За Ивайловград

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

за природна химия май не съм чувал, но както и да е,
а оловно цинковия комбинат е на нулата на студен кладенец т.е. в началото на язовира, знам, че ти знаеш че е така споделям го само и другите да знаят

и успех с басейня
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

ама че интересна тема
така ми се иска да не се забравя а да се покажат и анализи от водата
ще бъде много полезно а може и да не издържи тезата за замърсяването знае ли се

при всички случай е добре да се знае повече по тоя въпрос :idea:
Аватар
koloezda4a
новобранец
новобранец

Мнение от koloezda4a »

кажете къде може да се преспи около язовир ивайловград - става въпрос за бунгала или нещо от този род. Предварително благодаря.
Аватар
КОСАТКА
новобранец
новобранец

Мнение от КОСАТКА »

ЗДРАВЕЙТЕ !!!!
Другата седмица съм решил да посетя този язовир за седем-осем дни на палатка. Ако някои може да ми препоръча някое хубаво местенце на което да се установя, каква риба върви в момента, абе въобще информация която да ме помогне да се потготвя.
reveta
новобранец
новобранец

Мнение от reveta »

ТЕКСТ ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС:

"Чл. 239. (1) Който пусне или изхвърли в рибностопанските води замърсени води или вещества, които с количеството или със свойствата си могат да увредят на рибата и другите полезни водни животни, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба.
(2) Длъжностно лице, което допусне да бъде извършено деяние по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба."

Както виждате - само едни голи разспоредби и нищо повече.
Problem
новобранец
новобранец

Мнение от Problem »

тцтцтцтц вече 7-ма ръка ми расте защото пия от 20 години вода от Ивайловград и се научих да плувам в тоя язовир. От химия не разбирам, но ще Ви кажа, че от край време от язовира се снабдява Ивайловград с питейна вода. Не се пие често от последната година НАЙ-много и не защото има "радиация" в нея, а просто защото не е чиста от пясъчинки и ако ВиК-то си вършеха добре работата за тези 1,80 лв на кубик,по филтрирането на водата щеше още масово да се пие.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

аз пък чак сега разбрах защо имам три пи..и,то явно е било от замърсената вода,от която ям риба 25години :D :D :D
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

andonis написа:аз пък чак сега разбрах защо имам три пи..и,то явно е било от замърсената вода,от която ям риба 25години :D :D :D
Еба си... чак сега ми светна,що и аз съм с 3 мъ ...е.... :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”