барбун???

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

барбун???

Мнение от skipper »

нищо не знам за тази риба.очаква се включване от batmilen и shark
и всеки който може да помогне.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

ми ше се включа аз не съм улавял кой знай колко големи , верно като няма кво начесват крастата аз ги лових на дъно , всъщност бях за илария .. само крадът червите ! :) инъче са вкуснички
croco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от croco »

Аз съм ловил барбун на чепаре за сафрид като на куките слагам парченце червей ,рибите са вкусни но се хващат предимно дребни рибки и са трудни за чистене.
Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Скипъре незнам защо се интересуваш от барбуните, но като че ли активния им период вече поприключи. По мои наблядения най - добре се ловят от началото на юни до края на месеца. На въдици заметнати за кефалови- много си падат по морските червейчета :wink: През това лято / на едно риболовно сафари с Дели/ ги наблюдавахме в един плитък залив как обикалят по 5-6 екземпляра , на ята, по дъното филтрират пясъка. За вкусовите качества спор няма - вкусна рибка ненапразно и казват и Цалска риба/ доколкото знам е била предпочитана от Борис/.
Който може хваща!
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

ами имам проблеми с екипажа дано тази неделя всичко да е наред
и да пуснем гуменяка.а сьбота може да мрьдна до поморие за барбунчета.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

HEMINGUEI написа:........... :wink: През това лято / ... / ги наблюдавахме.................
... ами ако споделиш освен действието "наблюдение" , някакво друго действие като "улов" имаше ли ? ? ? :lol: :lol: :lol: много си скоромен!
Я издай колко торби риба напълнихте, не вярвам да сте обикаляли само за да си правите музейна разходка като в аквариума :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ейго SHARK "Краля" на барбуните...всички въпроси по улова на вкусната риба и такъмите ...към него :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

шарк...поздрави от мен , ... ама тоя барбун много малко рибарски точки дава,бе.... вкусен ми е само в комбинация за чорбичка :lol: :lol: :lol:
...пържен е някак си като сладководна риба

Вие по каква рецепта го приготвяте,защото мога да имам спорове дори и с "Борис" :wink: ...

.... ама не ми е никак царско в устата. Ще ме прощавате ама един костур пържен е къде къде по-вкусен! :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
baralya
новобранец
новобранец

Мнение от baralya »

Колеги дайте една /цветна/ снимка на тази рибка , моля
че не съм много на ти
skipper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skipper »

от петьк излизам в отпуска и смятам да наблегна на интензивен риболов
ще има и снимков материал няма да имам време да пиша.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

durumov написа:
HEMINGUEI написа:........... :wink: През това лято / ... / ги наблюдавахме.................
... ами ако споделиш освен действието "наблюдение" , някакво друго действие като "улов" имаше ли ? ? ? :lol: :lol: :lol: много си скоромен!
Ами така си е скорем съм си :oops: не го крия :lol: Специално в това риболовно приключение най - ценно бе че покрихме голям периметър от Южното Черноморие! Иначе кой знае какви риби/предимно платерини/ не сме хващали с Дели но разходката беше супер. 8)
Който може хваща!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

HEMINGUEI написа:...........но разходката беше супер. 8)
...ще си отбележа в тефтерчето за ярки спомени с колеги-телевизонери, че си освен рибар ...ами и турист :lol: :lol: :lol:

...така де..еее.... понякога могат и да се разменят ролите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...само че вземете и си оправете навигацията - сменете Юга със много изявен Север...и успехи щеше да има - и от двете риби по 10на - платерина и зарган. Ама тва са ненужни подробности, които мога да споделя само на ухо...или на маса знаеш с какво :wink: като от време на време се протягам между фризера и скарата.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”