Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Широка поляна
Модератор: sapuna
ОТ МНОГО ВРЕМЕ ПОСЕЩАВАМЕ ТОЗИ ЯЗОВИР ВСЯКА ГОДИНА ПОНЕ ПО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. ОБИКНОВЕНО КОМПАНИЯТА НИ НАБРОЯВА 25-30 ЧОВЕКА И КУПОНА Е ГОЛЯМ, ТАКА, ЧЕ ОТ ОПИТ МОГА ДА ТИ КАЖА СЛЕДНОТО : АКО ЦЕЛТА НА ИЗЛЕТА ТИ Е ПИКНИК С ЖЕНИ И ДЕЦА И МЕЖДО ДРУГОТО РИБОЛОВ ШИРОКА ПОЛЯНА Е НАЙ ПРЕКРАСНОТО МЯСТО В БГ/ПОНЕ СПОРЕД МЕН/, НО АКО В ОСНОВАТА НА ИЗЛЕТА Е РИБОЛОВА ПРОДЪЛЖАВАЙ ЗА ДОСПАТ. ХВАЩАЛИ СМЕ ВСЯКАКВА РИБА, ОТ СОМ ДО ПЪСТЪРВА, ЛИН И ДР., НО МНОГО РЯДКО, ОСНОВНО СЕ ЛОВИ КЕФАЛ И ЧЕРВЕНОПЕРКА. ВЛИЗАШ ЛИ С ЛОДКА ДОРИ И СЪС СОНАР ВНИМАВАЙ МНОГО, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е СОНАРА ДА ПОКАЗВА ТРИ МЕТРА И ИЗВЕДНЪЖ ЛОДКАТА ЗАСЯДА, СЛИЗАМ И ВОДА ДО ГЛЕЗЕНИТЕ. ОБСТАНОВКАТА Е ТАКАВА В ЦЕЛИЯ ЯЗОВИР ТАКА, ЧЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.
- Ванко
- научил се да хвърля
Благодаря ти ,ще водим и домочадието но ми се ще и да половим все пак май ще продължа.toshko написа:ОТ МНОГО ВРЕМЕ ПОСЕЩАВАМЕ ТОЗИ ЯЗОВИР ВСЯКА ГОДИНА ПОНЕ ПО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. ОБИКНОВЕНО КОМПАНИЯТА НИ НАБРОЯВА 25-30 ЧОВЕКА И КУПОНА Е ГОЛЯМ, ТАКА, ЧЕ ОТ ОПИТ МОГА ДА ТИ КАЖА СЛЕДНОТО : АКО ЦЕЛТА НА ИЗЛЕТА ТИ Е ПИКНИК С ЖЕНИ И ДЕЦА И МЕЖДО ДРУГОТО РИБОЛОВ ШИРОКА ПОЛЯНА Е НАЙ ПРЕКРАСНОТО МЯСТО В БГ/ПОНЕ СПОРЕД МЕН/, НО АКО В ОСНОВАТА НА ИЗЛЕТА Е РИБОЛОВА ПРОДЪЛЖАВАЙ ЗА ДОСПАТ. ХВАЩАЛИ СМЕ ВСЯКАКВА РИБА, ОТ СОМ ДО ПЪСТЪРВА, ЛИН И ДР., НО МНОГО РЯДКО, ОСНОВНО СЕ ЛОВИ КЕФАЛ И ЧЕРВЕНОПЕРКА. ВЛИЗАШ ЛИ С ЛОДКА ДОРИ И СЪС СОНАР ВНИМАВАЙ МНОГО, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е СОНАРА ДА ПОКАЗВА ТРИ МЕТРА И ИЗВЕДНЪЖ ЛОДКАТА ЗАСЯДА, СЛИЗАМ И ВОДА ДО ГЛЕЗЕНИТЕ. ОБСТАНОВКАТА Е ТАКАВА В ЦЕЛИЯ ЯЗОВИР ТАКА, ЧЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.
- koloezda4a
- новобранец
- orka1
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега!toshko написа:ОТ МНОГО ВРЕМЕ ПОСЕЩАВАМЕ ТОЗИ ЯЗОВИР ВСЯКА ГОДИНА ПОНЕ ПО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ. ОБИКНОВЕНО КОМПАНИЯТА НИ НАБРОЯВА 25-30 ЧОВЕКА И КУПОНА Е ГОЛЯМ, ТАКА, ЧЕ ОТ ОПИТ МОГА ДА ТИ КАЖА СЛЕДНОТО : АКО ЦЕЛТА НА ИЗЛЕТА ТИ Е ПИКНИК С ЖЕНИ И ДЕЦА И МЕЖДО ДРУГОТО РИБОЛОВ ШИРОКА ПОЛЯНА Е НАЙ ПРЕКРАСНОТО МЯСТО В БГ/ПОНЕ СПОРЕД МЕН/, НО АКО В ОСНОВАТА НА ИЗЛЕТА Е РИБОЛОВА ПРОДЪЛЖАВАЙ ЗА ДОСПАТ. ХВАЩАЛИ СМЕ ВСЯКАКВА РИБА, ОТ СОМ ДО ПЪСТЪРВА, ЛИН И ДР., НО МНОГО РЯДКО, ОСНОВНО СЕ ЛОВИ КЕФАЛ И ЧЕРВЕНОПЕРКА. ВЛИЗАШ ЛИ С ЛОДКА ДОРИ И СЪС СОНАР ВНИМАВАЙ МНОГО, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е СОНАРА ДА ПОКАЗВА ТРИ МЕТРА И ИЗВЕДНЪЖ ЛОДКАТА ЗАСЯДА, СЛИЗАМ И ВОДА ДО ГЛЕЗЕНИТЕ. ОБСТАНОВКАТА Е ТАКАВА В ЦЕЛИЯ ЯЗОВИР ТАКА, ЧЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.
В Петък заминаваме за язовира ,за 10 дни.Имам няколко въпроса:
Вярно ли е,че няма връзка нито М-тел нито Глобул?Каде ще ми препоръчаш да се установим?Как да я търсим най-успешно рибата и каква е?За мухарка удобно ли е ,и дали имам шанс?
Благодаря ти предварително и успех
-
- новобранец
- Обратна връзка:
широка поляна
много добьр вьпрос! но никакьв смислен отговор, не прочетох. много красива местност (широка поляна) но за рибата в язовира ????????? има ли я, няма ли я? два пьти ходих за по 3 нощи .пьрвият сьс червей. резултата-1 гебан около 700 гр. и това сьс 9 такьма сьс по 5 куки! за втори пьт отидох след 2 седмици 28-30юли със много захранка хубава уж ,и протеинови топчета и миризми и кво ли не
ама риба нямаше- само веднъж клъвна.-ама не я познавам (рибата) или малко кефалче или пъстърва някаква -180-200 гр. !върнах го ! не бях отишъл за това! а сега за язовир и рибата в него! ако някои знае нещо конкретно да пише ако не! не заемаите място в web пространството!!

Някои хора не четат внимателно....Какво означава има ли риба или не!? Първо има различни дни, второ - различни места, трето - различни тактики и такъми. Иначе в момента на Широка поляна дава много повече отколкото на Доспат. Аз това го знам със сигурност, защото всяка седмица ходя там.
На Широка поляна М-тел няма връзка. Глобъл има
На Широка поляна М-тел няма връзка. Глобъл има