И па Платики от яз.Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

И па Платики от яз.Искър

Мнение от venci72 »

Здравейте, вчера у събота пригвечер с Миньоро па отидехме да провериме платиките :lol: обаче тоя път изкецана работа заеби ,време ли се разваляше ,цела нощ свиткаше и гръмеше у далечината или па са фрълили хайверо и требе да се търсат у по дълбокото незнам ,та до сутринта бех капо :shock: обаче след непрекъснато фръляне на подхранка и белки ,сутринта се заврътеха за 1 час от 6 часо та до 7 и полвина ,абе горе доле ,та фанаме по некоя платика :lol: и пак изведнъж спре да кълве ,стана ми ясно чве повече нищо нема да се фане и у 9 часо сутринта :shock: си трагнаме .Беше ебати и соборо ,цела нощ грамеа с пистолети ,фраляха ракети ,абе нема що ,непрекъснато минаваха лодки ,даже и един самолет кацна наблизо :lol: тия с лодките донекаде мога да ги разберем ама тия софяне с по 10 данарки ,е те тия не мога да ги разберем ,3 път одим там аз не видех некой да фаща риби ,само место заемат ,ного данарка ного нещо...

абе доволно :lol: се едно съм ловил нема и 2 часа през останалото време се едно съм фърлил у варница :lol:

те и некоя снимка от сутринта

Изображение

Изображение

на столо сложих едно парче от тираджйски колан ,да използвам предната греда по предназначение ,иначе си дръпам само кепо по нея ,стана като оргинално ,ама нещо не ми аресва да ловим така ,ама те да пробам...пречи ми кърпата каде виси ...,требе да прорежем дупка сигорно у нея:lol:некой каде лови така да даде акъл...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Миньоро и той фана риби ама не дава да го снимам ни него ни рибите:lol:

епа те това фанах

Изображение

Изображение

земах си 6 бр по едри другите ги пущих

Изображение

айде другио пат па :lol:
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: И па Платики от яз.Искър

Мнение от vlado-fidera »

На много хубаво местенце си се настанил( кво нещо е платформата значи, брей) Абе доволно
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Евала Венци,пак сте хванали, в тази лудница.Аз ,бях 8 дни горе ,след Филмовата къща и им сърбах попарата миналата събота и неделя.Вярно събор ,заеби скъсаха и на колегата 3 въдици, прибрахме и си пихме ,после в понеделник беше екстра.Но ,на плувка нищо ,само дънните спасяваха работата с нагазване във водата.Между 6-10платики на ден,но качествени,някой костур и една бяла на рибе/костурче/.Като падне водата 10-15м.ще стане по-добре.
п.п.Вярвям не се сърдиш ,че пиша в твойта тема ,ама да не отварям друга :wink:
Изображение
е такъв калибър бяха горе долу рибите,а софийското море беше на моменти така
Изображение
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Поздравления и на двама ви чичин...Па сте фанали доволно / ба го / Изображение Язе па си млатих едни мрени по Пастух.. Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Митко как че се сърдим ,пускайте повече инфо снимки... да не ме разберете погрешно немам нищо против данарките ,и аз съм ловил така... който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното па че фане ,е ти как си фанал примерно ,ама имаше с по 10 въдици сигорно ,нищо не ловеха ,не знам защо ама не ловеха ,а и там и трите пъти не видех некой да лови на дъно ,явно е фърлила хайверо и се е изнесла у по длъбокото ,а и времето май ги ебаваше нещо
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

:smt023 :smt023 :smt023
TICA FAN
brankov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от brankov »

Вие превзехте и тоз водоем жалко че нема некой фотогеничен "шипок" който да снимаш сабале рано :) евала за риболова :)
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Браво Венци яз са че пущим тема с мойте подвизи на камико
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

Немаш спирачка Евала
venci72 написа:който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното
не става само с ядене :lol: :smt023
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Здравейте колеги!Здрасти Венци!След,като разрешаваш,да кажа и аз няколко думи.Сега влизам и аз бех там,но по към оградата.Лових само на дъно с пружина и 1 кука отдолу и 1 отгоре :idea:
3 въдици,на 2 от тях слагах на пружината обикновен качамак от царевично брашно,а на другата-захранка на Мундиал,платика!За стръв използвах стереопор,оцветен в жълто и аромат на мед и пуканки от малкия размер с аромати на:мида,ванилия,тути-фрути и с мед!Нарочно даже и не си и купих червеи!Само аз и брат ми ловихме,всички останали само гледаха!Когато извадихме 4 или 5 поредна риба и то голяма с кепа,направо неиздържаха и заприиждаха да гледат и разпитват!Имаше хора с по 10 въдици на дъно и по 2 на плувка :idea: Само заемат място :!: Резултата-от 5 до 13.30 ч-14 едри платики,малките ги пуснах и не съм ги броил и много каракуди,големи и средни!Взехме си по 3 едри платики и няколко каракуди,другите всички пак обратно-прединфарктна ситуация :!: Платиките предпочитаха аромата на тути-фрути и меда,а каракудите на всички с известен превес на мидата и стереопора!Снимки нямам,забравих си фотото :oops: в суматохата и бързането,тръгнахме направо след работа!Другия път ще има!Мисля си да не посещавам повече язовира през почивни дни,останах разочарован!Имаше прехвърляния,уплитания,късане на линии и нерви!Мислят си,че като хвърлят върху въдицата ми,ще хванат моята риба!Следващия път ще отида в неделя следобяд късно,като си тръгнат туристите :twisted:
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

venci72 написа: който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното па че фане ,е ти как си фанал примерно ,ама имаше с по 10 въдици сигорно
Прав си Венци за въдиците,аз само с 2 за платика работя,другите за шаран/ама го няма :D /,за бяла ,сом.То си е хамалогия ,нямаш време да си пиеш бирата. :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

mario67 :smt023 ,евала уцелил си им менюто
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

браво бе Венци разплакваш им майките на рибите евала местото го виждам вече 3или4 пъти на твоите теми трябва да е дащно
Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Супер :) :smt023 :smt023
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво за маисторите :smt023 :smt023 :smt023
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”