Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Риболов на чернокоп
Модератори: emo vasilev, alekst
Миналата и предишни години с баща ми /Бог на го прости!/ правихме по 1-2 каси на човек чернокоп и лефер на едно излизане...а за паламуда да не говорим имало е случай когато сме се връщали заровени до кръста с риби в лодката...Ама това е ПРОМИШЛЕН РИБОЛОВ...със съответните разрешителни,лицензи и други работи...За СПОРТНИЯ РИБОЛОВ освен постиженията,коЙто са по-скромни...важва е и емоцията,преживяването...тръпката от издебнатата и уловена риба...а и раздумката е интересна...има всякакави 4ешити ..."професори" и "чираци",каръци и късметлий,вълци и тревопастни...и т.н. А който си има и някоя "въл4ица" в къщи ,която да го "ръфа" след всеки изглед...е направо като "Древногръцки философ"...приема по-весело нещата...има ,няма риба...пак ще се напием...
Ровни в НЕТА и намери картата на Бургас...до стадион 4ерноморец е мястото...ама от страната на морето...да не отидеш на Гьола Вая...
http://www.picturesofbulgaria.com/maps/burgas.html
ето ти картата Кея на Славянка Рибното пристанище е срещу кв.Акациите...
http://www.picturesofbulgaria.com/maps/burgas.html
ето ти картата Кея на Славянка Рибното пристанище е срещу кв.Акациите...
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бат Стефко,я хвърли един поглед тук http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рибата май е по-навътре, допускам, че след продължителните северни ветрове - Североизток/Северозапад - както го въртеше, топлия повърхностен слой се е преместил по-навътре, като на негово място естествено идва по-студен. Направи ми впечатление, че като хвана с ръка уловена риба(2 заргани + 6 чернокопа общо за уикенда) тя е студена - и кълването на зарганата е вяло...няма стръв да се спуска...много дълго трябва да изчакаш и удря почти на дъното. Майтапа беше, когато един колега изкара заргана без човка - отхапана - сигурно много мъки е претърпяла горката, ама той и ги прекрати 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не виждам при мен възможност да се засиля на Юг.
Тука водата изстина - останаха само хайманите-заргани - тях съм ги млял до Нова година чак - особено през 1999,2000 и 2001г.
Зависи много и от това каква зима се задава, то животното не е балама като нас да търпи студ...че и глад покрай него. По принцип екипа и сака ми са винаги в Бойна Готовност ....само червеите ще са проблем, но както казва бат'Милен..."ш'и мелим лихнусите" ...па може и калканче да си ударим на турена в морска сол писалка...нъл тъй

Тука водата изстина - останаха само хайманите-заргани - тях съм ги млял до Нова година чак - особено през 1999,2000 и 2001г.
Зависи много и от това каква зима се задава, то животното не е балама като нас да търпи студ...че и глад покрай него. По принцип екипа и сака ми са винаги в Бойна Готовност ....само червеите ще са проблем, но както казва бат'Милен..."ш'и мелим лихнусите" ...па може и калканче да си ударим на турена в морска сол писалка...нъл тъй

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Чернокоп след седмица...
Днес рано рано сутринта се поразходих по кейовете на Бургаския порт...тук таме хващаха по някоя хамсия рибарите... но навсякъде чувах, че чакат чернокопа след седмица...от де се взе тоя рибарски ентусиазъм...ама ако познаят....голям кеф ще е ... ще затърча здо магазините в краставицата за още някоя плесна и воблер....а може и някое Шимано за взема....на втория етаж при Диан са всички нови модели....заплюл съм си един евтин Hyperloop 4000 new... и Стелата харесвам...ама струва много кинти за бедния рибар...
http://www.efish.ru/shop/catalog1/Katus ... i/Shimano/
А тук на руски може да прочетете всичко за Шиманата...

http://www.efish.ru/shop/catalog1/Katus ... i/Shimano/
А тук на руски може да прочетете всичко за Шиманата...

- Local
- учете се от него
Този каталог го имам от 4 месеца , а и да ти кажа честно спрямо този от 2004 и този от 2005 , май само хартията и показаните Директни по 14.5м ( новата серия биомастер) , само това е разликата...
Ако някой ти сложи банерчето NEW срещу която и да е макара и това значи ли че тя е нова вече ???
А специално Hyperloop и Stella съм ги виждал много преди в Бургас да се заговори за Шимано
....
А що се отнася за ограмотяване за макари , а бе все си мисля че съм достатачно грамотен...

Ако някой ти сложи банерчето NEW срещу която и да е макара и това значи ли че тя е нова вече ???

А специално Hyperloop и Stella съм ги виждал много преди в Бургас да се заговори за Шимано

А що се отнася за ограмотяване за макари , а бе все си мисля че съм достатачно грамотен...
Клавиатура риба не лови!!!