около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Re: около Бургас ????

Мнение от zografa »

Днес бях на Новоселци много слаба работа и само дребосъци .Някой ще бъде ли така добър да ми препоръча някой платен язовир близо до Бургас ,че не съм много наясно с тях ,този от дясната страна на пътя към Грудово преди Новоселци как е заслужава ли си .Четох нещо и за Равадиново ,ако има и други ще съм благодарен на всяка информация ,че отпуската свършва и искам да си направя кефа.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Този язовир изглежда обещаващ :arrow: ЦЪК
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

rumci написа:Този язовир изглежда обещаващ :arrow: ЦЪК
Аз утре имам път натам и стига да ми остане време,ще прескоча да видя дали не се е променило нещо,откакто Патрона е бил там...И на мен ми допада,щом има таранкиЩА :)
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес около Бургас едно голямо безрибие в 6:30 бях на мандрата на къщичката срещу помпената излизаха миниатюрни таранки на дъно ,писна ми и отпраших към Равадиново платения ,за пръв път ходя там язовирчето изглежда обещаващо обаче каръка си е карък и там едно голямо капо.Дойдоха мъж и жена които редовно ходели там ама и при тях същата работа бяха очудени как така днес нищо не се обажда ,после се разбра че снощи хранили рибата .По тяхна информация шаранчетата били дребосъци най-големия който видели да се вади бил 1,2 кг. :D абе ташак,иначе пазача разправяше ,че имало амур и щука ама я не вервам Гларусе пиши ако си ходил на Ябълчево ,че май то там остана.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

zografa написа: Гларусе пиши ако си ходил на Ябълчево ,че май то там остана.
Ето от Ябълчево :arrow: Таранки, таранки и пак таранки ...
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

В предния си пост бях написал че ще проверя един язовир,но просто не остана време да прескоча и се извинявам,ако съм разбил мечтите на някой. Иначе покрай Бургас няма риба за в момента.Вчера следобед бях на Вая ама много боклуци,никаква риба.Поне си намерих олова за директния :mrgreen: След това на Мандрата на помпената,3-4 дребни перки и още по-дребнави таранки и към 17:00 часа ми писна и се прибрах...Колкото за Ябълчево,таранките не са кой-знае колко големи,но ги има в промишлни количества и при добра захранка и по-малка кука мои да им цепниш д...тата :) Забравих за Равадиново - ХахХАхахАха.... аз се чудя на какво основание ти вземат и двата лева даже :) тоя язовир е просто за офроуд докато стигнеш до него и никой нищо не вадеше,освен стръв за щуки :twisted:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?

Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Прав си за пръв път виждам село без улици :D
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Tо там вече не е ли просто един открит басейн без спасители...от тия хорица с незначително образование може преспокойно да го пишеме в Червената книга на България тоя язовир....Преди малко се върнах от Вая...таранки...бял и торен,няма и помен от шаранчета,Пак мрежари на стрелбището и никакъв контрол...Почувствах се винове че събудих тия от ИАРА...даже ми се скараха че все сме давали лъжлива информация :finga: Както и да е-жовита покрай Бургас си е в същите темпове.На Новоселци дребна таранка,на Дебелт десетина коли с десетина риби общо,по морето няма нищо друго освен попче...Дано съм бил изчерпателен.Лека вечер!

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Ставри, мисля, че е крайно време да сменяш водоемите които посещаваш :!:....... освен ако не си търсиш повод за разпродажба на въдиците :idea:
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Вчера(четвъртък)една разходка до Димчево.Резултата 3-4 хубави таранки и доста дребни(пратени обратно да викат бабите и дядовците си :D ).Стръв бял и торен.В бързинзта забравихме царевицата идеята бе да се пробва но уви.Местата са обрасли доста и иска значително захранване.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

rumci написа:Ставри, мисля, че е крайно време да сменяш водоемите които посещаваш :!:....... освен ако не си търсиш повод за разпродажба на въдиците :idea:
Ясно rumci ,ама в тая икономическа криза посещавам по изгодните в момента водоеми.И на мен ми се ходи на Цонево да подърпам платики ,но уви... :roll: Пък и вчера на Вая си направих кефа...таранките беха полудели...

halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

Еми то таранките там винаги са полудели. Аз миналото лято малко ли теми бях пуснал за там :D
Изображение
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

колеги, вашето място се казва яз ПОРОЙ
всяко лято когато съм на море около Бургас , го посещавам и се спуквам да хващам таранки(каракуди) със завидни размери, и шаран понякога се е обяждал
абе доста съм доволен от риболова там-даже предоволен!!!
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

Малко късно пиша и можеби не в тази тема,но една седмица бях на почивка в Котел.По реката между Ичера и Градец излизаха доста раци и затова не обърнах внимание на рибата.Все пак трябва и мезе за бирата.Изображение.Раците ги хващахме на въдица с тел, а на телта кожи от пиле.
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
onyxman
новобранец
новобранец

Мнение от onyxman »

Привет колеги. Къде в момента е добре да се лови риба около Бургас.Мисля си за риболовен излет на Мандрата.Някой ходил ли е скоро там?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”