Хайде приятели да помогнем на колега в беда!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
elmur
новобранец
новобранец

Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!

Мнение от elmur »

И аз се включих с малко :smt023
не ще, не ще па спре
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Днес по обяд и аз внесох (малко но от сърце) от мое и от името на slibnaliq малка сума.
Упех и скорошно оздравяване !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Чак сега прочетах темата :oops: :oops: :oops: , но няма с какво да реагирам.Утре дръгвам на състезание на Каламица, но в понеделник ще се включа и аз. Освен със средства мога да бъда полезен и с нещо друго из Пловдив. За сега морална подкрепа към БАТЬО.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

И аз се включих. Малко но от сърце.Батьо , дръж се ,всички сме с теб.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре и всички показатели са добри.За сега няма никаква опастност за каквото и да е,но травмата от силния удар е доста сериозна и хората ще го наблюдават зорко,да няма последствияот това или да не фване някаква плевмония и да стане проблем.Белите дробове са чисти,черния дроб също и кървавите храчки се надяват да спрат понеже удара е бил много жесток явно исхвърля остатъци от гърлото.Днес като са ходили при него е бил весел и румен като младеж и ще му нагреждат постоянно положението за да няма изненади.Това е за сега и да се оправя по-бързо :prayer: :prayer: :prayer: :smt023

Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Включих се скромно и аз!
Оздравявай, Батьо!
Сомът обича смелите!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Радвам се че помагаме на човека,радвам се че ви познавам приятели :smt038 :smt038 :smt038
Изображение
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре...

Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Щом доктора е от наще бива , па и ти Любо щом си наоколо начи контрола е пълен- водоема се аерира :D :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

achocarp написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре...

Щом доктора е от наще бива , па и ти Любо щом си наоколо начи контрола е пълен- водоема се аерира :D :wink:

Ачо,мани тия аератори бе,от три часа/15:00/ се разправям с тия интелигентните :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Доктора обаче е сериозен и са цяла бригада.Ще ги понапия скоро :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Вчера в 16часа имахме наличност на сметката 334,03 лева,изтеглих 300 лева и 30лева получих на ръка,така,че снощи предадох общо 330 лева.Остават 34 налични,днес по обяд ще ходя до Пловдив на свиждане на Ботьо и довечера ще ви кажа какво му е положението.
Радостта и признателността му към Вас неможе да се опише с думи,снощи като говорих с него по телефона се вайкаше по какъв начин да ви се отблагодари,викам му това е най-лесното,единствено от теб се иска да те видим с нас по водоемите и всичко ще е ОК.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Днес тъй,като нямам много свободно време,казах на майка ми да преведе от мое име някой лев,че имала работа и без това в банката.Дано човека се оправи бързо и да разкаже играта на рибите. :wink: Делев,ако мога да помогна с нещо друго,обаждай.Още веднъж предай му бързо оздравяване! :wink:
TICA FAN
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дельо,защо е изключен телефона ти бре ??? Вземи се в ръце и го пусни да се чуем,преди да тръгнеш за Пловдив :axe: :axe: :axe:

петър василев

Мнение от петър василев »

Делев,,,,,и аз чакам да ми звъннеш.Какво стана ,взе ли парите?
georg

Мнение от georg »

Току що говорих с Батьо!
Неделчо е при него и ми го даде да се чуем! Нещата вървят на добре. Започнал е да хапва по малко и се понадигал от леглото!
Поздравява ви всички!!!

Петьо,Неделчо е получил парите!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

georg написа: Нещата вървят на добре. Започнал е да хапва по малко и се понадигал от леглото!
Поздравява ви всички!!!
:smt041 :smt038 :smt041 :smt038
Добра новина :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”