Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Днес бях на Новоселци много слаба работа и само дребосъци .Някой ще бъде ли така добър да ми препоръча някой платен язовир близо до Бургас ,че не съм много наясно с тях ,този от дясната страна на пътя към Грудово преди Новоселци как е заслужава ли си .Четох нещо и за Равадиново ,ако има и други ще съм благодарен на всяка информация ,че отпуската свършва и искам да си направя кефа.
Този язовир изглежда обещаващ
ЦЪК

- glarusa
- кандидат преподавател
Аз утре имам път натам и стига да ми остане време,ще прескоча да видя дали не се е променило нещо,откакто Патрона е бил там...И на мен ми допада,щом има таранкиЩАrumci написа:Този язовир изглежда обещаващЦЪК

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Днес около Бургас едно голямо безрибие в 6:30 бях на мандрата на къщичката срещу помпената излизаха миниатюрни таранки на дъно ,писна ми и отпраших към Равадиново платения ,за пръв път ходя там язовирчето изглежда обещаващо обаче каръка си е карък и там едно голямо капо.Дойдоха мъж и жена които редовно ходели там ама и при тях същата работа бяха очудени как така днес нищо не се обажда ,после се разбра че снощи хранили рибата .По тяхна информация шаранчетата били дребосъци най-големия който видели да се вади бил 1,2 кг.
абе ташак,иначе пазача разправяше ,че имало амур и щука ама я не вервам Гларусе пиши ако си ходил на Ябълчево ,че май то там остана.

- Живко Василев
- разбира нещата
Ето от Ябълчевоzografa написа: Гларусе пиши ако си ходил на Ябълчево ,че май то там остана.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
В предния си пост бях написал че ще проверя един язовир,но просто не остана време да прескоча и се извинявам,ако съм разбил мечтите на някой. Иначе покрай Бургас няма риба за в момента.Вчера следобед бях на Вая ама много боклуци,никаква риба.Поне си намерих олова за директния
След това на Мандрата на помпената,3-4 дребни перки и още по-дребнави таранки и към 17:00 часа ми писна и се прибрах...Колкото за Ябълчево,таранките не са кой-знае колко големи,но ги има в промишлни количества и при добра захранка и по-малка кука мои да им цепниш д...тата
Забравих за Равадиново - ХахХАхахАха.... аз се чудя на какво основание ти вземат и двата лева даже
тоя язовир е просто за офроуд докато стигнеш до него и никой нищо не вадеше,освен стръв за щуки 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Прав си за пръв път виждам село без улици 

- glarusa
- кандидат преподавател
Tо там вече не е ли просто един открит басейн без спасители...от тия хорица с незначително образование може преспокойно да го пишеме в Червената книга на България тоя язовир....Преди малко се върнах от Вая...таранки...бял и торен,няма и помен от шаранчета,Пак мрежари на стрелбището и никакъв контрол...Почувствах се винове че събудих тия от ИАРА...даже ми се скараха че все сме давали лъжлива информация
Както и да е-жовита покрай Бургас си е в същите темпове.На Новоселци дребна таранка,на Дебелт десетина коли с десетина риби общо,по морето няма нищо друго освен попче...Дано съм бил изчерпателен.Лека вечер!

Ставри, мисля, че е крайно време да сменяш водоемите които посещаваш
....... освен ако не си търсиш повод за разпродажба на въдиците 

Вчера(четвъртък)една разходка до Димчево.Резултата 3-4 хубави таранки и доста дребни(пратени обратно да викат бабите и дядовците си
).Стръв бял и торен.В бързинзта забравихме царевицата идеята бе да се пробва но уви.Местата са обрасли доста и иска значително захранване.

- glarusa
- кандидат преподавател
Ясно rumci ,ама в тая икономическа криза посещавам по изгодните в момента водоеми.И на мен ми се ходи на Цонево да подърпам платики ,но уви...rumci написа:Ставри, мисля, че е крайно време да сменяш водоемите които посещаваш....... освен ако не си търсиш повод за разпродажба на въдиците

-
- научил се да хвърля
Еми то таранките там винаги са полудели. Аз миналото лято малко ли теми бях пуснал за там 

-
- ще става разбирач
колеги, вашето място се казва яз ПОРОЙ
всяко лято когато съм на море около Бургас , го посещавам и се спуквам да хващам таранки(каракуди) със завидни размери, и шаран понякога се е обяждал
абе доста съм доволен от риболова там-даже предоволен!!!
всяко лято когато съм на море около Бургас , го посещавам и се спуквам да хващам таранки(каракуди) със завидни размери, и шаран понякога се е обяждал
абе доста съм доволен от риболова там-даже предоволен!!!
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Малко късно пиша и можеби не в тази тема,но една седмица бях на почивка в Котел.По реката между Ичера и Градец излизаха доста раци и затова не обърнах внимание на рибата.Все пак трябва и мезе за бирата.
.Раците ги хващахме на въдица с тел, а на телта кожи от пиле.

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Привет колеги. Къде в момента е добре да се лови риба около Бургас.Мисля си за риболовен излет на Мандрата.Някой ходил ли е скоро там?