Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ВАРДАР-Macedonia
Re: ВАРДАР-Macedonia
Поздравления за излета
Следващия път да е още по-добре. 

- dimitar_
- сериозен играч
Браво , Никола , много хубав излет , дано от устата на Митев , да иде право в божиите уши , а към неговите кила да сложи още някое и друго кило !
Късмет , приятелю !!!
Късмет , приятелю !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мерси,ше откснеме от Митев и ше му сложиме на сомчетоdimitar_ написа:Браво , Никола , много хубав излет , дано от устата на Митев , да иде право в божиите уши , а към неговите кила да сложи още някое и друго кило !
Късмет , приятелю !!!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- zarganski
- ще става разбирач
Майстор, браво! Изтървания е винаги най-големия... следващия път ще го хванеш, 20+
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нема бре хораБисо написа:Попови прасета/Рачец/,немате ли си,мисля,че на тях може де дръпнете и некой татко,ма и така не е зле.Браво

Каде ги намирате поповите прасета(ако не са от магазина

Macedonia

Поздрав за хубавия риболов адаш.Поповити прасета ги тарси покрай някое стопонство там дето изхвърлят купища тор от живатните,между червеите излизат и попови прасета,поне тука има
.Ако не някой от колегите да ти докара пак ти ще ми кажеш каде да лови сомове. 

- dimitar_
- сериозен играч
Никола , има ги и около язовирите и блатата , видиш ли че по брега на линията между водата и сушата има дупки с диаметър около сантиметър начесто , взимай лопатата и копай . Често когато има големи вълни , като се напълнят дупките с вода , поповите прасета изпълзяват сами навънка , така че оглеждай се , аз лично си ги вадя така , понеже си живея засега в града и си нямам градина ... .
- CERRUTI
- сериозен играч
Абре Никола братко то остана ли риба каде не си хващал...то не беха линове сега сомове
рибар енциклопедист евала!!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мечта голема ми е да хвана бела риба,но при нас,а и в Грцко нема такова чудо,остава при Вас некога да се пробвам,а от другите се сам пробвал( е и китаика не сам пробвалCERRUTI написа:Абре Никола братко то остана ли риба каде не си хващал...то не беха линове сега сомоверибар енциклопедист евала!!!

Macedonia

браво, колега! майстори сте:) много ми е мерак и на мене за река, ма да видим кога ще е;) поздрави от София!
Христо
Брзо след него идва и брат му

И това е се,пак арно штото нивото на реката много варираше.Прво спадна за 20-30 см,и след това нагло порасна за 50 см.[/quote]
Христо
Брзо след него идва и брат му

И това е се,пак арно штото нивото на реката много варираше.Прво спадна за 20-30 см,и след това нагло порасна за 50 см.[/quote]