Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

директен срещу мач
директен срещу мач
здравейте те колеги след вчерашната покупка от моя страна на мач
си казах утре ще е деня за проба на мача,днес след ранно преключване на работния ден за мен,
взех да мисля на кьде да се запьтя,не ми се ходеше пак из нашия пазарджишки район и реших да се отправя кьм любен от доста време не бях ходил там,макар че нямах интифа дали кьлве там реших да опитам взех си мача и дирекният без които не мьрдам никаде
те ви и малко фотки
с коментари

работното място

след пускане на мача в действие има няма 2 минутки последва силен удар и аванса макарето разтревожено запя
но след борба около 3-4 минутки олекна тежеста на мача и рибката се откачи
и си замина по живо по здраво

ето го и другия претендент в действие,при него няма лабаво

хванах 10тина калпазанчета
но уви все от тоя калибар малки

мога да кажа че направих доста разнообразен риболов,червеноперки,мухари,каракуди,шаранчета и костурчета досадни

това е резултата от днешния риболов

днес много инсперементирах ловях ту с мача ту с голия,сменях им местата даже но все по добре се справяше голия убиец
макар че повече наблягах на мача
исках тои да победи но за жалост не успя
в края на сьстезанието везните клоняха кьм голия екзекутор
важното е че те са професионалисти и знаят че няма място за сьрдене,останаха си приятели и след турнира

това беше от мен

работното място

след пускане на мача в действие има няма 2 минутки последва силен удар и аванса макарето разтревожено запя

ето го и другия претендент в действие,при него няма лабаво

хванах 10тина калпазанчета

мога да кажа че направих доста разнообразен риболов,червеноперки,мухари,каракуди,шаранчета и костурчета досадни

това е резултата от днешния риболов

днес много инсперементирах ловях ту с мача ту с голия,сменях им местата даже но все по добре се справяше голия убиец

макар че повече наблягах на мача

това беше от мен

-
- сериозен играч
Re: директен срещу мач
И двете са прекрасни оръжия сами по себе си.И мача и директият имат своите предимства и недостатъци,но се допълват.
Евала ,колега
Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион

Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион

-
- ще става разбирач
Е колега първо да ти чиститя за новия мач а второ добре си си прекарал. Другият път ще си я изкараш рибата от мача 

мерси колегаjporlando написа:И двете са прекрасни оръжия сами по себе си.И мача и директият имат своите предимства и недостатъци,но се допълват.Евала ,колега
Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион![]()
![]()
![]()

-
- сериозен играч
Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб! 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво супер излет и готини огънати пръчлета! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра репортажче
Beis,аиде поскоро реванш да има 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

няма проблем брато още утре,не яж у вас сутринта аз ще ти взема една тавичка с банички и една каса с боза,малко скромно ама нали си на диетаyzyna написа:Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб!

-
- сериозен играч
beis написа:няма проблем брато още утре,не яж у вас сутринта аз ще ти взема една тавичка с банички и една каса с боза,малко скромно ама нали си на диетаyzyna написа:Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб!че ще ставаш мухар
трябва да влизаш вьв форма
за тоя вид риболов
а за риболова нямаш,ядове когато кажеш брат

- Николай Неделков
- учете се от него
EkcTpa 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво,Ники!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....