Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от tech-house »

относно язовирчето на барите трябва да си гост за да хващаш,а за Венелин такса 15 лв рибата май не се плащаше.Казват че там излизат амури по 2 3 килограма ама това бепе преди месец два сега незнам как е
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

Колеги някои знае ли какво става на яз. Саединение до Търговище.Благодаря прадварително
tqnkata
новобранец
новобранец

Мнение от tqnkata »

Миналата година останах доволен от яз.Г.Киселово.След седмица ще бъда в с.Метличина,cecobsI ако желаеш може да пробваме шарана и сулката.Разбирам че се подвизаваш в този район.
dokera25
новобранец
новобранец

Мнение от dokera25 »

колеги някой може ли да ми каже дали на Бозвелийско може да се остава с нощувка и актоални цени (миналата година ходих беше 15 лв 3-4 въдици) :D :D :D
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

tqnkata написа:Миналата година останах доволен от яз.Г.Киселово.След седмица ще бъда в с.Метличина,cecobsI ако желаеш може да пробваме шарана и сулката.Разбирам че се подвизаваш в този район.
Да ги пробваме ,но нищо не върви на този язовир,само дребна таранка!Не кълве нито шаран,нито сулка.Риба хващат само търмъкчийте :axe: Това е положението!
tqnkata
новобранец
новобранец

Мнение от tqnkata »

От кога е последната информация
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

От 06.06.09 на Боянският ръкав,близо да папура.Бяхме там с приятели ,след това се преместих на Брестак.Моля за прясно инфо от Одринци!!!
ivkoto
новобранец
новобранец

Мнение от ivkoto »

Здравейте колеги, на 12.06.09год отново ходих на Калиманци. Сутринта от 05.30часа до 15.30ч /вече бях прибрал/. Резултата е риба таранка около 4кг, шаран-1бр около 1.5кг, и два броя около кило. Стръв /жива рибка и торен червей/. Това количество риба излезе в интервала от 08.00ча до към 10.40часа, след това излезе много силен вятър и нямаше и удар. Останах доволен че поне не съм капо, а и рибата ми харесва от там понеже няма никакъв мирис и е чиста. За последните две седмици ходя там и съм доволен. Предимно кълве на рибка. в язовира има и много дребни шаранчета които естественно ги върнах. Някой бе писал че на ген. Киселово излизал шаран и амур ама....... кога е било това. сега как е.Моля за инфо и условия. :D
ivkoto
новобранец
новобранец

Мнение от ivkoto »

[quote="dokera25"]колеги някой може ли да ми каже дали на Бозвелийско може да се остава с нощувка и актоални цени (миналата година ходих беше 15 лв 3-4 въдици) :D :D :D[/quote]

Колега преди две седмици ходих с приспиване. Беше четвъртък и нямаше място на язовира- мноо хора. Таксата е същата 15лв -три четири пръчки, дават да се нощува. Бях писал някъде по-назад за резултата, но и да се повторя то не е много. Кофтито бе че нямахме и удар нито ние нито около нас. Подхранихме здраво с царевица ама- пълно капо. Видях че хранят с бирена каша. Също така от приятел разбрах че хвърляли амониева селитра в малки количества и ако другият път се уговорим да ходим трябвало да бъде в интервала понеделник- сряда. Надявам се да съм ти бил полезен.
moskov
новобранец
новобранец

Мнение от moskov »

Здравейте колеги знае ли някой къде има около варна или малко по на далеко язовири с билети кои са те и и малко повече инфо за тях.благодаря предварително.сметнах че няма вече полза да се ходи на язавири с такси.Няма риба такси големи риба се паща.тези хора са решили от тъкива като нас шарани да печелят.Без нищо искат да пецелят.
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Мнение от dobromir_bo »

Май по-близко от 100км, няма такива язовири или поне аз незнам .
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

moskov написа:Здравейте колеги знае ли някой къде има около варна или малко по на далеко язовири с билети кои са те и и малко повече инфо за тях.благодаря предварително.сметнах че няма вече полза да се ходи на язавири с такси.Няма риба такси големи риба се паща.тези хора са решили от тъкива като нас шарани да печелят.Без нищо искат да пецелят.
Цонево е такъв язовир,Одринци също/символична такса 5 лв./,с.Звънец-без такса и без билет/и без риба/.За тези се сещам.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Ааа билет си трябва за всички язовири :wink:
dokera25
новобранец
новобранец

Мнение от dokera25 »

мерси за инфото , аз между дръгото ходих миналата година септември там не пускаха и бяха опънали мрежи , а някой друг язовир да прапоръчате в областта където става за преспиване , можеби засмяно или ... не съм ходил там одавна :D :D
moskov
новобранец
новобранец

Мнение от moskov »

на засмяново на големия не ходи вообще.на вип развъдника бива такса10 лв и рибата се плаща след три килограма.а за големия няма такси нищо но и риба няма от по миналата година е изоставен и от злонамерени е и утърмучен
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”