Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

For
ще става разбирач
ще става разбирач

Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.

Мнение от For »

Приятели, организира се състезание. Информацията е от другия форум - след разрешение от Краси - Върхара - пускам темата и тук. Цитирам дословно неговите думи и уточнявам, че за въпроси по организацията не мога да дам отговори :!:
Ако има желание, може да заформим една група и да участваме!
Лично аз съм за участие - независимо, че в случая има намесена и политика :wink: . Главното е да стане приятно мероприятието.
Ето и думите на Върхара:

"Здравейте приятели .
На 21.06.2009 ще се проведе еднодневно състезание на яз.Жребчево на Мантинелата .Намира се по пътя Нова Загора -Гурково преди село Паничерево срещу острова .
Състезанието е организирано от п.п Лидер.
Програма.
7:00ч. збор
7:30 зарибяване / Язовира ще бъде зарибен със шаран /
8:00 теглене на жребий
10:00 старт
13:00 финал
14:00 до 15:00 награждаване
Награди мъже до 6 място на стойност 2000лв купи и медали
Награди деца : освен победителите всички деца взели участие ще получат подарак въдица и медали за призьорите.
Безплатна бира ,скара и безалкохолни напитки :!: :!: :!:
Това е риболовен празник ,всички са поканени .
Ако има въпроси на Л.С
П.П Лидер има намерение това състезание да се провежда всяка година ,да зарибява и с течение на времето да направим един профисионален турнир с големи награди .
Състезанието ще бъде на плувка ,макар че има и предложения и за фидер.Затова взимайте тоягите и на място може да го решим,все пак е празник на риболова а не кръг от републиканското :lol: "
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.

Мнение от lina »

For написа:Награди мъже до 6 място на стойност 2000лв купи и медали
Награди деца : освен победителите всички деца взели участие ще получат подарак въдица и медали за призьорите.
ЦЦЦ :(
Пожелавам на всички мъже и деца да си изкарат добре на състезанието :P
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Идеята за такова състезание е супер :) . Организатора на състезанието също е супер, тъй като е партия със средства, част от които ще е практично да бъдат използвани за добро дело като това :) . Там сме :smt023 :rock:
Никога не пия карал!

Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Не ми харесва тая работа.
И едно кебапче да изям :D ,все едно съм се продал.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

"Пътят към ада е осеян с добри намерения". Не съм го измислил аз . Особенно важи за България.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Ей, тази обява за какво е ? Плуване, гмуркане, надпиване, запознаване, гласуване??????????????????????????? За какво е ? :D
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

Извинете за малко тъпия въпрос обаче до сега не съм участвал на състезание :oops: таа искам да попитам някаква такса плаща ли се? Понеже като гледам наградите нещо съмнителоо ми се вижда :D
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Немага да разбера защо веднага се почна с негативните мнения.Не е ли важно зарибяването и организирането на празник за нас рибарите.Кой го организира с какви цели мисля , че остава на заден план.Ами ако го организира някой бивша мутра с пари от наркотици или далавери(говоря примерно и не че се знае откъде идват парите)не е ли важното , че ще се зарибява язовир , за който не съм чувал преди някой да е правил това.Според мен е и важно да се съберат повече деца за да се научат как да пазят молкото останала ни риба.
Това е мое мнение и не го обвързвам със симпатии в политическа насока
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

ivo75 написа:Немага да разбера защо веднага се почна с негативните мнения.Не е ли важно зарибяването и организирането на празник за нас рибарите.Кой го организира с какви цели мисля , че остава на заден план...не е ли важното , че ще се зарибява язовир , за който не съм чувал преди някой да е правил това.Според мен е и важно да се съберат повече деца за да се научат как да пазят молкото останала ни риба.
Това е мое мнение и не го обвързвам със симпатии в политическа насока

Напълно съм съгласна.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Старт 10.00
Финал 13.00 часа.
Баш тогава ще ми хванете на " мустафей жезъла" ,ама може да се завъртя да ударя по някоя студена бира и кебапче.
Аз пък за разлика от колегата нарочно ще ида да им изям яденето и пиенето ,пък то си е моя работа за кой ще гласувам. :wink:
Пък и торбичка ще си взема за вкъщи.
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

d_bozhkov написа:Старт 10.00
Финал 13.00 часа.
Баш тогава ще ми хванете на " мустафей жезъла" ,ама може да се завъртя да ударя по някоя студена бира и кебапче.
Аз пък за разлика от колегата нарочно ще ида да им изям яденето и пиенето ,пък то си е моя работа за кой ще гласувам. :wink:
Пък и торбичка ще си взема за вкъщи.
:D :D :D
И аЗззззззззззззззззззззззззззззззззззззз ще дойда за :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Добре , че са изборите , за да позарибим язовирите. :wink: Не , че е лоша инициативата , ако беше по друго време щях да скачам от възторг ама.....
Как ви изглежда съобщението, по същото време догодина п.п лидер зарибява язовир Жребчево ,организира състезание и раздава награден фонд от 2000.
Да, да!!!! Не съм против инициативата а против намеренията. Не забравяйте , че риболвците в нашата мила Родина сме 160 000. Все могат да се спечелят , като се прави нещо в период от 4 години например , а не ударно да хвърлим 4 бона ,защото точно ей сега сме се загрижили много. :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
georg

Мнение от georg »

Абе,що се дрънкате?
Или ви харесва и участвате,или не сте съгласни и не идвате!
Аз съм с други политичиски убеждения,но щом инициативата е добронамерена,съм ЗА!
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Всички мнения са истинни и не дотам.
:idea: Мисля - по-добре тези политически средства да са за зарибяване, състезание и риболовен празник, а не да отидат при талибаните от маалата :!:
Който има прекалено финна съвест, да не идва :lol: :lol: :lol: !
Всички сте интелигентни в достатъчност - да не сте жертви на ефтини внушения и манипулации!
Пък на избори - като на избори - всеки сам да си решава - дали, защо и за кого!
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”