AC/DC

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: AC/DC

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Изображение Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Абре, къде е Заргански :?: :?: :?: Да не е останал разочарован от Белград :shock: :lol:

Тъй като обещах, ще ви поразкажа още малко от нашето приключение, без особени подробности, та да не стана досадна :axe:
На втория ден като изпълзях от палатката на плажа, пред мен се откри гледка, каквато през живота си не бях виждала...море без грам вълничка, като в тепсия се разливаше, плажа, зад него кокетни вилички, след тях гора и над гората планина със СНЕЖНИ върхове!!!( снимките по-късно , кат се науча да ги качвам :lol: ) За момент се вцепених, но бързо се осъзнах и отидох да си измия очичките в кристалното море, в което и да искаш да се удавиш, няма да можеш, толкова е солено :lol:
Както и да е, това трябва да се усети и види, ако някой има желание да ходи на това място ще му кажа как да стигне, намира се на 1 км от Лептокария, но трябва да е извън сезона, в сезона не позволяват диво къмпиране там. Та, докат си правихме плажа, гледахме картите и се чудехме къде ще спим довечер :lol: В крайна сметка събрахме си циганийката, и тръгнахме НАНЯКЪДЕ :lol: :lol: :lol: Спирахме тук таме, не ни хареса, стана 7ч, на Джеро му се допика, спряхме, връща се той и вика: НАМЕРИХ ГОООО!- Бивак № 2 ! Една разкошна маслинова горичка, равна полянка , досами водата, сянка, скрито от пътя, ни човек, ни животно минават от там! Разкош! Аз само се върнах с колата до последното населено място за узо, домати и лед, и па се почнахме! Пресни картофки, измити в моренцето за овкусяване, пържолки на барбекю, тараторче, салатка и УЗАКИ! Много го уважавам вече узакито :lol: :drinkers:
Ден 3-ти - познатата процедура - всеки дава акъл, в крайна сметка пак тръгнахме без уговорена крайна точка :lol: Решихме да ходим някъде на острова - Евия май се казваше и да си търсим местенце в движение :wink: Така и стана, Халкида, Еретрия и изведнъж един бърз десен мигач и се озовахме на Бивак № 3 :D Масата беше почти във водата- ест. веднага сипахме узакито, салатката, пържолите от предишната вечер, щот всеки набляга на ДРУГОТО :lol: :drinkers: :lol: , и се почна с РИБОЛОВА :smt079 :wink: Е, осигурихме вечерята за следващата вечер, въпреки че не знаехме къде ще е тя :roll: :lol: Покрай тоя риболов забравихме , че трябва да строим палатка, и спахме на Хотел Звездоброй на 5 метра от вълните :wink: ОООХХХ, ИСКАМ ПААК! Лошото е, че на др ден около спалното ни помещение забелязахме адски много салфетки и разни такива неща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Последва плаж, къпане в морето с ДЖАПАНКИ, щот имаше много морски таралежи СЪС ЗЪБИ :smt044 :smt044 и черни медузи, които парят адски гадно, после 2 часа ми търня ръката :evil:
Тръгвайки към Бивак № 4 двете с Мимата поставихме изричното условие да е на къмпинг! Не че нямахме вода в къмпера да се къпем всички всеки ден, на всяка бензиностанция можеше да си зареждаме вода, ма все пак ... Искахме малкичко цивилизацийка :lol: Върнахме се на континента и оттам по картата до първата нарисувана "къщичка" по крайбрежието посока Атина. Магистралата е гадно нещо, повярвайте . Там наистина намерихме поредното райско кътче, дадоха ни първа линия - демек на плажа, потънахме в лукс отвсякъде :wink: Топла вода, фризер, кенеф, МАНИЯ! Изкарахме там до ВЕЛИКИЯ ЧЕТВЪРТЪК, побъркахме сандвичарите от Германия, Норвегия и Англия с пушека от барбекюто и шумни купони до зори - така не съм се смяла през целия си живот!!! Със сълзи нон стоп :lol: :lol: :lol: Да се бяхме напушили, нямаше да ни е толкова забавно :weedman: Но, това също не може да се разкаже с думи, просто трябва да се изживее - очакването за Великия Концерт, придружено с такива приключения те предразполага да забравиш абсолютно всички грижи, дет ти тегнат кат гюле на шията в ежедневието........
Айде отивам на разходка с пинчер, че май пак стана много дълго, ше ви омръзне да четете :lol:
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Elfi написа:Абре, къде е Заргански :?: :?: :?: Да не е останал разочарован от Белград :shock: :lol:
Всъщност остана възхитен и от Белград и от Диси :lol: :lol:
Бях на уникални места във фен-зоната Браян ми пя на ухо :wink: :lol: , а Ангъс свири на два метра пред мен... ееех уникално просто...
Ето първата ми реакция след концерта...
zarganski написа:
Бат Мирче-5кила написа:
glarusa написа:И малко по хард...не че не ги уважавам AC\DC...Ама все пак съм от "по-доброто" поколение http://www.vbox7.com/play:2c3128b4
нищо лично,но в твойто "поколение",брато всичко е просто ЕДНАКВО ;)ходи ми сравни ац/дц с айрьн мейдьн или саватейдж и после пробвай ниньо сьс слипкнот или некоя подобна бозава история :)осемдесетте години даже СРЬБСКОТО е по свестно от например реидж агеинст дь машин :D :D :D
Ти пък как ме радваш ... и колко си прав, ама 'кво им е на рейдж???
Ето един поздрав специално за теб от Српско :lol:
Изображение
По - късно ще кача и други, че сега имам работа.
Имам уникални снимки, бяхме на страхотни места, AC/DC са върхът!!!

Ето още няколко:
Изображение
Щото бяхме близо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Е ха здрасти, Зарганче, откъде го копна това така и не разбрах, ма няма значение , важното е, че се появи!
Завидях ти благородно за мястото , до което си се добрал, аз бях на трибуните, малко далечко, но пак видях всичко ! Не седнах и за секунда, най великия момент обаче беше, когато Ангъс се хвърли на земята след поразяващото си соло и търкаляйки се във всички посоки продължи да свири :!: :!: :!: :rock: :rock: :rock: Няма такъв китарист, той си раздаде и душата даже! нямам думи!
Снимки утре, че вече Сънчо ме зове
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Аз миналата година бях в Лептокария само,че януари месец май беше.Мястото наистина не е лошо-пред теб морето зад теб снежните върхове на Олимп.От морето за 5минути си в планинат с кола естествено. :D
Изображение Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Друго си е да плуваш в моренцето и да гледаш покритите със сняг върхове :wink: иди МАЙ месец, хем по-евтино, хем не е голяма жега, пък и няма туристи на плажа да ти фъргат пясък по муцуната... догодина пак по това време ще отида там, но за повече време :wink: нищо че няма да имам цел - ДИСИ в Атина ...
Релаксирах много добре, заредих батериите на фул макс, едва ли ще издържа до догодина, но - каквото сабя покаже :drinkers:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач