Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Искам да Ви помоля нещо !!!
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Искам да Ви помоля нещо !!!
Много си прав Цезареее, много, ама дали ще те разберат СПАМЕРИТЕ . 

А ве хора , вие само за глупости взехте да спорите , честно !!!
Туй риболова не е за мен 

Мерси за приветствието.Да наистина можех да попитам някои неща които не са ми ясни,но повечето въпроси които ме вълнуваха бяха коментирани и с търсачката можеха сравнително лесно да бъдат намерени.sapuna написа:Разбирам те приятелю и в същото време не мога!!!
За година/без две седмици/ можеше доста неща да попиташ,споделиш,изкоментираш и т.н. Приобщаването към форумното общество се осъществява точно по този начин,а ако го направи и един млад,човек той веднага става любимец!
Приветствам те с "Добре дошъл"!

P.S. Успех на състезанието.

-
- учете се от него
Колега, в тази тема изобщо не става дума за граматикаCaesarVeliki написа:Ами тогава не виждам смисъл да се оплаквате от това, от което се оплаквате... Всичко си е наред...

- CaesarVeliki
- новобранец
Ами то във всеки форум е така...IDA написа:Колега, в тази тема изобщо не става дума за граматикаCaesarVeliki написа:Ами тогава не виждам смисъл да се оплаквате от това, от което се оплаквате... Всичко си е наред...Като имаш препоръки и предложения по тези въпроси, в подфорум "Разни" ( в девета, глуха), има такава тема- потърси я и пиши там или пусни нова тема с препоръките тук. Тук става дума за далеч по-сериозни неща от мястото на запетайката, "й"-краткото след множествено число и подобни работи. В този Форум писането не по конкретната тема се тълкува като спам
Препоръки мога да напиша, ако някой има нужда от тях и ми ги поиска. Моите писаници в тази тема са абсолютно достатъчни за всеки, който поиска да разбере какво имам в предвид. Останалите няма да ме разберат и цял живот да им обяснявам. И ако си мислите че граматически правилното изразяване е нещо ненужно в нашия живот, то аз няма какво да коментирам и най-вече няма на кого.
Catch & Release
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много думи се изприказваха тук ! Кои истински,кои не толкова .
Но Любо спомена още на 2-3 страница-слагайте ключа и това е !
Всеки е отговорен най-вече пред себе си за своето поведение.......,
а това е въпрос на морал и възпитание
Но Любо спомена още на 2-3 страница-слагайте ключа и това е !
Всеки е отговорен най-вече пред себе си за своето поведение.......,
а това е въпрос на морал и възпитание

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- учете се от него
Ами, днес съществителното " цървули"(мн.ч.) беше написано абсолютно правилно- ама си го коментирахме цял ден; за това става дума в тази тема

- krokibg
- учете се от него
Цезаре,ама ти много на сериозно си ги взел нещата
Аз когато пиша, гледам да пиша по налучкване /уча се да пиша по-бързичко/.Взимам обаче на сериозно забележката ти, и ще преглеждам писаното от мен,да видя после какво ще измислиш и в какво ще ме обвиниш.Искам само да ти кажа,че колкото и граматически грешки да правя,говоря три езика.На единия даже и пиша.Само едно ми е интересно,как така изведнъж се появи и стана защитник на още един появил се днес ??? Второ,много ме впечатли това със стрелбата ти по някой си,направо съм възхитен и сега само за това ще си мисля цяла вечер.А и пурата,много ти отива и тя е впечатляваща

