Язовир Йовковци-рай за часовниците

Модератори: bobopeli, sapuna

tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Язовир Йовковци-рай за часовниците

Мнение от tachev »

Marco Polo написа:
hristotihov написа:
mario67 написа:Ловил съм и на воблер,над 35-40 см и по над половинка
Колега, я вземи една ролетка и виж колко са 35-40 см. :wink:
На Тополница съм хващал на дъно преди години парчета, точно колкото маратонката ми - 42 номер. ;)
Това е равно на 28 см :wink:
Туй риболова не е за мен :D
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Никогаш не съм кусвал такава риба. Поради простата причина, че все дребни излизат на Цонево. А и не ми е съвсем ясно как се чистия тая гад. Като я гледам ше трябва да се дере като костура, ама има кофти шипове гадината и не си струва май да си избода ръцете.

Иначе тая мръсница си е някакъв мутант. Аз като бях дете такава риба нямаше в нашия край, пък сега няма да се учудя и ако вземат да излизат от чешмите и тоалетната.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

NikiStoianov написа: Аз като бях дете такава риба нямаше в нашия край

Някой любител на аквариумни рибки я е пуснал гадината в някой от наще водоеми , иначе няма от де да доиде гадината, лошото е че се приспособява към наще условия :cry:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, аз хубаво ги бях подкарал на откриването на Жребчево, ама що не довърших започнатото :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

bat.galin написа:хм...слънчаци...
я чуйте до къде са стигнали: http://dariknews.bg/uploads/audio/200906/path_33619.mp3
...както отива, скоро ще тече пикня от чешмите , а какво им се случва на рибите при контактите им с вилните обитатели ще се сетите сами.
:idea: после, моля някой да ми обясни на лично как и колко трябва да съм толерантен към другите етноси

НЕ АГИТИРАМ НИКОГО ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ.
Това за вилното селище и аз го чух още миналата година. :twisted: :twisted: :twisted: Това правителство заслужава само :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Извинявам се за отклонението,но на този язовир съм израснал и много ме е яд как се разваля от година на година.
За часовниците на язовира мога да кажа че наистина тая година е страшен мор.Такова нещо никога не е било.Даже и щуката не може да им смогне. :lol: Но честно казано по-голям от 15-тина см. никога не съм виждал.Моя синковец (на 5 год.) се е заел със задачата да очисти язовира от тях.Миналата година го водех вечерно време да го уча да лови и той направо ги сцепваше.Стигна до 50бр. за 2 часа.Тая година би трябвало да подобри рекорда си. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”