Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

За калкан в Несебър...по никое време...
Модератори: emo vasilev, alekst
- barutchiata ©
- Администратор
Абе и аз съм си по доволен от потъващите бомбарди.Local написа:Май е редно да кажа и коя бомбарда използвах а...![]()
![]()
![]()
Dart Caster 35 gr потъващ и
Colmic 20 гр отново потъваща
Все се каня да пробвам и аз на торен ,ама като ме затресе треската по риболова и забравямLocal написа:Смятам сега да взема и по една доза торен и когато се завърти пасажа , да я лъжа и на него , смятам че ще има удари, но да видим.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... 'земи си бял червей...за бели рибиbarutchiata написа:Все се каня да пробвам и аз на торен ,ама като ме затресе треската по риболова и забравям![]()
.

тамън... като е горе и гони ....една доза от 5-6 броя на кука 10ка ...така и разказваме играта тука и дистрибуцията на морски червей я заболява главата от мъка ...хе...хе...хе....

Червей ли е ...яде го на поразия ....дори мога да та светна, че на потъващо сбиро - черното trabucco - морска лястовица излезе

За останалите да кажа само, че тия 2 вида риби ги пущам обратно каквито и размери да имат - принцип ! само на гюмюша никва прошка гадината му недна! Зе ми акъла в Неделя следобед - 3 дози червеи за 4 часа ми омете ... и как удря гаднярът да търча аз бос с мушамата под дъжда кат'дневален

Гюмюши Мутанти - такова чудо не знам...

Последно промяна от durumov на Пон Юли 10, 2006 2:28 pm, променено общо 2 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Не се залъгвайте...като хванахте по някоя платерина...че тя ще налита на всичко...е че и викат "лайнярка"...верно е...на морски червей си ходи проклетата... това да не са всеядите риби от гьоловете...
На торен ходи попчето...лично съм го ловил, като няма скарида...ама папаса ходи и на бели охлювчета,на градински охлюв...и на каквато мръвка се сетите...зимата ловят лихнузи по дупките и на...сланина...ама бяла без червен пиперец и други подправки...
Та ако пробвате на торен...най-много да изпохващате...лапинджосите...той Краси има опит в тая работа...де що плува и мърда....на неговата бомбарда се хваща...

На торен ходи попчето...лично съм го ловил, като няма скарида...ама папаса ходи и на бели охлювчета,на градински охлюв...и на каквато мръвка се сетите...зимата ловят лихнузи по дупките и на...сланина...ама бяла без червен пиперец и други подправки...

Та ако пробвате на торен...най-много да изпохващате...лапинджосите...той Краси има опит в тая работа...де що плува и мърда....на неговата бомбарда се хваща...

- barutchiata ©
- Администратор
- Local
- учете се от него
Ама взе и ти да хващаш попчета на потъваща бомбарда а? и довечера пак ще има сеч на платерини , въпроса тогава беше да усетя техниката и глей ся кво става , ся си водя статистика и накрая декември ще ударя чертата.batmilen написа:той Краси има опит в тая работа...де що плува и мърда....на неговата бомбарда се хваща...
А държа да кажа че всички риби ги подарявам, на дядовците, защото като ги гледам така направо ме е жал , по-добре те да я хапнат.
Пък аз вече съм само на принципа "Хвани и пусни". или подари....
Клавиатура риба не лови!!!
- Local
- учете се от него
Баш по дъното си ходи , но може и над него да я водиш...batmilen написа:За попчетата е кеф ...ама на по-чистичко дъно...щото не ми се хаби на всяко 5-7 хвърляне бомбарда...А тоя Дърт Кастър 35 грама дето го хвалиш....ходили по дъното...или на определена дълбочина от него...
Сега разбрах каква им е конструктивната грешка на тия бомбарди , въпреки че на мен ми работят много.
Аз си го обяснявам така ... тези издължения с дупките отзад се завъртат при страничен вятър , тоест получава се нещо като ветропоказател .... а когато хвърлям срещу вятъра няма заплитане.
С 4-рен вирбел без карабинка на Colmic ( Барута знае за тях ) свеждам това оплитане до минимум (от страничня вятър), тоест на 30-40 хвърляния се случва оплитане само веднъж и даже си мисля вече че това не е от бомбардата... възможно е и аз да бъркам още нещо...
Вие как мислите ???

Не знам...питай "Капитанесата" от снимката....тя по ги отбира тия работи...

А бре Краси...нали щяхме да "поливаме" медала....и 4тото място...та тая работа май нещо се разсъхна ...ПРЕДЛАГАМ да го полеем "виртуално"....от мен КАКАТА по-горе и...малко вкуснотийки...

Асеновградското от теб...а някой може да донесе тук и по некое шише шотладнско...ех да беше от Габрово...не моем те стигна...хахаха...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е целта... с радост бих дал не Черен Колан, ами всичко.batmilen написа:Дурумчо не закачай малкия, че ще си намериш майстора...
За мен той е един млад човек, когото изключително много уважавам и зад майтапа с крие донякъде и бащинския ми поглед. Нали имам един такъв ... ама определено Локала е по-сериозен и повече говори....той и моя е сериозен ...ама нещо не се е метнал на мен, по-малко говори.... ама и двамата си ви бива.
Да си учите уроците ей ...чи'ши взема сопата.....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Local
- учете се от него
Бат Милене не си изявил желание да дойдеш... плюс това в неделя мислехме нещо - ти каза че се отлага... та не си прав!
А сега до Сенсей Дурумов ( Da Master of Zargans) Варненското чудо от 1-ва буна (чай чи са улях...) , уча си уроците бре - 5,90 успех имам за годината...
Ама не виждам какво мислите по моя въпрос за бомбардите!!!
каки и мръвки не ме интересуват!
А сега до Сенсей Дурумов ( Da Master of Zargans) Варненското чудо от 1-ва буна (чай чи са улях...) , уча си уроците бре - 5,90 успех имам за годината...
Ама не виждам какво мислите по моя въпрос за бомбардите!!!
каки и мръвки не ме интересуват!