Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Сефтосах!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сефтосах!
Привет, колеги! Да си кажа, че сефтосах мухарката!
Вярно, с две бебенца, но все пак... Кефа си е голям и аз съм много щастлив!
Та в сряда отидох на Пънчарево и така.

Снимах само едното рибе, но двете бяха този калибър. Разбира се и двете рибки си плуват отново.

Снимах само едното рибе, но двете бяха този калибър. Разбира се и двете рибки си плуват отново.

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
- lina
- ще става разбирач
Re: Сефтосах!
Браво за сполучливото сефтосване
Наслука и следващия път по-големи габарити!!!

Наслука и следващия път по-големи габарити!!!
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина

Брада колко фургаш с тоа канап бе,я фургам цеееели десет метра

- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наистина тренировките си дават резултат. Иначе вече доста фургам.
Не знам колко точно, но си е бая, а и шнура все по-добре започна да пада във водата. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Той Пънчо си е култово място за мухърлък отсекъде ! Особенно Искъра от водопада , покрай картинг пистата та до устието 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
Бре според мен хич не е култово място,
основно дребни риби между тях тук таме нещо по така и това евентуално.
основно дребни риби между тях тук таме нещо по така и това евентуално.
- Павел Иванов
Аре па ти ! Кой е казал че култовите места требва задължително да се определят по размера на рибата в тех ? Нема да забравим как в един горещ юлски ден , май през 2004г. беше , се изтипосвам на Пънчо по обед баш у най големата жега . Слънцето прежуля , въздуха мараня , ВЕЦа пуща доволно вода и над мостето вир ! Картината се допълва от църцорещи на ББКу тип походно кебапи и напевни чалго ритми със сила на звука не препоръчителна за затворени помещения щото после требва се сменява джамлъка . На рикътъ/виръ се строили през 20 - 30 см. дънарчици на уеко дънци и телескопични плувки . Съответно собствениците им с уеко премрежен поглед на кой от жегата , на кой от течноградусовата жега нищо не ловят . Насред вирето над съответните гегички си се клапичка позавяхваща дама на дюшек от ПеВеЦе и радва окото рибарско в таз рибонеимеющая ситуация . Та кво правим ? След кат се насладих на обаятелната атмосвера около вирето разпнах мухарчицата , връзах една зелено/черна джапанка на кука десетка подарък ми от Станилчо мамин златен къде после за да си я компенсира ми отнесе на неколко пъти по неколко мухи от моите кутишки като обеща да ми ги върне некой път
Та така , след като свърших тез неща , вдъхнах от наситения с аромати и телесни миризми прекрасен юлски въздух направих един брЪз оглед . Направи ми впечатление че около дюшека на девойчето се образуват кръгчета което ме наведе на мисълта че може да са рибета боцкащи си от изпадащите от дюшека акарчета и други гавединки . Метнах на там и не останах разочарован . Точно на две педи от дюшека на сексито едно кефале стръвник педарка ми отнесе муътъ
Последва втори опит от другата страна на дюшека като и той беше възнаграден със същият резултат
И настана чудо ! Дънарките взеха моменталически да се преобразуват в булда и пр. мухо пренасящи съоръжения . Един образ разпнал доста богата софра ме нанъпли неистово и докат ме тъпчеше с кифтета , кебапи , салата , леб и мъ поеше със съмнително студена бира си изпроси неколко кастинг урока . Мани друго ами докат се приобщаваше към мухарлъка успя и той да залови едно кефале стръвник и си го прибра попедоносно в теленият живарник което пък ми донесе и от скритите на сенка в багажника еклерчета като бонус
Та тъй ! Както казах не винаги размера на рибата определя колко е култово дадено место и съответно емоцията от даден риболов 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец

Това ми напомни едното старо време на Враждебна, некъде около 199Х година,
Ако си спомняш имаше добри риби по реката преди реконструкциите.
Те тогава се майтапех с колегите плувкаджии като ловях кленчета до плувките им - беше много забавно

Нямаше много мухари тогава (или аз не бах виждал) и ме гледаха много странно как ловя с това зелено въже и некакви джапанки

След години на едно язовир приятелчето ми ковна една много добра пъстърва на суха муха,
Колегите наоколо веднага навързаха едни булда и като се размятаха с тези пляскала изплашиха всичката риба километри около нас,
Беше много колегиално от тяхна страна да ни прецакат риболова. Естествено сещаш се какво хванаха на булдо.
Много хора хващат мухарка и се отказват, не е за всеки и трябва време за да се научиш (цял живот)
Поздрави
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Никога не е късно да станеш за резил!Marco Polo написа:Бе я се виж коджа човек си - с муи ще се занимаваш...
Я се хвани за някоя щукарка - по ще ти отива!

Как уе, мухи не съм взимал, блесни взех. Ама ми свидят да ги върна дееба, много ловят. Хеле пък клатушката Фиби направо....Павел Иванов написа:? След кат се насладих на обаятелната атмосвера около вирето разпнах мухарчицата , връзах една зелено/черна джапанка на кука десетка подарък ми от Станилчо мамин златен къде после за да си я компенсира ми отнесе на неколко пъти по неколко мухи от моите кутишки като обеща да ми ги върне некой път![]()

П.С. - дай една цена за откупуване
- Павел Иванов
Да беБат Стан написа:... мухи не съм взимал...

пп - инак за блесните , клатушките и ....... Бомбъра нал ти казах още на Никулденското парти бре ? Зимаш шишенце с пешеходец на него изрисуван и немаш ядове

Павел Иванов
Павел Иванов