За калкан в Несебър...по никое време...

Модератори: emo vasilev, alekst

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

БРАВО за 5,90то !!!

сенсей ...менсей... :roll: 1 месец ши стане кьорава заргана не съм ударил. 4 броя ме залъгаха...и си викам ...аха почвам та от рано, а то 'ко стана....
Едни гюмюши едри мутанти ми скачат на сбирото и на дъно чак... ама така ще е щото тя я няма да им разкаже играта и те затова растат толкова :lol: :lol: :lol:
Абе вий там на ЮГ да не сте опънали ПРЕГРАДА от мрежи, бе...ЛОКАЛ4О :wink: и сафрида го няма като хората. Преди 2 седмици от лодка взели по едно кило 2ма приятели по обяд 1 часа... след това дойдоха при мен и от 5 до 7 я зачаткаме иларията с бомбардите....ама не ми е кеф вече таз илария.
Всичко на всичко само 4,5 риби има по така да им висят опашките встрани от скарата. Вчера пак имало към 20 делфина в езерото чак... познайте кво'са хванали завалиите по Буни, на Петрол ... на Вълнолома.
Единствено съм пропуснал големият бой на иларии на Кабакум на 28ми и на 29ти Юни ... оттогава мрежите там :evil: са редовно в Морето и на мястото му се е Е.... Мамата!
'бе тази тема за калкан била...пък ний го обърнахме на лаф моабет...аре няма повече :idea: щото и калкан не се вижда по снимките...ама на ЮГ наистина има повече и по разнообразна риба ...яд ме е, признавам си! :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Преди бурите тук са изкарали 2 писалчици на моста на сафридените чепаренца ... но не съм го видял с очите си и не ми се вярва , аз снощи помявах 2 часа плуващата бомбарда , но резултат = 0

Всяка вечер ще преслушвам... нещо и тук го няма сафрида , както трябва , и ври от атерина или гюмюш незнам точно името му .

Мисля си че от една страна това е доста добре , понеже ще има какво да кльопат гадовете тук и този ем ще ги задържи , но да видим...
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ей Local40 за неделя знаеш що не те взех за риба...Изображение , а и на Морския вълк...що му е дебел врата...щото сам си ходи за риба!Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:Ей Local40 за неделя знаеш що не те взех за риба...Изображение , а и на Морския вълк...що му е дебел врата...щото сам си ходи за риба!Изображение
ok ..ти си знаеш... Продължавай да дерзаеш...
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Гледам и не вярвам на очите си.А аз патката съм тръгнала да вися по отарашени язовири.Зарязвам сладководния риболов и започвам да се обучавам по морски. :P
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Вероника на морето е истината...хем плаж...хем риболов...и по някоя студена беричка...кво ще правиш по тия миризливи гьолове сега.... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”