Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

AC/DC
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: AC/DC
Абре, къде е Заргански
Да не е останал разочарован от Белград
Тъй като обещах, ще ви поразкажа още малко от нашето приключение, без особени подробности, та да не стана досадна
На втория ден като изпълзях от палатката на плажа, пред мен се откри гледка, каквато през живота си не бях виждала...море без грам вълничка, като в тепсия се разливаше, плажа, зад него кокетни вилички, след тях гора и над гората планина със СНЕЖНИ върхове!!!( снимките по-късно , кат се науча да ги качвам
) За момент се вцепених, но бързо се осъзнах и отидох да си измия очичките в кристалното море, в което и да искаш да се удавиш, няма да можеш, толкова е солено
Както и да е, това трябва да се усети и види, ако някой има желание да ходи на това място ще му кажа как да стигне, намира се на 1 км от Лептокария, но трябва да е извън сезона, в сезона не позволяват диво къмпиране там. Та, докат си правихме плажа, гледахме картите и се чудехме къде ще спим довечер
В крайна сметка събрахме си циганийката, и тръгнахме НАНЯКЪДЕ
Спирахме тук таме, не ни хареса, стана 7ч, на Джеро му се допика, спряхме, връща се той и вика: НАМЕРИХ ГОООО!- Бивак № 2 ! Една разкошна маслинова горичка, равна полянка , досами водата, сянка, скрито от пътя, ни човек, ни животно минават от там! Разкош! Аз само се върнах с колата до последното населено място за узо, домати и лед, и па се почнахме! Пресни картофки, измити в моренцето за овкусяване, пържолки на барбекю, тараторче, салатка и УЗАКИ! Много го уважавам вече узакито
Ден 3-ти - познатата процедура - всеки дава акъл, в крайна сметка пак тръгнахме без уговорена крайна точка
Решихме да ходим някъде на острова - Евия май се казваше и да си търсим местенце в движение
Така и стана, Халкида, Еретрия и изведнъж един бърз десен мигач и се озовахме на Бивак № 3
Масата беше почти във водата- ест. веднага сипахме узакито, салатката, пържолите от предишната вечер, щот всеки набляга на ДРУГОТО
, и се почна с РИБОЛОВА
Е, осигурихме вечерята за следващата вечер, въпреки че не знаехме къде ще е тя
Покрай тоя риболов забравихме , че трябва да строим палатка, и спахме на Хотел Звездоброй на 5 метра от вълните
ОООХХХ, ИСКАМ ПААК! Лошото е, че на др ден около спалното ни помещение забелязахме адски много салфетки и разни такива неща
Последва плаж, къпане в морето с ДЖАПАНКИ, щот имаше много морски таралежи СЪС ЗЪБИ
и черни медузи, които парят адски гадно, после 2 часа ми търня ръката
Тръгвайки към Бивак № 4 двете с Мимата поставихме изричното условие да е на къмпинг! Не че нямахме вода в къмпера да се къпем всички всеки ден, на всяка бензиностанция можеше да си зареждаме вода, ма все пак ... Искахме малкичко цивилизацийка
Върнахме се на континента и оттам по картата до първата нарисувана "къщичка" по крайбрежието посока Атина. Магистралата е гадно нещо, повярвайте . Там наистина намерихме поредното райско кътче, дадоха ни първа линия - демек на плажа, потънахме в лукс отвсякъде
Топла вода, фризер, кенеф, МАНИЯ! Изкарахме там до ВЕЛИКИЯ ЧЕТВЪРТЪК, побъркахме сандвичарите от Германия, Норвегия и Англия с пушека от барбекюто и шумни купони до зори - така не съм се смяла през целия си живот!!! Със сълзи нон стоп
Да се бяхме напушили, нямаше да ни е толкова забавно
Но, това също не може да се разкаже с думи, просто трябва да се изживее - очакването за Великия Концерт, придружено с такива приключения те предразполага да забравиш абсолютно всички грижи, дет ти тегнат кат гюле на шията в ежедневието........
Айде отивам на разходка с пинчер, че май пак стана много дълго, ше ви омръзне да четете

