Сефтосах!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Сефтосах!

Мнение от bradata »

Привет, колеги! Да си кажа, че сефтосах мухарката! :) Вярно, с две бебенца, но все пак... Кефа си е голям и аз съм много щастлив! :) Та в сряда отидох на Пънчарево и така.
Изображение
Снимах само едното рибе, но двете бяха този калибър. Разбира се и двете рибки си плуват отново. :)
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сефтосах!

Мнение от lina »

Браво за сполучливото сефтосване :D
Наслука и следващия път по-големи габарити!!!
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

:smt038 :smt038 :smt038
няма значение размера на рибата,важно е че си имал успех!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

:D :D :D :D
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Явно тренировките от есента дават вече резултати!!! :smt023 :smt023 :smt023
TRS70MLF2
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:
Брада колко фургаш с тоа канап бе,я фургам цеееели десет метра :D Браво за сефтето :smt023
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

Наистина тренировките си дават резултат. Иначе вече доста фургам. :) Не знам колко точно, но си е бая, а и шнура все по-добре започна да пада във водата. :)
ribara75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribara75 »

:smt023 :smt023 :smt023 успех и за нататък с по големи рибета
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Той Пънчо си е култово място за мухърлък отсекъде ! Особенно Искъра от водопада , покрай картинг пистата та до устието :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Бре според мен хич не е култово място,
основно дребни риби между тях тук таме нещо по така и това евентуално.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Аре па ти ! Кой е казал че култовите места требва задължително да се определят по размера на рибата в тех ? Нема да забравим как в един горещ юлски ден , май през 2004г. беше , се изтипосвам на Пънчо по обед баш у най големата жега . Слънцето прежуля , въздуха мараня , ВЕЦа пуща доволно вода и над мостето вир ! Картината се допълва от църцорещи на ББКу тип походно кебапи и напевни чалго ритми със сила на звука не препоръчителна за затворени помещения щото после требва се сменява джамлъка . На рикътъ/виръ се строили през 20 - 30 см. дънарчици на уеко дънци и телескопични плувки . Съответно собствениците им с уеко премрежен поглед на кой от жегата , на кой от течноградусовата жега нищо не ловят . Насред вирето над съответните гегички си се клапичка позавяхваща дама на дюшек от ПеВеЦе и радва окото рибарско в таз рибонеимеющая ситуация . Та кво правим ? След кат се насладих на обаятелната атмосвера около вирето разпнах мухарчицата , връзах една зелено/черна джапанка на кука десетка подарък ми от Станилчо мамин златен къде после за да си я компенсира ми отнесе на неколко пъти по неколко мухи от моите кутишки като обеща да ми ги върне некой път :lol: Та така , след като свърших тез неща , вдъхнах от наситения с аромати и телесни миризми прекрасен юлски въздух направих един брЪз оглед . Направи ми впечатление че около дюшека на девойчето се образуват кръгчета което ме наведе на мисълта че може да са рибета боцкащи си от изпадащите от дюшека акарчета и други гавединки . Метнах на там и не останах разочарован . Точно на две педи от дюшека на сексито едно кефале стръвник педарка ми отнесе муътъ :shock: Последва втори опит от другата страна на дюшека като и той беше възнаграден със същият резултат :D И настана чудо ! Дънарките взеха моменталически да се преобразуват в булда и пр. мухо пренасящи съоръжения . Един образ разпнал доста богата софра ме нанъпли неистово и докат ме тъпчеше с кифтета , кебапи , салата , леб и мъ поеше със съмнително студена бира си изпроси неколко кастинг урока . Мани друго ами докат се приобщаваше към мухарлъка успя и той да залови едно кефале стръвник и си го прибра попедоносно в теленият живарник което пък ми донесе и от скритите на сенка в багажника еклерчета като бонус :lol: Та тъй ! Както казах не винаги размера на рибата определя колко е култово дадено место и съответно емоцията от даден риболов :wink:

Павел Иванов
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

:):):) Павка, изби рибата :):):)
Това ми напомни едното старо време на Враждебна, некъде около 199Х година,
Ако си спомняш имаше добри риби по реката преди реконструкциите.
Те тогава се майтапех с колегите плувкаджии като ловях кленчета до плувките им - беше много забавно :):):)
Нямаше много мухари тогава (или аз не бах виждал) и ме гледаха много странно как ловя с това зелено въже и некакви джапанки :):):)

След години на едно язовир приятелчето ми ковна една много добра пъстърва на суха муха,
Колегите наоколо веднага навързаха едни булда и като се размятаха с тези пляскала изплашиха всичката риба километри около нас,
Беше много колегиално от тяхна страна да ни прецакат риболова. Естествено сещаш се какво хванаха на булдо.

Много хора хващат мухарка и се отказват, не е за всеки и трябва време за да се научиш (цял живот)

Поздрави
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

Marco Polo написа:Бе я се виж коджа човек си - с муи ще се занимаваш... ;)
Я се хвани за някоя щукарка - по ще ти отива! ;)
Никога не е късно да станеш за резил! :lol:
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Павел Иванов написа:? След кат се насладих на обаятелната атмосвера около вирето разпнах мухарчицата , връзах една зелено/черна джапанка на кука десетка подарък ми от Станилчо мамин златен къде после за да си я компенсира ми отнесе на неколко пъти по неколко мухи от моите кутишки като обеща да ми ги върне некой път :lol:
Как уе, мухи не съм взимал, блесни взех. Ама ми свидят да ги върна дееба, много ловят. Хеле пък клатушката Фиби направо.... :D :D :D Последния път като бяхме заедно забравих пък да ги взема...Ма на теб за кво са ти? При мен ловят риба, при теб ще стоят в кутията?!
П.С. - дай една цена за откупуване
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Бат Стан написа:... мухи не съм взимал...
Да бе :lol: Сал кат си те спомним последният път как стръвнишки ми прерови кутишките щот не си беше земал от подходящите и как ми се скина сърцето кат ми измъкна една от реалистичните на Доки :lol: :lol: :lol:

пп - инак за блесните , клатушките и ....... Бомбъра нал ти казах още на Никулденското парти бре ? Зимаш шишенце с пешеходец на него изрисуван и немаш ядове :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Мухарски риболов”