Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И па Платики от яз.Искър
-
- сериозен играч
И па Платики от яз.Искър
Здравейте, вчера у събота пригвечер с Миньоро па отидехме да провериме платиките
обаче тоя път изкецана работа заеби ,време ли се разваляше ,цела нощ свиткаше и гръмеше у далечината или па са фрълили хайверо и требе да се търсат у по дълбокото незнам ,та до сутринта бех капо
обаче след непрекъснато фръляне на подхранка и белки ,сутринта се заврътеха за 1 час от 6 часо та до 7 и полвина ,абе горе доле ,та фанаме по некоя платика
и пак изведнъж спре да кълве ,стана ми ясно чве повече нищо нема да се фане и у 9 часо сутринта
си трагнаме .Беше ебати и соборо ,цела нощ грамеа с пистолети ,фраляха ракети ,абе нема що ,непрекъснато минаваха лодки ,даже и един самолет кацна наблизо
тия с лодките донекаде мога да ги разберем ама тия софяне с по 10 данарки ,е те тия не мога да ги разберем ,3 път одим там аз не видех некой да фаща риби ,само место заемат ,ного данарка ного нещо...
абе доволно
се едно съм ловил нема и 2 часа през останалото време се едно съм фърлил у варница
те и некоя снимка от сутринта

на столо сложих едно парче от тираджйски колан ,да използвам предната греда по предназначение ,иначе си дръпам само кепо по нея ,стана като оргинално ,ама нещо не ми аресва да ловим така ,ама те да пробам...пречи ми кърпата каде виси ...,требе да прорежем дупка сигорно у нея:lol:некой каде лови така да даде акъл...

Миньоро и той фана риби ама не дава да го снимам ни него ни рибите:lol:
епа те това фанах

земах си 6 бр по едри другите ги пущих

айде другио пат па

абе доволно

те и некоя снимка от сутринта

на столо сложих едно парче от тираджйски колан ,да използвам предната греда по предназначение ,иначе си дръпам само кепо по нея ,стана като оргинално ,ама нещо не ми аресва да ловим така ,ама те да пробам...пречи ми кърпата каде виси ...,требе да прорежем дупка сигорно у нея:lol:некой каде лови така да даде акъл...

Миньоро и той фана риби ама не дава да го снимам ни него ни рибите:lol:
епа те това фанах

земах си 6 бр по едри другите ги пущих

айде другио пат па

-
- фен клуб-скобар
Re: И па Платики от яз.Искър
На много хубаво местенце си се настанил( кво нещо е платформата значи, брей) Абе доволно
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала Венци,пак сте хванали, в тази лудница.Аз ,бях 8 дни горе ,след Филмовата къща и им сърбах попарата миналата събота и неделя.Вярно събор ,заеби скъсаха и на колегата 3 въдици, прибрахме и си пихме ,после в понеделник беше екстра.Но ,на плувка нищо ,само дънните спасяваха работата с нагазване във водата.Между 6-10платики на ден,но качествени,някой костур и една бяла на рибе/костурче/.Като падне водата 10-15м.ще стане по-добре.
п.п.Вярвям не се сърдиш ,че пиша в твойта тема ,ама да не отварям друга

е такъв калибър бяха горе долу рибите,а софийското море беше на моменти така

п.п.Вярвям не се сърдиш ,че пиша в твойта тема ,ама да не отварям друга

е такъв калибър бяха горе долу рибите,а софийското море беше на моменти така

Всичко може,но не всеки го можe.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления и на двама ви чичин...Па сте фанали доволно / ба го /
Язе па си млатих едни мрени по Пастух.. 

-
- сериозен играч
Митко как че се сърдим ,пускайте повече инфо снимки... да не ме разберете погрешно немам нищо против данарките ,и аз съм ловил така... който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното па че фане ,е ти как си фанал примерно ,ама имаше с по 10 въдици сигорно ,нищо не ловеха ,не знам защо ама не ловеха ,а и там и трите пъти не видех некой да лови на дъно ,явно е фърлила хайверо и се е изнесла у по длъбокото ,а и времето май ги ебаваше нещо
-
- вече хвърля и на тежко
Вие превзехте и тоз водоем жалко че нема некой фотогеничен "шипок" който да снимаш сабале рано
евала за риболова 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Венци яз са че пущим тема с мойте подвизи на камико
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Немаш спирачка Евала

не става само с яденеvenci72 написа:който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното

-
- разбира нещата
Здравейте колеги!Здрасти Венци!След,като разрешаваш,да кажа и аз няколко думи.Сега влизам и аз бех там,но по към оградата.Лових само на дъно с пружина и 1 кука отдолу и 1 отгоре
3 въдици,на 2 от тях слагах на пружината обикновен качамак от царевично брашно,а на другата-захранка на Мундиал,платика!За стръв използвах стереопор,оцветен в жълто и аромат на мед и пуканки от малкия размер с аромати на:мида,ванилия,тути-фрути и с мед!Нарочно даже и не си и купих червеи!Само аз и брат ми ловихме,всички останали само гледаха!Когато извадихме 4 или 5 поредна риба и то голяма с кепа,направо неиздържаха и заприиждаха да гледат и разпитват!Имаше хора с по 10 въдици на дъно и по 2 на плувка
Само заемат място
Резултата-от 5 до 13.30 ч-14 едри платики,малките ги пуснах и не съм ги броил и много каракуди,големи и средни!Взехме си по 3 едри платики и няколко каракуди,другите всички пак обратно-прединфарктна ситуация
Платиките предпочитаха аромата на тути-фрути и меда,а каракудите на всички с известен превес на мидата и стереопора!Снимки нямам,забравих си фотото
в суматохата и бързането,тръгнахме направо след работа!Другия път ще има!Мисля си да не посещавам повече язовира през почивни дни,останах разочарован!Имаше прехвърляния,уплитания,късане на линии и нерви!Мислят си,че като хвърлят върху въдицата ми,ще хванат моята риба!Следващия път ще отида в неделя следобяд късно,като си тръгнат туристите 

3 въдици,на 2 от тях слагах на пружината обикновен качамак от царевично брашно,а на другата-захранка на Мундиал,платика!За стръв използвах стереопор,оцветен в жълто и аромат на мед и пуканки от малкия размер с аромати на:мида,ванилия,тути-фрути и с мед!Нарочно даже и не си и купих червеи!Само аз и брат ми ловихме,всички останали само гледаха!Когато извадихме 4 или 5 поредна риба и то голяма с кепа,направо неиздържаха и заприиждаха да гледат и разпитват!Имаше хора с по 10 въдици на дъно и по 2 на плувка

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Прав си Венци за въдиците,аз само с 2 за платика работя,другите за шаран/ама го нямаvenci72 написа: който знае за що става въпрос че фане риби и на шише да е намотано влакното па че фане ,е ти как си фанал примерно ,ама имаше с по 10 въдици сигорно

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
mario67
,евала уцелил си им менюто

- Добата©
- разбира нещата
браво бе Венци разплакваш им майките на рибите евала местото го виждам вече 3или4 пъти на твоите теми трябва да е дащно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за маисторите

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!