Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Като малък имах един огромен, Руски ,пневматичен ,харпун ,стрелях си в градската градинка и пред Рила (езерцата),дупчех дърветата,вкъщи контакти не останаха ,стената на плюски, фотьойлите :lol: ,гърбовете бяха мишени (отзад не се виждаха),на кино ходех с него,в даскалото легенди се носеха за мене :lol: (127мо).
Е да де но един ден майката дръпна мебелите и ми дръпна не бой ,а побой с аркадите му и други там травми.
Травмата която и до днес ме смъди е че Харпунът ми бе отнет несправедливо ,(бях толкова добър с него) 8) и замина в неизвестна посока :| .

30 години по късно, стигна ли морето спомените изплуват ,а аз гмуркайки се си мисля-ех!ако ми беше харпуна в ръката ,този турук ,да е на масата вече,обикалям магазините с цел закупуване и всеки път разума взима превес:за 10 дена не си заслужава,айде другия път,пари няма,когато има ,свършили, такива мити сцени .

ТА! ако има Колега който по една или друга тръпка притежава заветната "утвар" или му седи като "фосил"на стената,или просто "тъщата" няма да му идва на гости в периода, (ДЖУЛАЙ МОРНИНГ-15ЮЛИ) да ми УСЛУЖИ!с него ,ще го заведа на МОРЕ :lol: да го топна в Китенските заливи ,пък каквото Нептун даде дет се вика!

Не пускам темата в МОРСКИ защото там ще ме замерят с харпуни а аз от София сложно ще ги поемам. Е! ако няма никой от София и с еконт ще приема и изпратя за моя сметка от цялата страна!

ОБЕЩАВАМ :
-да се обгрижвама за него както, "5 кила",5тото кило си пази:wink:
-да възстановя всичко във вид и спецификация
-да го върна ъпгрейдван,я връхче ,я лазерен мерник :shock:

Ако искате да сте част от създаването на легендата за ВЕЛИКИЯ ГМУРЕЦ ХАРПУНДЖИЯ от София и да бъдете споменат във филма ,на НЕЖЪНЪЛ ЖЕОГРАФИК!(който няма как да не бъде заснет ), ТО ТОВА СИ ТИ!!!!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Търси се ,"ХАРПУН"за "МАЛКО"

Мнение от Бат Мирче-5кила »

джулая е на пьрви,бе ...бальк :)че ти рьждяса харпуно до петнайсти :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Бовски,нямаш проблем -пневматичен,но не е огромен.
Поздрави!
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Не си правете майтап даже и на шега със старите руски пневматици. Те са убийственно-самоубийствени убийци. По опасно оръжие от тях, не е измислено. Не се шегувам. Много сакътлъци са станали с тези въздушни недоразумения.
Бовски, по добре си спретни едно ластично харпунче, хем по-безопасно, хем по удачно за нашето море. Предполагам, че ще стреляш по почета, така, че спокойно можеш да си купиш едно турско харпунче за З0-40 лв. и да се забавляваш десетина дни. :)
Никоя риба не е по - важна от живота !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

vatus56 написа:Не си правете майтап даже и на шега със старите руски пневматици. Те са убийственно-самоубийствени убийци. По опасно оръжие от тях, не е измислено. Не се шегувам. Много сакътлъци са станали с тези въздушни недоразумения.
Бовски, по добре си спретни едно ластично харпунче, хем по-безопасно, хем по удачно за нашето море. Предполагам, че ще стреляш по почета, така, че спокойно можеш да си купиш едно турско харпунче за З0-40 лв. и да се забавляваш десетина дни. :)
по тьщата ще стреля той.....че то попчетата и на вьдица излизат :)четет м/у редовете де :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Бовскииии,що не земеш на Бат-Мирче оная му работа за харпун. :lol: :lol: :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Краси_поборника написа:Бовскииии,що не земеш на Бат-Мирче оная му работа за харпун. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ето ти и мишена. :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мнооо болно копеле си-да знаеш .... :D :D :D :D :Dто заради това сиурно се обичаме :)ма верно на свинята търетото око и панталона сьс сезала станаха национална забележителност-как елица предрече :D :D :D :D
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

момци дайте малко по така ,примерно ,ЕТО ТАКА!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LRoRUOX6fR8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
добавям бонус ,аз и бат Мирче ще пееме на свадбата ,МУ, или на негов близък :rolleyes: а Краси ще заснима,снима,снима :idea:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ти си по болно копеле и от краси :)и аз се чудя-имам пистолет/запалка,два юргана и куче/касичка-дай некьв бартер да измислим?имат НУМИЗМАТИЧНА стойност- особено юрганите...... :D :D
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Юни 17, 2009 1:05 am, променено общо 1 път.
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ако кажеш кой лежи под втория юрган ..................имаш, си хас!

то се видя че темата отлетя на място където слънце не ме грЕЕ ,но все пак ,АЗ съм оптимист ,
(на лични) ,или както казва моя стар приятел ,БЪРНИ ,"Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Криза ей,един Йълмъзденис да не смей да си купи човекот,хавайката е барем 3 пъти по- евтина и попчета арно трепе.Бовский,яко се занасяш... :drinkers:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

сьвсем така...старнично...но прави ли ви впечатление,че по големи простотии,за толко МАЛКО време не са изказани даже и в спам темата :)с което си УЧАСТИЕ се гордея де :Dдаже,бовски...самотозаглавие нека си как да ти кажа...ПРЕДРАЗПОЛАГА(поне мене де)-тьрся си харпун за МАЛКО :)баси-завидех ти даже.... :D :D :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:smt038 :smt038 Бравос , много убава тема :wink: как Ви идват на акъла таквизи неща :roll: :prayer: :mrgreen: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”