Предизборна ситуация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Предизборна ситуация

Мнение от Saxon »

Поствам това ми предложение в отделна тема, защото си мисля, че е важно и може да помогне :) .
Предлагам ви да направим една декларация, да я разпространим в другите риболовни сайтове, и най-важното, да я изпратим на всички политически партии!
Като цяло можем да акцентираме върху следното в нея-риболовците от цялата страна ще подкрепят тази политическа сила, която поеме ангажимента да промени коренно работата на контролните органи (ИАРА,ЛРД,икономическа полиция), да създаде доброволни отряди, включени към гореизброените контролни органи, и да работи сериозно за опазване чистотата във и около водоемите ни, рибните зарибявания и охраната.
Мисля, че е задължително да използваме момента да искаме от политическите сили някакви обещания, пък кой знае, някой може нещо и да изпълни :D !
Какво ще кажете, и ще се наеме ли някой да напише подобна декларация, аз съм прекалено емоционален, и вероятно ще бъда прекалено рязък, ако започна да съчинявам подобен текст :) !
Никога не пия карал!

Изображение
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Предизборна ситуация

Мнение от mario67 »

:smt023 Подкрепям те,колега!Макар и да си мисля,че всичко ще е само обещания,ако въобще някоя пол.сила приеме :smt014
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Колега аз лично не бих подкрепил никоя партия,единствено и само заради гореспоменатото от теб по горе.
Изображение Изображение
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Не ми се искаше да го пиша, но явно ще трябва :) . Говорим принципно, никой не казал, че ще гласува за някого, ние търсим подкрепа на нашите искания, искаме те да бъдат видени и чути, това никак не е малко :) !
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Струва си да се опита...И без това не мислех да гласувам,защото не виждах за кой.Но ако се ангажират с това ,което предлага Saxon,може и да пусна гласа си :!:
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Колеги не ставайте смешни.Ако става въпрос за обещания,то всяка партия ще обещае розово бъдеще за България.На мен пък ми писна от обещания.И кво идва утре ахмед доган и казва че,ако стане премиер всички язовири и реки ще са пълни с риба.Супер!!!!При такова обещание би ли гласувал???Аз лично не, благодаря!!!!
Изображение Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

LynyrdSkynyrd написа:Колеги не ставайте смешни.Ако става въпрос за обещания,то всяка партия ще обещае розово бъдеще за България.На мен пък ми писна от обещания.И кво идва утре ахмед доган и казва че,ако стане премиер всички язовири и реки ще са пълни с риба.Супер!!!!При такова обещание би ли гласувал???Аз лично не, благодаря!!!!
Абсолютно!Освен това,много по-важни са другите сектори,като здравеопазване,образование и икономика.Колкото и да обичаме риболова,той не е на първо място,че да гласуваме само да се подобри работата на ИАРА.Пък на обещания си ги знаем всичките.
TICA FAN
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Аз също съм за , много добра идея , но трябва да се действа бързо :idea: :!:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

И какво ? Поредното обещание и после - курец ! Ще гласувам рандом , без значение за кой ( всичките са мърши и крадци) , само и само турчора и циганите да не успеят да вкарат ДПС в коалицията .. Което ме съмнява , ама аз ще дам своя глас пък ..
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

НЯма за кого да гласувам , но понвже не желая комунисти и турци , ще дам гласа си за ГЕРБ !!!
Туй риболова не е за мен :D
mi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mi6o »

и аз съм за ние да си предявим исканията пък които за когото ще да гласува може пък и да се слу4и нещо все пак рибарите не са малко в българия поздрави :wink:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Нищо лично колега, но и аз не бих подкрепил подобна кампания.
Тя е изцяло лишена от логика и безсмислена.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Така е, колеги, десет души да сме, ще има десет мнения по един въпрос :) ! Здраве да е, ще продължаваме да търсим начини индивидуално, сговорна дружина от нас не става :) .
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Saxon написа:Така е, колеги, десет души да сме, ще има десет мнения по един въпрос :) ! Здраве да е, ще продължаваме да търсим начини индивидуално, сговорна дружина от нас не става :) .
Става колега , става но не и по този начин според мен.Пак казвам мое мнение , не ангажирам никого с него.Ще ни обещае еди коя си партия,ще минат изборите и ще се започне ама то видители Евросъюза така каза,Брюксел така каза или опозицията ни подпира и т.н.и т.н...Никой не го е еня за теб или за мен щом седне в парламента.Тогава започва голямото лапане.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Абе братлета, аз ли криво пиша...не знам :) . На кой му пука за партиите или политиката в случая! Както преди време ви предложихме да залеем медиите с мейли, да направим проблемите на риболовците достояние на повече хора, сега ви предлагам да направим декларация, използвайки предизборната ситуация, когато политиците надават, поне привидно, ухо на проблемите на обществото, да афишираме нашите искания! През ума ми дори не минава мисълта, че ако обещаят нещо онези паразити, ще го изпълнят на сто процента, нито пък съм мислил, като обещая на политик гласа си, да му го дам! Защо и ние да не сме малко лукави като тях? Нейсе,както се казва на китайски, борбата е трудна и затова е интересна, ако имахме единодушие за всичко, от риба нямаше да има вода къде да си хвърлим въдиците :D .
Наздраве и наслука :drinkers:
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”