Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Днес по обяд и аз внесох (малко но от сърце) от мое и от името на slibnaliq малка сума.
Упех и скорошно оздравяване !
Упех и скорошно оздравяване !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Чак сега прочетах темата
, но няма с какво да реагирам.Утре дръгвам на състезание на Каламица, но в понеделник ще се включа и аз. Освен със средства мога да бъда полезен и с нещо друго из Пловдив. За сега морална подкрепа към БАТЬО.

И аз се включих. Малко но от сърце.Батьо , дръж се ,всички сме с теб.
- krokibg
- учете се от него
От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре и всички показатели са добри.За сега няма никаква опастност за каквото и да е,но травмата от силния удар е доста сериозна и хората ще го наблюдават зорко,да няма последствияот това или да не фване някаква плевмония и да стане проблем.Белите дробове са чисти,черния дроб също и кървавите храчки се надяват да спрат понеже удара е бил много жесток явно исхвърля остатъци от гърлото.Днес като са ходили при него е бил весел и румен като младеж и ще му нагреждат постоянно положението за да няма изненади.Това е за сега и да се оправя по-бързо
Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия

Батьо е добре и всички показатели са добри.За сега няма никаква опастност за каквото и да е,но травмата от силния удар е доста сериозна и хората ще го наблюдават зорко,да няма последствияот това или да не фване някаква плевмония и да стане проблем.Белите дробове са чисти,черния дроб също и кървавите храчки се надяват да спрат понеже удара е бил много жесток явно исхвърля остатъци от гърлото.Днес като са ходили при него е бил весел и румен като младеж и ще му нагреждат постоянно положението за да няма изненади.Това е за сега и да се оправя по-бързо

Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Включих се скромно и аз!
Оздравявай, Батьо!
Оздравявай, Батьо!
Сомът обича смелите!
-
- кандидат преподавател
Радвам се че помагаме на човека,радвам се че ви познавам приятели

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Щом доктора е от наще бива , па и ти Любо щом си наоколо начи контрола е пълен- водоема се аерираЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре...
Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
achocarp написа:Щом доктора е от наще бива , па и ти Любо щом си наоколо начи контрола е пълен- водоема се аерираЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:От простотий да се занимавам цял ден с бъдещи язовиро съдържатели и водоАератори,забравих да ви кажа следното:
Батьо е добре...
Хирурга е наш човек - РИБАРЧЕ и взема нещата на сериозно.Обеща да се грижи за него и постоянно да му гледа показателите.Ще го водя за риба доктора в най-скоро време и ще го напия![]()
![]()
![]()
Ачо,мани тия аератори бе,от три часа/15:00/ се разправям с тия интелигентните

Доктора обаче е сериозен и са цяла бригада.Ще ги понапия скоро

Вчера в 16часа имахме наличност на сметката 334,03 лева,изтеглих 300 лева и 30лева получих на ръка,така,че снощи предадох общо 330 лева.Остават 34 налични,днес по обяд ще ходя до Пловдив на свиждане на Ботьо и довечера ще ви кажа какво му е положението.
Радостта и признателността му към Вас неможе да се опише с думи,снощи като говорих с него по телефона се вайкаше по какъв начин да ви се отблагодари,викам му това е най-лесното,единствено от теб се иска да те видим с нас по водоемите и всичко ще е ОК.
Радостта и признателността му към Вас неможе да се опише с думи,снощи като говорих с него по телефона се вайкаше по какъв начин да ви се отблагодари,викам му това е най-лесното,единствено от теб се иска да те видим с нас по водоемите и всичко ще е ОК.
Днес тъй,като нямам много свободно време,казах на майка ми да преведе от мое име някой лев,че имала работа и без това в банката.Дано човека се оправи бързо и да разкаже играта на рибите.
Делев,ако мога да помогна с нещо друго,обаждай.Още веднъж предай му бързо оздравяване! 

TICA FAN
- krokibg
- учете се от него
Дельо,защо е изключен телефона ти бре ??? Вземи се в ръце и го пусни да се чуем,преди да тръгнеш за Пловдив

Делев,,,,,и аз чакам да ми звъннеш.Какво стана ,взе ли парите?
Току що говорих с Батьо!
Неделчо е при него и ми го даде да се чуем! Нещата вървят на добре. Започнал е да хапва по малко и се понадигал от леглото!
Поздравява ви всички!!!
Петьо,Неделчо е получил парите!
Неделчо е при него и ми го даде да се чуем! Нещата вървят на добре. Започнал е да хапва по малко и се понадигал от леглото!
Поздравява ви всички!!!
Петьо,Неделчо е получил парите!
-
- кандидат преподавател
georg написа: Нещата вървят на добре. Започнал е да хапва по малко и се понадигал от леглото!
Поздравява ви всички!!!

Добра новина

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