Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз гласувах
Модератор: dantho.mihov
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Re: Аз гласувах
Здравейте колеги.Извинявам се че така разбуних духовете.Но ми писна да гледам все едни и същи муцуни,които ме гледат в очите и ме лъжат и в същото време ме крадат посред бял ден с ръце и крака и с квото могат. СТИГА ВЕЧЕ.Народе събуди се.Всеки негласувал е глас разпределен между тези бандити."КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ".ДА АМА НЕ.На тези избори ми предлагаха 15 лв. да гласувам за еди кой си номер бюлетина.Естествено не приех не заради цената , а по простата причина че не гласувам за пари а за бъдещето на децата си и за внуците които имам вече.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аха...тоя целия край там требе се прочистиINCUBUS написа: Трънски,в Кърджалийско от години всичко е спокойно и замряло-става чудесен риболов.Все така да е,не ми трябват там вресльовци-"национал-патриоти".

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
абсолютно си правMIhaYLOV написа:И аз гласувах, а смисъл има, защото ако още не сте разбрали когато не гласувате вашия глас се разпределя пропорционално според другите. Тоест един вид пак си гласувал ама не за тоя дето ти е симпатичен, но ако отидеш и гласуваш или пуснеш празна бюлетина, то тогава се зачита реалния ти глас валиден или не

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
И аз бях рекъл да не гласувам,поради това ,че всички ми станаха противни,но като видях армията от роми и 80 годишните фенки на Станишката пред училищата,реших да ида да пусна своя глас.
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за кой бе,майка...за КОЙSONY написа:И аз бях рекъл да не гласувам,поради това ,че всички ми станаха противни,но като видях армията от роми и 80 годишните фенки на Станишката пред училищата,реших да ида да пусна своя глас.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
И аз не отидох да гласувам,не че е голяма загуба,но първо-всички са мекерета и второ-за кой да гласувам при положение че винаги се "завъртат" така нещата,че Доган е на печалба!Да гласувам за някого и после да се коалира с ДПС,просто загубих надежда че нещо ще се оправи в разграбената ни държава.
А що се отнася за боклука,елате да видите или по-точно да помиришите когато сте за риба на Марица в района на въпросното сметище на Цалапица!Ако издържите 30 мин там,ще сте герои,а миризмата се носи на километри!
А що се отнася за боклука,елате да видите или по-точно да помиришите когато сте за риба на Марица в района на въпросното сметище на Цалапица!Ако издържите 30 мин там,ще сте герои,а миризмата се носи на километри!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"