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Не искам да се заяждам ама според мен не е нормално да пишеш това освен ако не се познавате лично!!!INCUBUS написа:То щот ни са е реализирал в живота,завалията,та гледа да са изяви с интелигентни и правилни граматически писания във форума.
Виж затова съм съгласен с теб, първо в бързината всеки може да се обърка или да пропусне някоя буква и второ важно е да споделиш опит и емоции, а не да е точно граматически!Нема да си мериме граматиките и правописа-тук сме ,за да си споделяме удоволствието от риболова най-вече.
Що се отнася до това кой с колко ника се е регистрирал напълно подкрепям Любо, въпреки, че от моя комп има две регистрации, моята и на един приятел който сега е в Гърция и има само една снимка и 4-5 мнения!
Много ги накъсвам... кордите!
- krokibg
- учете се от него
Верно,много просотия и много истини се написаха но никой не вникна в нещата.Целта е съвсем друга и това което исках да кажа,няма нищо общо с граматиката.Е,аз от 20 години не съм влизал в училище,но това да не би да ме прави по прост от Цезар Вилики ??? Нямам и намерение да се правя на много интелигентен.Тези които трябва ме познават,преценили са умственния ми багаж,а приятелите ми са от циганина до депутати в парламента.И ако някой, пак напише някаква простотия,ще последва същото нещо,което написах и на строителя на язовири
Ако човека е от старите и го познавам,ще му напиша на лични,да си поправи въпроса и да не се излага,защото след като го познавам,немога да допусна че се ебава с нас и ни прави на глупаци.Ако е с нов ник,от два-три месеца и напише още с третия му пост простотия,която никой разумен човек не може да напише,го приемам като подигравка и го почвам с бъзиците.Така и направих с колегата,ударих го на бъзик и това е.Той взе да псува и реакцията беше вече необратима.Стига толкова че ме заболя главата.От кьорене сега да пиша правилно,пиша като че ли за първи път сядам на компютър

- CaesarVeliki
- новобранец
В голяма грешка си, ако си мислиш, че съм се регнал, за да се заяждам с когото и да е било. Регнах се за да научча нещо (защото човек си се учи цял живот). Също така не си мисли, че си единствения, който прави грешки - всички правим, разликата е там, че интелигентния човек се учи от грешките си и от тези на другите. Похвално за трите езика, аз също говоря и пиша на три езика (от които в ежедневието ми трябват два). Освен това е голяма грешка да се мисли, че защитавам някого конкретно. В този форум има хора, които ме познават лично, а има и такива с които си пишем в други форуми. Не искам да впечатлявам никого с антибракониерските си изяви, още повече, че усещането и последствията са трайни и гадни, независимо в коя позиция си - на "победител" или "победен". Просто на темата бракониери и бракониерство съм адски чувствителен.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Цезаре,ама ти много на сериозно си ги взел нещатаАз когато пиша, гледам да пиша по налучкване /уча се да пиша по-бързичко/.Взимам обаче на сериозно забележката ти, и ще преглеждам писаното от мен,да видя после какво ще измислиш и в какво ще ме обвиниш.Искам само да ти кажа,че колкото и граматически грешки да правя,говоря три езика.На единия даже и пиша.Само едно ми е интересно,как така изведнъж се появи и стана защитник на още един появил се днес ??? Второ,много ме впечатли това със стрелбата ти по някой си,направо съм възхитен и сега само за това ще си мисля цяла вечер.А и пурата,много ти отива и тя е впечатляваща
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Catch & Release
- krokibg
- учете се от него
Виж сега,първо не ме познаваш за да ми правиш такива квалификации !!! Няколко пъти споменаваш думите - умен и иттелигентен,това правели умните,друго правели интелигентните хора и т.н.Ти познаваш ли ме,че да знаеш умен ли съм и дали съм интелигентен.Ти по граматическите грешки ли преценяваш хората ???Направил съм си достатъчно/поне така беше до миналата година/печеливши бизнеси,хранил съм и продължавам да храня хора около мен !!! Имам прекрасно семейство и три деца,които са приети в музикално училище още от първи клас.Мога да изброя още сто неща,които съм постигнал сам,с труд и пот.Една стотинка не съм взел насила от никой и не съм украл парите на никой.Има неща от моя живот,които не ми правят чест,но за разлика от стотиците които се занимаваха с тези работи,аз единствен си останах Човек,с главно Ч.Не ми се занимава с обяснения и още по малко с граматическа полиция.Научи се да преценяваш хората по друго,не по граматическите им грешки.Сега,и аз имам финансови проблеми,но съм си същия човек какъвто съм бил,за разлика от доста хора,които се промениха за отрицателно време.Утре пак ще се изправя и пак ще съм Аз,Любо,Човека.Запомни това което ти казвам,защото добрините и жестовете които съм направил,на много хора ще им е нужен още един иби два живота даги направят.Викам да спирам,че пак написах един роман и няма и да го провелявам.Няма да се съобразявам с некакви си правописни полицийййй а на теб,оставям да си мислиш каквото поискаш.А,забравих да те попитав,аджеба,на колко години си ???
- CaesarVeliki
- новобранец
Добре е! Словесният двубой е ненужен.Пийте по едно виртуално питие и си стиснете ръцете от разстояние.Наздраве и на двамата!!!CaesarVeliki написа:41 добре ли е?