Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево-откриването
Re: Жребчево-откриването
репортажа ти е супер дидо другия път с някои трофеи 

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- krokibg
- учете се от него
Ангеле, майна,знам че има много полиция по водоемите,но трябва ли да се правят такива канонади и да си стрелят безразборно както и където си искат
Нали разбираш че само с една шибана грешка,поради испития алкохол,може да му разбие целия живот,живота на семейството му и живота на човека който може да уцели от глупоста да ходи за риба като "Филип Тотйо".Кой не може да ходи въоръжен за риба
Всеки ако тръгне като Рамбо,нали разбираш че ще стане страшно по водоемите /не че вече не е така/и да вървят хората с бронежилетки по бреговете а жените и децата ни с железни маски без дупки за очите,да не гледат голите перверзници дето си показват дрънкулките на всички
Абе,за всичко си иска време и трябва да се израсте.Предполагам че ще са нужни още поне 15 години,но те бързо минават - вервайте ми

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Абсолютно съм съгласен!Не се ли вземат някакви по-строги мерки ще има нещастни случаи!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Момчета,онзи ден на Ивайловград си говорихме за тези с автоматите иэпищовите.Трябва да има с горските и ИАРА по няколко полицая и щом се стъмни и започнат гърмежите,отива се в бивака от където се стреля и се прибират всички до един в полицията.Тотален тараш на багажа,конфискуване на оръжието и съд по бързата процедура за стрелците.Някой хора направо са го ударили през къра и се мислят за незнам какви.Още незнам как не са утрепали някой с тези стрелби по цяла нощ,но както е тръгнало,и това ще стане.Много жалко че живеем в държава без закони и всеки си прави каквото си иска![]()
![]()
- lina
- ще става разбирач
Дано не се случват нещастия, въпреки че предпоставките са много
Поне откриването е било емоционално

Поне откриването е било емоционално

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- ivan_yo
- разбира нещата
Ти май доколкото си спомням щеше да си някаде другаде. Можеше и аз да съм свасNedeltcho Delev написа:Всичкото написано по-горе го потвърждавам,но най-лошото бе при нас защото стрелящите здуханяци бяха срещу нас и на всеки истрел се завирах под земята![]()
Не съжалявайте момчета за неуспешния риболов,това,че се видяхме и пийнахме по едно си е направо успешен,риболова между другото навсякъде е бил тегав и почти без резултат.Единичните хванати риби се броят на пръсти,важното е,че бяхме там,видяхме,пихме и се наслушахме

За дето лъжеш дано ви не изсъхнат чадърите до септември .

НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- майсторчето страхил
- сериозен играч
От последните 6-7 години ходя само по Дунава на откриването
,то май заради комарите там пропускам много допълнителни "екстри" като истрели ,чалга, моторници с пияни "КАПИТАНИ " и сигурно някое ВИЕНСКО колело
Иначе откриването си е СУПЕР

Иначе откриването си е СУПЕР

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Skorpi
- сериозен играч
Ех поне на масата сте били супер щях да съм с вас ,ама дела ко да се прави, върнах се от София пребит жегата направо ме смля и в неделя бях с главоболие
Че и с други от форума сте се видяли поне сте си побъбрили - а боклуците много бе, дето видях репортаж се мръсотия до шия няма да се научим ние Българите че това един ден ще ни се връща многократно 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- ще става разбирач
Любе, да не спамиме темата на колегата, абсолютно прав си, ние сме нация без чувство за самосъхранение,камо ли за съхранение живота на околните-не е само стрелбата по язовирите, виж какво става по пътищата, пък по дискотеките,пък и какво избираме в парламента...айде да не изброяваме,че ще замръкнем.А инцидентите с оръжие мога да ти разправям доста, през погледа на 20 год. стаж като оф. от армията.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ангеле, майна,знам че има много полиция по водоемите,но трябва ли да се правят такива канонади и да си стрелят безразборно както и където си искатНали разбираш че само с една шибана грешка,поради испития алкохол,може да му разбие целия живот,живота на семейството му и живота на човека който може да уцели от глупоста да ходи за риба като "Филип Тотйо".Кой не може да ходи въоръжен за риба
![]()
Всеки ако тръгне като Рамбо,нали разбираш че ще стане страшно по водоемите /не че вече не е така/и да вървят хората с бронежилетки по бреговете а жените и децата ни с железни маски без дупки за очите,да не гледат голите перверзници дето си показват дрънкулките на всички
![]()
![]()
Абе,за всичко си иска време и трябва да се израсте.Предполагам че ще са нужни още поне 15 години,но те бързо минават - вервайте ми
![]()
![]()
![]()
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма страшно за темата,то откриването като се оспами.......

Където качеството е от значение!
- krokibg
- учете се от него
Дидополито е прав,цялото откриване се осра повсеместно,та за една тема ли да мислим.Тя,така или иначе си заминава,както доиде и си отиде самото откриване

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
Е, за това нашата група си откриваме от няколко години на Марица- там поне е по-малка гюрултията и вероятността да те гръмнат. Най- много някой парашут да ти усучат около врата или да те изперкат с ток, ако си имал неблагоразумието да нагазиш на босо. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми то вече по реките вместо с ботуши трябва да се ходи с диелектрични боти.....!angel.tr написа:Е, за това нашата група си откриваме от няколко години на Марица- там поне е по-малка гюрултията и вероятността да те гръмнат. Най- много някой парашут да ти усучат около врата или да те изперкат с ток, ако си имал неблагоразумието да нагазиш на босо.

Където качеството е от значение!