Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"
Като малък имах един огромен, Руски ,пневматичен ,харпун ,стрелях си в градската градинка и пред Рила (езерцата),дупчех дърветата,вкъщи контакти не останаха ,стената на плюски, фотьойлите
,гърбовете бяха мишени (отзад не се виждаха),на кино ходех с него,в даскалото легенди се носеха за мене
(127мо).
Е да де но един ден майката дръпна мебелите и ми дръпна не бой ,а побой с аркадите му и други там травми.
Травмата която и до днес ме смъди е че Харпунът ми бе отнет несправедливо ,(бях толкова добър с него)
и замина в неизвестна посока
.
30 години по късно, стигна ли морето спомените изплуват ,а аз гмуркайки се си мисля-ех!ако ми беше харпуна в ръката ,този турук ,да е на масата вече,обикалям магазините с цел закупуване и всеки път разума взима превес:за 10 дена не си заслужава,айде другия път,пари няма,когато има ,свършили, такива мити сцени .
ТА! ако има Колега който по една или друга тръпка притежава заветната "утвар" или му седи като "фосил"на стената,или просто "тъщата" няма да му идва на гости в периода, (ДЖУЛАЙ МОРНИНГ-15ЮЛИ) да ми УСЛУЖИ!с него ,ще го заведа на МОРЕ
да го топна в Китенските заливи ,пък каквото Нептун даде дет се вика!
Не пускам темата в МОРСКИ защото там ще ме замерят с харпуни а аз от София сложно ще ги поемам. Е! ако няма никой от София и с еконт ще приема и изпратя за моя сметка от цялата страна!
ОБЕЩАВАМ :
-да се обгрижвама за него както, "5 кила",5тото кило си пази
-да възстановя всичко във вид и спецификация
-да го върна ъпгрейдван,я връхче ,я лазерен мерник
Ако искате да сте част от създаването на легендата за ВЕЛИКИЯ ГМУРЕЦ ХАРПУНДЖИЯ от София и да бъдете споменат във филма ,на НЕЖЪНЪЛ ЖЕОГРАФИК!(който няма как да не бъде заснет ), ТО ТОВА СИ ТИ!!!!!!!

Е да де но един ден майката дръпна мебелите и ми дръпна не бой ,а побой с аркадите му и други там травми.
Травмата която и до днес ме смъди е че Харпунът ми бе отнет несправедливо ,(бях толкова добър с него)

30 години по късно, стигна ли морето спомените изплуват ,а аз гмуркайки се си мисля-ех!ако ми беше харпуна в ръката ,този турук ,да е на масата вече,обикалям магазините с цел закупуване и всеки път разума взима превес:за 10 дена не си заслужава,айде другия път,пари няма,когато има ,свършили, такива мити сцени .
ТА! ако има Колега който по една или друга тръпка притежава заветната "утвар" или му седи като "фосил"на стената,или просто "тъщата" няма да му идва на гости в периода, (ДЖУЛАЙ МОРНИНГ-15ЮЛИ) да ми УСЛУЖИ!с него ,ще го заведа на МОРЕ

Не пускам темата в МОРСКИ защото там ще ме замерят с харпуни а аз от София сложно ще ги поемам. Е! ако няма никой от София и с еконт ще приема и изпратя за моя сметка от цялата страна!
ОБЕЩАВАМ :
-да се обгрижвама за него както, "5 кила",5тото кило си пази
-да възстановя всичко във вид и спецификация
-да го върна ъпгрейдван,я връхче ,я лазерен мерник

Ако искате да сте част от създаването на легендата за ВЕЛИКИЯ ГМУРЕЦ ХАРПУНДЖИЯ от София и да бъдете споменат във филма ,на НЕЖЪНЪЛ ЖЕОГРАФИК!(който няма как да не бъде заснет ), ТО ТОВА СИ ТИ!!!!!!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"
джулая е на пьрви,бе ...бальк
че ти рьждяса харпуно до петнайсти

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бовски,нямаш проблем -пневматичен,но не е огромен.
Поздрави!
Поздрави!
Не си правете майтап даже и на шега със старите руски пневматици. Те са убийственно-самоубийствени убийци. По опасно оръжие от тях, не е измислено. Не се шегувам. Много сакътлъци са станали с тези въздушни недоразумения.
Бовски, по добре си спретни едно ластично харпунче, хем по-безопасно, хем по удачно за нашето море. Предполагам, че ще стреляш по почета, така, че спокойно можеш да си купиш едно турско харпунче за З0-40 лв. и да се забавляваш десетина дни.
Бовски, по добре си спретни едно ластично харпунче, хем по-безопасно, хем по удачно за нашето море. Предполагам, че ще стреляш по почета, така, че спокойно можеш да си купиш едно турско харпунче за З0-40 лв. и да се забавляваш десетина дни.

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
по тьщата ще стреля той.....че то попчетата и на вьдица излизатvatus56 написа:Не си правете майтап даже и на шега със старите руски пневматици. Те са убийственно-самоубийствени убийци. По опасно оръжие от тях, не е измислено. Не се шегувам. Много сакътлъци са станали с тези въздушни недоразумения.

-
- кандидат преподавател
Бовскииии,що не земеш на Бат-Мирче оная му работа за харпун.

-
- кандидат преподавател
Ето ти и мишена.Краси_поборника написа:Бовскииии,що не земеш на Бат-Мирче оная му работа за харпун.![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мнооо болно копеле си-да знаеш ....
то заради това сиурно се обичаме
ма верно на свинята търетото око и панталона сьс сезала станаха национална забележителност-как елица предрече

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
момци дайте малко по така ,примерно ,ЕТО ТАКА!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
добавям бонус ,аз и бат Мирче ще пееме на свадбата ,МУ, или на негов близък
а Краси ще заснима,снима,снима 
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
добавям бонус ,аз и бат Мирче ще пееме на свадбата ,МУ, или на негов близък

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти си по болно копеле и от краси
и аз се чудя-имам пистолет/запалка,два юргана и куче/касичка-дай некьв бартер да измислим?имат НУМИЗМАТИЧНА стойност- особено юрганите......

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Юни 17, 2009 1:05 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако кажеш кой лежи под втория юрган ..................имаш, си хас!
то се видя че темата отлетя на място където слънце не ме грЕЕ ,но все пак ,АЗ съм оптимист ,
(на лични) ,или както казва моя стар приятел ,БЪРНИ ,"Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута!
то се видя че темата отлетя на място където слънце не ме грЕЕ ,но все пак ,АЗ съм оптимист ,
(на лични) ,или както казва моя стар приятел ,БЪРНИ ,"Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута!

Криза ей,един Йълмъзденис да не смей да си купи човекот,хавайката е барем 3 пъти по- евтина и попчета арно трепе.Бовский,яко се занасяш... 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сьвсем така...старнично...но прави ли ви впечатление,че по големи простотии,за толко МАЛКО време не са изказани даже и в спам темата
с което си УЧАСТИЕ се гордея де
даже,бовски...самотозаглавие нека си как да ти кажа...ПРЕДРАЗПОЛАГА(поне мене де)-тьрся си харпун за МАЛКО
баси-завидех ти даже....