Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарани на Загорка
-
- ще става разбирач
Re: Шарани на Загорка
Аз също бях там на откриването, кефа беше повече от 100%
, а шарковчетата дърпаха като възрастни
п.с. писах в др. тема за ЗАГОРКА:

п.с. писах в др. тема за ЗАГОРКА:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=23757Днес на Загорка беше панаир.Отидох в 6,30 и си викам ааа то още няма да има много хора, но като пристигнах там се натъкнах на 50-ина човека, след час и половина вече бяха към стотака, а рибата беше в шок секи хвърля, мята, лупа, цопа, тропа... гъч
. Излизаха много шаранчета 200-300 гр. - не е истина, лично аз хванх и пуснах 60 -70 нагоре, след 50-те спрях да ги броя. Кеф голям... и ако тези шаркчета се опазят ще буде купон, но аз лично много се съмнявам, защото имаше мангали(както и хлапета), които тъпчеха в торбите без да им пука. Добре, че имаше хора, които ги обадиха на който трябва и шаранчетата заплуваха на свобода
.лично аз си взех 10 каракуди, 10 перки и една голяма платика/гърба - незнам точно

Според мен трябва да стане платено за да има някоя риба по качесвена там.За да се елиминират факторите роми и пенсионери примерно общината да го зарибява и да се издават билетчета от 10 лева и да се взима па една или две риби както правят в Испания.Езерото е супер точно за спортен риболов.
-
- ще става разбирач
Съгласен,но на онези главанаци, охраната(някои от тях не всички,но това е достатъчно),на тях кой ще им държи сметка,след като лично сме виждали мрежите пуснати от тях самите в езерото, късно вечер? Мрежата беше разположена от тяхната кабинка до шадравана от там прави триъгълник и завива към полуострова до тях от дясно.DrAkoN написа:Аз бих казал не вземайте шараните въобще за да има какво да се лови там а не Старозагорци да си бъркат в носа и да викат НЯМА РИБА !!
P.s. По-големи бракониери от тях на езеро Загорка,няма

Последно промяна от asus на Нед Юни 07, 2009 9:30 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Констатираш и звъниш на 112...и докладваш,те си знаят работата 

Няма какво да звъня на 112,следващия път в който ги видя се обаждам директно на Ярослав.Боката написа:Констатираш и звъниш на 112...и докладваш,те си знаят работата

Без негово съгласие не мисля,че е редно.Единствено ще го попитам за директна връзка тук в управлението.shumaher_k написа:Е дай телефона и ние да звъним де.Като човека е серйозенasus написа:Няма какво да звъня на 112,следващия път в който ги видя се обаждам директно на Ярослав.Боката написа:Констатираш и звъниш на 112...и докладваш,те си знаят работата![]()
![]()
Аз мисля в четвъртък да съм там,и ако видя нещо първо мислех да звъня на112.Ако е по добре да звъня на Ярослав дай телефона му на лични
Нека да помогнем да съхраним там рибата а
Утре вечер ще ида на разходка с малкия та да видим какво правят " БРАКОНЕРИТЕ
"