риболов на дюни???

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

риболов на дюни???

Мнение от skipper »

в сьбота бях на вьпросното място кьм обяд така де по никое време
можеби и заради това резултата беше слаб само две платерини и една
маломерка която вьрнах обратно. лових на дьнен монтаж.имаше и валнение и вьпроса ми е дали оказва влияние за този вид риболов?
а сьщо така и на кое място по дьлгата ивица е най добре да се застане?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В съботата бяхме и ние там със сина ми Георги...по средата на Шофьорския плаж...рибата удря рано до към 09.00 часа.Имахме 15 платерини...средна хубост...трофейни екземпляри нямаше като миналата година.По инфо от другите колеги по цялото южно черноморие рибата е такава.Минаха колеги от Пловдив...постояха и отидоха за кефал на Дяволската река . След 09.00 часа рибата спря да кълве ...обаждаше се но мноооого рядко.Монтаж дънен - купен от магазина на Слави Косара...имахме 3 дози червей + 2 "умрял" червей "гешенкт" от магазина...накрая оставих доста от червея на един софийски колега...Май повече няма да ходим там...по-добре да бяхме отишли в Поморие за барбунчета...на бомбарда...голям кеф и... :lol:
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

кви барбунчета ква бомбарда...я разкажи по-подробно де :(
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

За риболова на барбун питай SHARK той е баш майстора....а иначе барбун се лови в поморие на потъваща бомбарда...използвам 16 грамова ...остналото от такъма си е същото...а слагам и няколко синца/маниста/...жълти,златни и червени до кукичката...не знам дали има ефект...ама видях от SHARK да го практикува този чалъм...и май имаше ефект...Шарко бе надрусал една кофичка с прилични барбунчета на кея на Поморийското пристанище....пред ресторантите... :lol:

В Несебър пробвах...ама удряха само едри папаси...голям кеф...но и закачки дал Господ в Несебърското пристанище...че оставих една бомбета на Мавер....на дъното....но определено си заслужаваше... :lol:
Последно промяна от batmilen на Сря Юли 19, 2006 10:33 am, променено общо 1 път.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

batmilene я пусни малко снимков материал за невежите като мен или поне кажи размери и тегло на тези барбунчета стрьвта пакли е 1.80 :cry:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Съжалявам снимки след около месец...неволята ме "отвя" в Сливен...сега имам само една свободна събота....ако имам слука ще хвана и ще снимам... :lol:
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

петька като ходихме на аркутино пуснахме лодката от края на дюни
на врьщане имаше бая колеги там за платерина ма нищо не биаха хванали явно както каза дели платерината се е изстеглила на вьтре.
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

колеги кажете как е положението на дюни че няма вьзможност често
да пускам лодката за сьжаление.а и риболова на платирини на дюни
ми харесва хем плаж хем риболов та кажете сега ловят ли се платеринките там.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”