помошт

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

костуре
новобранец
новобранец

помошт

Мнение от костуре »

да попитам задалжително ли е да слгам шлаух на куката когато използвам монтаж ''на косам''
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

не е задължително, но е препоръчително. Какъв шлаух, колко и къде ще го сложиш вече зависи от типа на куката и монтажа.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
костуре
новобранец
новобранец

Мнение от костуре »

благодаря :D
костуре
новобранец
новобранец

Мнение от костуре »

а зашто изопшто се използва този шлаух
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

съжалявам за оффтопика , но просто не мога да се сдържа да не намекна за твоята грамотност..просто два дена ти гледам мненията и не издържах... моля те виж как се пише буквата Щ.. а не ШТ. ...зашто и изопшто ....ако не е тайна кой клас си завършил?

п.с. да не говорим за думата КОСАМ :!:
костуре
новобранец
новобранец

Мнение от костуре »

кирилицата ми е малко развалена
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

ок, както кажеш :idea:
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

еми не знам, но като ти гледам всички мнения мисля, че кирилицата нон-стоп ти е била развалена и то доста от буквите и :roll:
Veronika

Мнение от Veronika »

http://www.***.com
гледам снимките ти и съм очарована.Не от тебе а от шараните естествено. :lol: :P Писал ли си някъде от кой язовир се намират такива?
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Veronika написа:Писал ли си някъде от кой язовир се намират такива?
Не, но съм писал защо няма да спомена нито едно име на водоем още доста дълго време. В нашата страна има достатъчно водоеми в които все още има добри шарани. За мен риболова на шаран е повече от хоби и немога да си представя, че покрай някой читав човечец ще пратя още дузина месари на даден водоем.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Veronika

Мнение от Veronika »

Аз да не съм месар? Да си ме виждал с мрежи или с повече от 1 шаран? Това е оправдание.Можеше на ЛС да ми напишеш кой е язовира ако искаше.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!
евалата това се казва "приятелско отношение" ... :!: едва ли ще ти стане нещо ако намекнеш поне нещо... но както и да е това си е твое решение
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Мнение от olpi »

www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
Абсолютно точно.Не може да си загубил време и средства в намирането на читав водоем и после да го споделяш.И аз имам разработени водоеми но никога няма да ги кажа.Мисля че така е правилно и виждам че не съм сам.Който иска големи шарани, да обикаля и търси.
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Който иска големи шарани, да обикаля и търси.
колега olpi бензина да не е без пари бе мнозина от колегите тук са с ограничени възможности или поне не могат да отделят толкова колкото им се иска от семейния бюджет за хобито си. не виждам защо да не може да се споделя информация на ЛС с колеги ,които са се доказали като НЕ МЕСАРИ
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”