Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.
Приятели, организира се състезание. Информацията е от другия форум - след разрешение от Краси - Върхара - пускам темата и тук. Цитирам дословно неговите думи и уточнявам, че за въпроси по организацията не мога да дам отговори
Ако има желание, може да заформим една група и да участваме!
Лично аз съм за участие - независимо, че в случая има намесена и политика
. Главното е да стане приятно мероприятието.
Ето и думите на Върхара:
"Здравейте приятели .
На 21.06.2009 ще се проведе еднодневно състезание на яз.Жребчево на Мантинелата .Намира се по пътя Нова Загора -Гурково преди село Паничерево срещу острова .
Състезанието е организирано от п.п Лидер.
Програма.
7:00ч. збор
7:30 зарибяване / Язовира ще бъде зарибен със шаран /
8:00 теглене на жребий
10:00 старт
13:00 финал
14:00 до 15:00 награждаване
Награди мъже до 6 място на стойност 2000лв купи и медали
Награди деца : освен победителите всички деца взели участие ще получат подарак въдица и медали за призьорите.
Безплатна бира ,скара и безалкохолни напитки
Това е риболовен празник ,всички са поканени .
Ако има въпроси на Л.С
П.П Лидер има намерение това състезание да се провежда всяка година ,да зарибява и с течение на времето да направим един профисионален турнир с големи награди .
Състезанието ще бъде на плувка ,макар че има и предложения и за фидер.Затова взимайте тоягите и на място може да го решим,все пак е празник на риболова а не кръг от републиканското
"

Ако има желание, може да заформим една група и да участваме!
Лично аз съм за участие - независимо, че в случая има намесена и политика

Ето и думите на Върхара:
"Здравейте приятели .
На 21.06.2009 ще се проведе еднодневно състезание на яз.Жребчево на Мантинелата .Намира се по пътя Нова Загора -Гурково преди село Паничерево срещу острова .
Състезанието е организирано от п.п Лидер.
Програма.
7:00ч. збор
7:30 зарибяване / Язовира ще бъде зарибен със шаран /
8:00 теглене на жребий
10:00 старт
13:00 финал
14:00 до 15:00 награждаване
Награди мъже до 6 място на стойност 2000лв купи и медали
Награди деца : освен победителите всички деца взели участие ще получат подарак въдица и медали за призьорите.
Безплатна бира ,скара и безалкохолни напитки

Това е риболовен празник ,всички са поканени .
Ако има въпроси на Л.С
П.П Лидер има намерение това състезание да се провежда всяка година ,да зарибява и с течение на времето да направим един профисионален турнир с големи награди .
Състезанието ще бъде на плувка ,макар че има и предложения и за фидер.Затова взимайте тоягите и на място може да го решим,все пак е празник на риболова а не кръг от републиканското

- lina
- ще става разбирач
Re: Състезание яз. Жребчево 21 юни 2009 г.
ЦЦЦFor написа:Награди мъже до 6 място на стойност 2000лв купи и медали

Пожелавам на всички мъже и деца да си изкарат добре на състезанието

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- ще става разбирач
Идеята за такова състезание е супер
. Организатора на състезанието също е супер, тъй като е партия със средства, част от които ще е практично да бъдат използвани за добро дело като това
. Там сме

Никога не пия карал!

-
- фен клуб-скобар
Не ми харесва тая работа.
И едно кебапче да изям
,все едно съм се продал.
И едно кебапче да изям

"Пътят към ада е осеян с добри намерения". Не съм го измислил аз . Особенно важи за България.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей, тази обява за какво е ? Плуване, гмуркане, надпиване, запознаване, гласуване??????????????????????????? За какво е ? 

