Лошото е, че нямам уменията на "художник" в тази област и повече залагам на практичността и количеството! Тези са ми комплект за касаплъци:

Изображение

Лошо впечатление правят ръждивите петна, но разбирачите знаят, че този тип стомана имат голям "ряз" и са издръжливи на интензивни натоварвания! Имам и много кухненски, но не представляват кой знае какъв интерес, като повечето от тях са счупени оригинални и съответно накъсени, и присадени нови дръжки.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Прав си за ръждавейката,имам подобен и хубавото му е че сам се оксидира,сякох с него стоманена примка да освободя язовец.Междодруго от козината на язовците стават най-добрите четки за рисуване и лакиране.Инак постваните снимки ме израдваха,давайте все така! :P
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ето една част и от моите,които са при мен на язовира !!!
Изображение

Изображение

Изображение

Ето ги в по-близък план.От горе на долу първите два са Cudeman и са в една кания.Третия е Falcon-Inox.Четвъртия е на наш майстор на ловни ножове а петия е РЕКЕТ от Др.Митев.
Изображение

Тези са два военни ножа,като първия заедно с канията става на клещи и е щик за калашник.Третие е немска кама Linder Solingen-Germany и четвъртия е Стилет,направен от мой приятел,като е взаимствал направата от японски майстор.
Изображение

Това е американски ловен нож Black Panter,но сега му остана само името.Беше с оригинална дървена дръжка от някакво скъпо дърво но се наложи да преправя всичко на ново и да сложа кокалената дръжка и да сменя предпазителя,че едни миндили го счупиха а друг тъпак,докато се усетя,тръгна да проверява дали е истинска стомана и удари моя в един цигански нож и му еба мамата.
Изображение

Мечовете,не ми се снимат че много игра с това качване през разни сайтове,копиране и ебати и държавата,всичко правим с клизма :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И аз си мислех,че имам ножове! :rolleyes:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Твойто са ножки :mrgreen: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

sapuna написа:И аз си мислех,че имам ножове! :rolleyes:

Аре,стига си плакал,имам още некой и ще ти подаря един а и на Митев трябва да му върна жеста та малко щ разтоваря каруцата.Тези,всички са ми подарък и от тях не давам,но ще ви подаря по уден друг нож,имам три еднакви.Е затова си обичам рожденните дни :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Мерсаж Любаче! Ша се реваншираме! :mrgreen:

И...момчета,за тези които не знаят:"Нож не се подарява-нож се продава!" :wink: /обикновенно излизат по 10-20ст./
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Бе то си е Българско мачете,за едно такова щяха да изключат мой съученик,истинско- рязало турски кратуни.Това е история,пази го.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз пък с това си правя места за ловене,когато ходя по Марица.Брадвата просто е като детска играчка пред това Финландско чудо,с което ония с пияните мозъци кастрят клоните на дърветата и секат,по-нънките дървета с няколко замаха.Просто е страшно и като уръжие и ще отсече крак или глава от един път :mrgreen: :lol:
Изображение

Имам още неща,но ще ги кача след малко,като ги намеря и снимам :lol: :wink:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ето още няколко инструмента и спирам да се ровя че трябва цяла нощ да снимам :mrgreen: :lol:
Това е някаква брадвичка,която явно съм си харесал в някой магазин и съм я приватизирал !
Изображение

Това са още три ножа,единия от които е страшен лилипут :mrgreen: :lol: :wink: Един рибарски за рязане на саламче,доматчета и др.И едно китайче,което изобщо не се сещам от къде ми е попаднало но е факт !!!

Изображение

Това са два меча,за рязане на прости картуни /майтапя се бе/ :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Изображение
Изображение

starcho написа: п.п.Кроки това квойто си е типичен ятаган ама много ми харесва винаги съм мечтал да си намеря някакво подобно.Супер е!Аз като виждал кви неща имаш покрай тебе кучета,котки,ножове,мачете и др. незнам как някой ще смее да припари до язовира без разрешение.Камоли да е бракониер. :lol:
Старчо,има наглеци,и винаги някой се опитва.Хващал съм достатъчно такива и са си плащали.А тези които хвана от тук нататък,пак ще си платят и за тези които съм истървал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Кормораните,карабатаците се мерят със всеки бракониер,да не ви долетят.Само чифте ги оправя,после може да храните мачките,мале оспамих се.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

абе в ремонт съм и незнам в кой кашон са ми чикиите ма изрових от куфнята тва ,напоследък се глезя на карбон"червения" и керамика"белите" бръсначи са

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”