СРЕЩА-ОТКРИВАНЕ-ОГНЯНОВО

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: СРЕЩА-ОТКРИВАНЕ-ОГНЯНОВО

Мнение от Краси_поборника »

Слагам за стръв кисната суха царевица,а се хваща това :shock:
Изображение
Май някой ми обеща че ако хвана риба на Огняново ще дойде да зготви,рибена чорба. :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Арна е рибата :drinkers: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ма вие що не си говорите с мойте приятели,ми си връзвате кукички и се занимавате с тия риби...Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Краси_поборника написа:Слагам за стръв кисната суха царевица,а се хваща това :shock:
Изображение
Май някой ми обеща че ако хвана риба на Огняново ще дойде да зготви,рибена чорба. :wink:

Кат фанеш още къде 7 - 8 такива , ше дода да зготва, поне нея съм я научила наизуст, оттренирала съм , рецепти не ми трябват :wink: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Добре Elfi оставям 5 а останалите 50 ги пускам. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

:smt023
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Ми да си признаем....събота вечер е, аз си нахлузвам "работното" облекло, сиреч фиешънски парцалки и едни модерни цвички и върти по кафетата...добре де, ама нещо ми стана скука и викам си, я да ида да вида пичовето що работат на Огняново, ей така за час два и шъ си дода, че у неделята имах работа....
Цопвам се на брега в 1.30часа нощях и се мятам в лодката на Поборника, на руля г-н Токсичния.....и те така си забрамчахме тихинко из водата на път за лагера....е, попътувахме си... има-нема 3-4 часа....шкипера уж се ориентира по звездите, пък послем и по светлините от биваците(всички биваци намерихме и разбудихме с викове , но не и "нашия"), ама нъцка Поборник и никакъв Сарафофф из нощния хоризонт..., некой ще каже "абе телефони немате ли си, че да си звъннетеи да се намерите"....ами имахме, ама "лагера" мълчи....а уж според сводката на разузнаването въпросните колеги били пили само сода цяла нощ, тъ поради тоя факт решихме, че или са станали жертва на терористи, или се борат с некоя голяма риба и за това не могат да си дигнат телефоните....
И така си бръмчиме из язовира ние,дзвоним по телефоните и зяем "Сарафооооффф"..."Красииииии"... ама освен че ни поздравиха от един бивак със "Обичам шопската салата, мастика ледена да пия" и още неколко тотални хита стимулиращи доброто храносмилане, друго се не случи....,а по едно време свърши акумолатора и двигателчето логично замре...е, имаше и резерва, но нали сме сръчковци с Токсина и не можахме да откачим клемата на единия и....ми, ае да си погребем, тъкмо да сгреем...абе, у тая лодка имаше сичко друго без клещи,ракия и въдици...голема драма начи(за рикията най мъ е яд).....к'во гребахме недогребахме(споменах ли че наличното греблото е само един брой, от типа "кану"), почти непомръдваме и ай пак задърпахме клемите на акумолатора, тъ как да е успяхме да разкачим и сменим акумолаторите и кораба запори вълните, тъкмо когато си мислех, че с плуване ще е по-удачно да стигна брега, наместо с гребане....дори се случи да намерим нашия си лагер...ама аха да приближим и пак спря двигателчето и ае пак гребание(оказа се че перката се уплела във влакното на една пръчка) и след като акостирахме некак си, заварихме те тая гледка... един"полегнал в маргаритките"
Изображение
..и други два вързопа...
Изображение
Те го и капитана на кораба, ама ориентирането не му хич силна страна да знайте
Изображение

Изчаках да се съмне и си мислех да тръгна през гората, ама реших все пак да топна една въдица, тъ осъществих това си намерение с помоща на една от пръчките на Токсин и една от двете му блесни-аглии на мепс, нулички.... и взе, че и открих с неколко костурчета.....ми те това е
Изображение

Изображение

Изображение
...оп некое време единия "отвлечените" от високоградусни терористи се показа на светло...
на снимката се види и един вързоп от одеяла-това другия караконджул , г-н Сарафоффф..
Изображение
Изображение
Последно промяна от Jechev на Вто Юни 09, 2009 2:32 pm, променено общо 3 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:smt044 :smt044 :smt044
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-4Q4kruRLwY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-4Q4kruRLwY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

chapara написа:Супер репортаж :lol: Ма кат гледам гусиин Модератора Ж,яко е заякнал :smt044 :smt044 :smt044 :smt038 :smt038 :lol:
Боже, предвид че вече имам известен опит в нощните разходки с лодка, тъ некоя нощ може да тъ разхода из Огняново...мъ земи и щерката, че да има с кой да ни слага чадърчета в коктейлите.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Убавци, убавциии..... :drinkers: :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво,браво.Модератора-спинингист-пушач " Ж " се е отчел с доволни костури. :P По-един лин нема ли да фанете вече, драги огняновци? :roll: :D
TICA FAN
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Алоуууууу гребците ,мое ли да ме разходите гребейки из Огняново и кат се стъмни да ме оставите на гребната на Панчарево :smt036 :smt036 :smt036
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Токсина и Сарафа в момента са на шипоченския при Бат Мирче,яко и кълват :drinkers: :drinkers:
Аз тука съм като Робинзон,ама като няма Петкан си имам домашен любимец,женски е :shock:
Изображение
Много умно живитно, :shock: като се качи на клавиатурата и зачатка със щипките и написа:
--Казвам се Елфи,много ми е приятно да се запознаем. :shock: :shock: :shock:
Изображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Краси_поборника написа:Токсина и Сарафа в момента са на шипоченския при Бат Мирче,яко и кълват :drinkers: :drinkers:
Аз тука съм като Робинзон,ама като няма Петкан си имам домашен любимец,женски е :shock:
Изображение
Много умно живитно, :shock: като се качи на клавиатурата и зачатка със щипките и написа:
--Казвам се Елфи,много ми е приятно да се запознаем. :shock: :shock: :shock:
Изображение
:smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”