-
- новобранец
Извинете за малко тъпия въпрос обаче до сега не съм участвал на състезание
таа искам да попитам някаква такса плаща ли се? Понеже като гледам наградите нещо съмнителоо ми се вижда 

-
- кандидат преподавател
Немага да разбера защо веднага се почна с негативните мнения.Не е ли важно зарибяването и организирането на празник за нас рибарите.Кой го организира с какви цели мисля , че остава на заден план.Ами ако го организира някой бивша мутра с пари от наркотици или далавери(говоря примерно и не че се знае откъде идват парите)не е ли важното , че ще се зарибява язовир , за който не съм чувал преди някой да е правил това.Според мен е и важно да се съберат повече деца за да се научат как да пазят молкото останала ни риба.
Това е мое мнение и не го обвързвам със симпатии в политическа насока
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- lina
- ще става разбирач
ivo75 написа:Немага да разбера защо веднага се почна с негативните мнения.Не е ли важно зарибяването и организирането на празник за нас рибарите.Кой го организира с какви цели мисля , че остава на заден план...не е ли важното , че ще се зарибява язовир , за който не съм чувал преди някой да е правил това.Според мен е и важно да се съберат повече деца за да се научат как да пазят молкото останала ни риба.
Напълно съм съгласна.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Старт 10.00
Финал 13.00 часа.
Баш тогава ще ми хванете на " мустафей жезъла" ,ама може да се завъртя да ударя по някоя студена бира и кебапче.
Аз пък за разлика от колегата нарочно ще ида да им изям яденето и пиенето ,пък то си е моя работа за кой ще гласувам.
Пък и торбичка ще си взема за вкъщи.

Финал 13.00 часа.
Баш тогава ще ми хванете на " мустафей жезъла" ,ама може да се завъртя да ударя по някоя студена бира и кебапче.
Аз пък за разлика от колегата нарочно ще ида да им изям яденето и пиенето ,пък то си е моя работа за кой ще гласувам.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аЗззззззззззззззззззззззззззззззззззззз ще дойда заd_bozhkov написа:Старт 10.00
Финал 13.00 часа.
Аз пък за разлика от колегата нарочно ще ида да им изям яденето и пиенето ,пък то си е моя работа за кой ще гласувам.![]()
![]()
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Добре , че са изборите , за да позарибим язовирите.
Не , че е лоша инициативата , ако беше по друго време щях да скачам от възторг ама.....
Как ви изглежда съобщението, по същото време догодина п.п лидер зарибява язовир Жребчево ,организира състезание и раздава награден фонд от 2000.
Да, да!!!! Не съм против инициативата а против намеренията. Не забравяйте , че риболвците в нашата мила Родина сме 160 000. Все могат да се спечелят , като се прави нещо в период от 4 години например , а не ударно да хвърлим 4 бона ,защото точно ей сега сме се загрижили много.

Как ви изглежда съобщението, по същото време догодина п.п лидер зарибява язовир Жребчево ,организира състезание и раздава награден фонд от 2000.
Да, да!!!! Не съм против инициативата а против намеренията. Не забравяйте , че риболвците в нашата мила Родина сме 160 000. Все могат да се спечелят , като се прави нещо в период от 4 години например , а не ударно да хвърлим 4 бона ,защото точно ей сега сме се загрижили много.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Абе,що се дрънкате?
Или ви харесва и участвате,или не сте съгласни и не идвате!
Аз съм с други политичиски убеждения,но щом инициативата е добронамерена,съм ЗА!
Или ви харесва и участвате,или не сте съгласни и не идвате!
Аз съм с други политичиски убеждения,но щом инициативата е добронамерена,съм ЗА!
Всички мнения са истинни и не дотам.
Мисля - по-добре тези политически средства да са за зарибяване, състезание и риболовен празник, а не да отидат при талибаните от маалата
Който има прекалено финна съвест, да не идва
!
Всички сте интелигентни в достатъчност - да не сте жертви на ефтини внушения и манипулации!
Пък на избори - като на избори - всеки сам да си решава - дали, защо и за кого!

Който има прекалено финна съвест, да не идва

Всички сте интелигентни в достатъчност - да не сте жертви на ефтини внушения и манипулации!
Пък на избори - като на избори - всеки сам да си решава - дали, защо и за кого!