Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Йовковци-рай за часовниците
Re: Язовир Йовковци-рай за часовниците
Това е равно на 28 смMarco Polo написа:На Тополница съм хващал на дъно преди години парчета, точно колкото маратонката ми - 42 номер.hristotihov написа:Колега, я вземи една ролетка и виж колко са 35-40 см.mario67 написа:Ловил съм и на воблер,над 35-40 см и по над половинка

Туй риболова не е за мен 

-
- ще става разбирач
Никогаш не съм кусвал такава риба. Поради простата причина, че все дребни излизат на Цонево. А и не ми е съвсем ясно как се чистия тая гад. Като я гледам ше трябва да се дере като костура, ама има кофти шипове гадината и не си струва май да си избода ръцете.
Иначе тая мръсница си е някакъв мутант. Аз като бях дете такава риба нямаше в нашия край, пък сега няма да се учудя и ако вземат да излизат от чешмите и тоалетната.
Иначе тая мръсница си е някакъв мутант. Аз като бях дете такава риба нямаше в нашия край, пък сега няма да се учудя и ако вземат да излизат от чешмите и тоалетната.
- Skorpi
- сериозен играч
NikiStoianov написа: Аз като бях дете такава риба нямаше в нашия край
Някой любител на аквариумни рибки я е пуснал гадината в някой от наще водоеми , иначе няма от де да доиде гадината, лошото е че се приспособява към наще условия

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- учете се от него
Бе, аз хубаво ги бях подкарал на откриването на Жребчево, ама що не довърших започнатото

- maranzika
- сериозен играч
Това за вилното селище и аз го чух още миналата година.bat.galin написа:хм...слънчаци...
я чуйте до къде са стигнали: http://dariknews.bg/uploads/audio/200906/path_33619.mp3
...както отива, скоро ще тече пикня от чешмите , а какво им се случва на рибите при контактите им с вилните обитатели ще се сетите сами.
после, моля някой да ми обясни на лично как и колко трябва да съм толерантен към другите етноси
НЕ АГИТИРАМ НИКОГО ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ.

Извинявам се за отклонението,но на този язовир съм израснал и много ме е яд как се разваля от година на година.
За часовниците на язовира мога да кажа че наистина тая година е страшен мор.Такова нещо никога не е било.Даже и щуката не може да им смогне.