Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Дунав
р.Дунав
излкючително съм доволен от риболова по реката,хващат се придимно маздруни,платики,уклей,аз дори хванах и доста приличен распер,но скобара някъде се губи по незнайни за мен причини иначе маздрунките си вървят и то хубавички,но за да хванете ще ви трябва хранилка,успех и наслука!!!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В момента масово се лови мъздруга.Местата са под СБА то,има пътечка надолу до Дунава и по цялата ивица около 2км кълве почти еднакво.Лови се на бял червей,кукичка N12 ,тънка корда за повод,моята е 0.12,плувка 1.5 грама при вятър и вълни по тежка,телескоп 5 метра.Обезателно захранка,която представлява мрежа от картофи(гаца),камънин за тежест,2-3 хляба и друго каквото прециниш(кюспе,царевично брашно......),връзва се с по дебела корда 0.40-0.60 и накрая стиропорено топче или шише от минерална вода0.5л.Плувката трябва да минава максимално близо до захранката.Стефан написа:Колега, не видях, че си ми писал тук и ти пратих л.с. Ако ми пишеш какво върви, за това ще се приготвя.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=60009
- pet55
- научил се да хвърля
Стефан
Колега препоръчвам ти пилешки дроб за стръв за сом - достатъчно ефективана и най - важното много лесна за набавяне стръв . Закрепването на пил. дроб е следното - забиваш куката и после с тънък памучен конец, обвиваш щедро отгоре , така че да не пада при замятане.
Хубаво ще е да имам попово прасе, но няма от къде да си набавя.
Колега препоръчвам ти пилешки дроб за стръв за сом - достатъчно ефективана и най - важното много лесна за набавяне стръв . Закрепването на пил. дроб е следното - забиваш куката и после с тънък памучен конец, обвиваш щедро отгоре , така че да не пада при замятане.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!