Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

помошт
Модератор: bobopeli
помошт
да попитам задалжително ли е да слгам шлаух на куката когато използвам монтаж ''на косам''
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Не, но съм писал защо няма да спомена нито едно име на водоем още доста дълго време. В нашата страна има достатъчно водоеми в които все още има добри шарани. За мен риболова на шаран е повече от хоби и немога да си представя, че покрай някой читав човечец ще пратя още дузина месари на даден водоем.Veronika написа:Писал ли си някъде от кой язовир се намират такива?
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
-
- ще става разбирач
евалата това се казва "приятелско отношение" ...www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!

Абсолютно точно.Не може да си загубил време и средства в намирането на читав водоем и после да го споделяш.И аз имам разработени водоеми но никога няма да ги кажа.Мисля че така е правилно и виждам че не съм сам.Който иска големи шарани, да обикаля и търси.www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!
- pet55
- научил се да хвърля
колега olpi бензина да не е без пари бе мнозина от колегите тук са с ограничени възможности или поне не могат да отделят толкова колкото им се иска от семейния бюджет за хобито си. не виждам защо да не може да се споделя информация на ЛС с колеги ,които са се доказали като НЕ МЕСАРИКойто иска големи шарани, да обикаля и търси.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!