Тъй като обещах, ще ви поразкажа още малко от нашето приключение, без особени подробности, та да не стана досадна

На втория ден като изпълзях от палатката на плажа, пред мен се откри гледка, каквато през живота си не бях виждала...море без грам вълничка, като в тепсия се разливаше, плажа, зад него кокетни вилички, след тях гора и над гората планина със СНЕЖНИ върхове!!!( снимките по-късно , кат се науча да ги качвам

Както и да е, това трябва да се усети и види, ако някой има желание да ходи на това място ще му кажа как да стигне, намира се на 1 км от Лептокария, но трябва да е извън сезона, в сезона не позволяват диво къмпиране там. Та, докат си правихме плажа, гледахме картите и се чудехме къде ще спим довечер

Ден 3-ти - познатата процедура - всеки дава акъл, в крайна сметка пак тръгнахме без уговорена крайна точка

Тръгвайки към Бивак № 4 двете с Мимата поставихме изричното условие да е на къмпинг! Не че нямахме вода в къмпера да се къпем всички всеки ден, на всяка бензиностанция можеше да си зареждаме вода, ма все пак ... Искахме малкичко цивилизацийка

Айде отивам на разходка с пинчер, че май пак стана много дълго, ше ви омръзне да четете

- zarganski
- ще става разбирач
Всъщност остана възхитен и от Белград и от ДисиElfi написа:Абре, къде е Заргански![]()
![]()
Да не е останал разочарован от Белград
![]()
![]()

Бях на уникални места във фен-зоната Браян ми пя на ухо

Ето първата ми реакция след концерта...
zarganski написа:Ти пък как ме радваш ... и колко си прав, ама 'кво им е на рейдж???Бат Мирче-5кила написа:нищо лично,но в твойто "поколение",брато всичко е просто ЕДНАКВОglarusa написа:И малко по хард...не че не ги уважавам AC\DC...Ама все пак съм от "по-доброто" поколение http://www.vbox7.com/play:2c3128b4ходи ми сравни ац/дц с айрьн мейдьн или саватейдж и после пробвай ниньо сьс слипкнот или некоя подобна бозава история
осемдесетте години даже СРЬБСКОТО е по свестно от например реидж агеинст дь машин
![]()
![]()
Ето един поздрав специално за теб от Српско![]()
По - късно ще кача и други, че сега имам работа.
Имам уникални снимки, бяхме на страхотни места, AC/DC са върхът!!!
Ето още няколко:
Щото бяхме близо![]()
![]()
![]()
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Е ха здрасти, Зарганче, откъде го копна това така и не разбрах, ма няма значение , важното е, че се появи!
Завидях ти благородно за мястото , до което си се добрал, аз бях на трибуните, малко далечко, но пак видях всичко ! Не седнах и за секунда, най великия момент обаче беше, когато Ангъс се хвърли на земята след поразяващото си соло и търкаляйки се във всички посоки продължи да свири
Няма такъв китарист, той си раздаде и душата даже! нямам думи!
Снимки утре, че вече Сънчо ме зове
Завидях ти благородно за мястото , до което си се добрал, аз бях на трибуните, малко далечко, но пак видях всичко ! Не седнах и за секунда, най великия момент обаче беше, когато Ангъс се хвърли на земята след поразяващото си соло и търкаляйки се във всички посоки продължи да свири

Снимки утре, че вече Сънчо ме зове
-
- сериозен играч
Аз миналата година бях в Лептокария само,че януари месец май беше.Мястото наистина не е лошо-пред теб морето зад теб снежните върхове на Олимп.От морето за 5минути си в планинат с кола естествено. 

Друго си е да плуваш в моренцето и да гледаш покритите със сняг върхове
иди МАЙ месец, хем по-евтино, хем не е голяма жега, пък и няма туристи на плажа да ти фъргат пясък по муцуната... догодина пак по това време ще отида там, но за повече време
нищо че няма да имам цел - ДИСИ в Атина ...
Релаксирах много добре, заредих батериите на фул макс, едва ли ще издържа до догодина, но - каквото сабя покаже

Релаксирах много добре, заредих батериите на фул макс, едва ли ще издържа до догодина, но - каквото сабя покаже