Моля ВИ !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Моля ВИ !!!

Мнение от krokibg »

Шшшшш,вие редовни ли сте бе ??? Да не си пиша тука свито за работа или молба до президента бе !!! Ето сега,точно след малко ще взема да чета точно какво съм написал,дали сам сложил запетая,дали тире или ЙЙЙЙ на края.Пиша,чета от горе,отгоре и пращам.Много пъги,след като съм видял когатокъм пратил поста вече,правя поправки,но ако сте с бавен нет и по десет минути чакате да се качи поста ще ви питам дали ще ви се поправя нещо.Много на сериозно се взимате.Интелигентноста и това дали човек е умин,несе измерва с това,как пише и дали си проверява писаното.Верно не сте в ред всички.С какво сте повече от мен например,като пишете много правилно ??? Да несте милионери всичките или босовете на най-големите и проспериращи фирми в България ??? Я се вземете в ръце,че като гледам,повечето тук са обикновенни работници и хора които се трудят вски ден по строителните площадки.Не чувствате ли че може на убидите някои колега.Браво,на всички отличници от форума,много сте отворени :finga: :finga: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Шшшшш,вие редовни ли сте бе ??? Да не си пиша тука свито за работа или молба до президента бе !!! Ето сега,точно след малко ще взема да чета точно какво съм написал,дали сам сложил запетая,дали тире или ЙЙЙЙ на края.Пиша,чета от горе,отгоре и пращам.Много пъги,след като съм видял когатокъм пратил поста вече,правя поправки,но ако сте с бавен нет и по десет минути чакате да се качи поста ще ви питам дали ще ви се поправя нещо.Много на сериозно се взимате.Интелигентноста и това дали човек е умин,несе измерва с това,как пише и дали си проверява писаното.Верно не сте в ред всички.С какво сте повече от мен например,като пишете много правилно ??? Да несте милионери всичките или босовете на най-големите и проспериращи фирми в България ??? Я се вземете в ръце,че като гледам,повечето тук са обикновенни работници и хора които се трудят вски ден по строителните площадки.Не чувствате ли че може на убидите някои колега.Браво,на всички отличници от форума,много сте отворени :finga: :finga: :finga:
както винаги си изчерпателен и точен все пак сме обикновени хора поне някои от нас
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

съгласен съм ебем ти правописа да напиша нещо с главна буква ми е ного трудно щото треба да натиснем едно копче два -пъти повече :mrgreen:
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

slavi253 написа:съгласен съм ебем ти правописа да напиша нещо с главна буква ми е ного трудно щото треба да натиснем едно копче два -пъти повече :mrgreen:
Може и с един път ;) КОПЧЕ + SHIFT = Главна буква :lol: :lol:
Туй риболова не е за мен :D
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

еии верно ли бе аэ колко се мъчим :lol:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

slavi253 написа:еии верно ли бе аэ колко се мъчим :lol:
ама като забравиш копчето щи кажат че крещиш и трябва да триеш и нанаово :D
и докато напишеш пак 1000 псувни и като се извиниш пък другите трдето са те псували трябва да трият и .............
намерих точката еи аиде от мен до тука и успех :D
Последно промяна от dian на Вто Юни 02, 2009 8:21 pm, променено общо 1 път.
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

ццц аэ се чудим що ме баннаха преди време крещел съм бил :roll:
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Май е време за

Изображение
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета фишисти и господа от правописната полиция,има хора с по-ниско образование и недейте да се опитвате да ги обиждате.Когато взема да пиша молба да ме вземете на работа при Вас,тогава ме гледайте как пиша и решавайте дали съм годен за вашата фирма или не !!! Спрете се и не се правете на доценти,ст.н.сътрудници и професори.Гледайте си кефа и риболова,ако можете да кажете,напишете,предадете или посъветвате хората от форума относно риболова,просто го направете :idea: Има достатъчно хора с купени висши образования,толкова са много,и между вас има такива,дето са си купували семестри и кво ли не.стига се правете на много учени,щото от ракия и водки по нощните заведения,половината сте си купували дипломите та и повечето :twisted: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :finga: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

slavi253 написа:съгласен съм ебем ти правописа да напиша нещо с главна буква ми е ного трудно щото треба да натиснем едно копче два -пъти повече :mrgreen:
.................................. :smt119
Какво е много важно при риболова? Търпението!А,ти нямаш търпение да натиснеш два бутона........тука ще използвам една от твоите думи "ебем ти" и у рибаро тогава............ :finga:
Изображение
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

както каэва един поэнат МОРАМ ДА ЕБЕМ И ДА ЛОВИМ РИБИ ПО ЦЕЛ ДЕН ебем ти правописа тва да ни е проблема :lol:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Айде всички с над 200 поста в сайта да им се направи по една бърза диктовка от 50 000 хиляди буквенни символа и кото има повече от 5 грешки да му изтрием регистрацията а след това диктовката да се ползва като входно ниво за регистрация в сайта .Това са глупости това е един най нормален рибарски форум ,не литературен сайт или електронно помагало по Български език . Аз имам (3) по български на матурата ,и кво да спра да пиша щот незнам каде се злага запетая ли ако е така ОК само кажете .Това е тъпо - съгласен съм за латиницата ,чат писаницата и т.п. ноооо извинявам се да не съм литератор .Или да зема да ида да изкарам един курс по Български задочно а ? :drinkers:
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

аэ сам обеден че 99% от хоратъ тука аку искът морат да пишът гръмотно -но не искът :wink:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Наистина едно от хубавите неща във форума е , че се пише на кирилица.Чел съм по различни форуми и много от мненията са трудно разбираеми с 4- 6 вместо Ч и Ш и мн.други.Вярно е и , че като свикнеш да четеш правилно написан Български , те дразни като има много грешки в мненията , които са трудно разбираеми.Но всички правим грешки и Любо е прав , че като нямаш много време не ти пука колко грешки има и колко запетаи си пропусна.Важно е , че се пише на Кирилица.Ако във всички форуми се пише така държавата ни щеше да е перфектна .Я хванете няколко тинейджъра да пишат на кирилица , че те изобщо немот да немогат да намерят буквите по клавиатурата. Форума ни в това отношение е пИрфектен :D Не се впрягайте толкова .

пп:Марко и аз ли ще съм на прицел ???? :D :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ясно изразих целта на поста, който пуснах-ред №4 в началото :idea:
Не задължавам никого да прави каквото и да било-прочетете заглавието на поста :!:
Но и не стимулирам хората да се правят на клоуни-слагайте ключ и керванът да продължава пътя си на югоизток :arrow:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”