Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
директен срещу мач
директен срещу мач
здравейте те колеги след вчерашната покупка от моя страна на мач
си казах утре ще е деня за проба на мача,днес след ранно преключване на работния ден за мен,
взех да мисля на кьде да се запьтя,не ми се ходеше пак из нашия пазарджишки район и реших да се отправя кьм любен от доста време не бях ходил там,макар че нямах интифа дали кьлве там реших да опитам взех си мача и дирекният без които не мьрдам никаде
те ви и малко фотки
с коментари

работното място

след пускане на мача в действие има няма 2 минутки последва силен удар и аванса макарето разтревожено запя
но след борба около 3-4 минутки олекна тежеста на мача и рибката се откачи
и си замина по живо по здраво

ето го и другия претендент в действие,при него няма лабаво

хванах 10тина калпазанчета
но уви все от тоя калибар малки

мога да кажа че направих доста разнообразен риболов,червеноперки,мухари,каракуди,шаранчета и костурчета досадни

това е резултата от днешния риболов

днес много инсперементирах ловях ту с мача ту с голия,сменях им местата даже но все по добре се справяше голия убиец
макар че повече наблягах на мача
исках тои да победи но за жалост не успя
в края на сьстезанието везните клоняха кьм голия екзекутор
важното е че те са професионалисти и знаят че няма място за сьрдене,останаха си приятели и след турнира

това беше от мен

работното място

след пускане на мача в действие има няма 2 минутки последва силен удар и аванса макарето разтревожено запя

ето го и другия претендент в действие,при него няма лабаво

хванах 10тина калпазанчета

мога да кажа че направих доста разнообразен риболов,червеноперки,мухари,каракуди,шаранчета и костурчета досадни

това е резултата от днешния риболов

днес много инсперементирах ловях ту с мача ту с голия,сменях им местата даже но все по добре се справяше голия убиец
макар че повече наблягах на мача

това беше от мен

-
НИКИ ДОНЧЕВ
- сериозен играч

Re: директен срещу мач
И двете са прекрасни оръжия сами по себе си.И мача и директият имат своите предимства и недостатъци,но се допълват.
Евала ,колега
Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион

Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион
-
Chenko93
- ще става разбирач

Е колега първо да ти чиститя за новия мач а второ добре си си прекарал. Другият път ще си я изкараш рибата от мача 
мерси колегаjporlando написа:И двете са прекрасни оръжия сами по себе си.И мача и директият имат своите предимства и недостатъци,но се допълват.Евала ,колега
Току що Барса стана шампион пожелавам ти и на тебе с прекрасните пръчки,които имаш да станеш и ти шампион![]()
![]()
![]()

-
yzyna
- сериозен играч

Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб! 
- Paublo_Eskobar
- Модератор

Браво супер излет и готини огънати пръчлета! 
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
Nikola Polizovski
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Екстра репортажче
Beis,аиде поскоро реванш да има 
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
няма проблем брато още утре,не яж у вас сутринта аз ще ти взема една тавичка с банички и една каса с боза,малко скромно ама нали си на диетаyzyna написа:Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб!

-
yzyna
- сериозен играч

beis написа:няма проблем брато още утре,не яж у вас сутринта аз ще ти взема една тавичка с банички и една каса с боза,малко скромно ама нали си на диетаyzyna написа:Николайчо,поздравявам те за покупката на този мач,и искам да ти напомня че все още не си почерпил за което!!!!А относно риболовните ти приключения днес,надявам и аз да присъствам на някои от твоите бъдещи излети,ако благоволиш да ме вземеш с теб!че ще ставаш мухар
трябва да влизаш вьв форма
за тоя вид риболов
а за риболова нямаш,ядове когато кажеш брат
- Николай Неделков
- учете се от него

EkcTpa 
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
borislavvasilev
- разбира нещата

- butnik
- рибар фанатик

- Обратна връзка:
Браво,Ники!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....