барбун???
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Скипъре незнам защо се интересуваш от барбуните, но като че ли активния им период вече поприключи. По мои наблядения най - добре се ловят от началото на юни до края на месеца. На въдици заметнати за кефалови- много си падат по морските червейчета
През това лято / на едно риболовно сафари с Дели/ ги наблюдавахме в един плитък залив как обикалят по 5-6 екземпляра , на ята, по дъното филтрират пясъка. За вкусовите качества спор няма - вкусна рибка ненапразно и казват и Цалска риба/ доколкото знам е била предпочитана от Борис/.

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ами ако споделиш освен действието "наблюдение" , някакво друго действие като "улов" имаше ли ? ? ?HEMINGUEI написа:...........През това лято / ... / ги наблюдавахме.................

Я издай колко торби риба напълнихте, не вярвам да сте обикаляли само за да си правите музейна разходка като в аквариума

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
шарк...поздрави от мен , ... ама тоя барбун много малко рибарски точки дава,бе.... вкусен ми е само в комбинация за чорбичка
...пържен е някак си като сладководна риба
Вие по каква рецепта го приготвяте,защото мога да имам спорове дори и с "Борис"
...
.... ама не ми е никак царско в устата. Ще ме прощавате ама един костур пържен е къде къде по-вкусен!

...пържен е някак си като сладководна риба
Вие по каква рецепта го приготвяте,защото мога да имам спорове дори и с "Борис"

.... ама не ми е никак царско в устата. Ще ме прощавате ама един костур пържен е къде къде по-вкусен!

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
... ами ако споделиш освен действието "наблюдение" , някакво друго действие като "улов" имаше ли ? ? ?durumov написа:HEMINGUEI написа:...........През това лято / ... / ги наблюдавахме.................

Ами така си е скорем съм си

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ще си отбележа в тефтерчето за ярки спомени с колеги-телевизонери, че си освен рибар ...ами и туристHEMINGUEI написа:...........но разходката беше супер.

...така де..еее.... понякога могат и да се разменят ролите

...само че вземете и си оправете навигацията - сменете Юга със много изявен Север...и успехи щеше да има - и от двете риби по 10на - платерина и зарган. Ама тва са ненужни подробности, които мога да споделя само на ухо...или на маса знаеш с какво