Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предизборна ситуация
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Предизборна ситуация
Поствам това ми предложение в отделна тема, защото си мисля, че е важно и може да помогне
.
Предлагам ви да направим една декларация, да я разпространим в другите риболовни сайтове, и най-важното, да я изпратим на всички политически партии!
Като цяло можем да акцентираме върху следното в нея-риболовците от цялата страна ще подкрепят тази политическа сила, която поеме ангажимента да промени коренно работата на контролните органи (ИАРА,ЛРД,икономическа полиция), да създаде доброволни отряди, включени към гореизброените контролни органи, и да работи сериозно за опазване чистотата във и около водоемите ни, рибните зарибявания и охраната.
Мисля, че е задължително да използваме момента да искаме от политическите сили някакви обещания, пък кой знае, някой може нещо и да изпълни
!
Какво ще кажете, и ще се наеме ли някой да напише подобна декларация, аз съм прекалено емоционален, и вероятно ще бъда прекалено рязък, ако започна да съчинявам подобен текст
!

Предлагам ви да направим една декларация, да я разпространим в другите риболовни сайтове, и най-важното, да я изпратим на всички политически партии!
Като цяло можем да акцентираме върху следното в нея-риболовците от цялата страна ще подкрепят тази политическа сила, която поеме ангажимента да промени коренно работата на контролните органи (ИАРА,ЛРД,икономическа полиция), да създаде доброволни отряди, включени към гореизброените контролни органи, и да работи сериозно за опазване чистотата във и около водоемите ни, рибните зарибявания и охраната.
Мисля, че е задължително да използваме момента да искаме от политическите сили някакви обещания, пък кой знае, някой може нещо и да изпълни

Какво ще кажете, и ще се наеме ли някой да напише подобна декларация, аз съм прекалено емоционален, и вероятно ще бъда прекалено рязък, ако започна да съчинявам подобен текст

Никога не пия карал!

-
- разбира нещата
Re: Предизборна ситуация

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- сериозен играч
Колега аз лично не бих подкрепил никоя партия,единствено и само заради гореспоменатото от теб по горе.

-
- ще става разбирач
Не ми се искаше да го пиша, но явно ще трябва
. Говорим принципно, никой не казал, че ще гласува за някого, ние търсим подкрепа на нашите искания, искаме те да бъдат видени и чути, това никак не е малко
!

Никога не пия карал!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Струва си да се опита...И без това не мислех да гласувам,защото не виждах за кой.Но ако се ангажират с това ,което предлага Saxon,може и да пусна гласа си 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- сериозен играч
Колеги не ставайте смешни.Ако става въпрос за обещания,то всяка партия ще обещае розово бъдеще за България.На мен пък ми писна от обещания.И кво идва утре ахмед доган и казва че,ако стане премиер всички язовири и реки ще са пълни с риба.Супер!!!!При такова обещание би ли гласувал???Аз лично не, благодаря!!!!

Абсолютно!Освен това,много по-важни са другите сектори,като здравеопазване,образование и икономика.Колкото и да обичаме риболова,той не е на първо място,че да гласуваме само да се подобри работата на ИАРА.Пък на обещания си ги знаем всичките.LynyrdSkynyrd написа:Колеги не ставайте смешни.Ако става въпрос за обещания,то всяка партия ще обещае розово бъдеще за България.На мен пък ми писна от обещания.И кво идва утре ахмед доган и казва че,ако стане премиер всички язовири и реки ще са пълни с риба.Супер!!!!При такова обещание би ли гласувал???Аз лично не, благодаря!!!!
TICA FAN
- ribarq
- сериозен играч
Аз също съм за , много добра идея , но трябва да се действа бързо

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И какво ? Поредното обещание и после - курец ! Ще гласувам рандом , без значение за кой ( всичките са мърши и крадци) , само и само турчора и циганите да не успеят да вкарат ДПС в коалицията .. Което ме съмнява , ама аз ще дам своя глас пък ..
НЯма за кого да гласувам , но понвже не желая комунисти и турци , ще дам гласа си за ГЕРБ !!!
Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
и аз съм за ние да си предявим исканията пък които за когото ще да гласува може пък и да се слу4и нещо все пак рибарите не са малко в българия поздрави 

Нищо лично колега, но и аз не бих подкрепил подобна кампания.
Тя е изцяло лишена от логика и безсмислена.
Тя е изцяло лишена от логика и безсмислена.
-
- ще става разбирач
Така е, колеги, десет души да сме, ще има десет мнения по един въпрос
! Здраве да е, ще продължаваме да търсим начини индивидуално, сговорна дружина от нас не става
.

Никога не пия карал!

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Става колега , става но не и по този начин според мен.Пак казвам мое мнение , не ангажирам никого с него.Ще ни обещае еди коя си партия,ще минат изборите и ще се започне ама то видители Евросъюза така каза,Брюксел така каза или опозицията ни подпира и т.н.и т.н...Никой не го е еня за теб или за мен щом седне в парламента.Тогава започва голямото лапане.Saxon написа:Така е, колеги, десет души да сме, ще има десет мнения по един въпрос! Здраве да е, ще продължаваме да търсим начини индивидуално, сговорна дружина от нас не става
.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- ще става разбирач
Абе братлета, аз ли криво пиша...не знам
. На кой му пука за партиите или политиката в случая! Както преди време ви предложихме да залеем медиите с мейли, да направим проблемите на риболовците достояние на повече хора, сега ви предлагам да направим декларация, използвайки предизборната ситуация, когато политиците надават, поне привидно, ухо на проблемите на обществото, да афишираме нашите искания! През ума ми дори не минава мисълта, че ако обещаят нещо онези паразити, ще го изпълнят на сто процента, нито пък съм мислил, като обещая на политик гласа си, да му го дам! Защо и ние да не сме малко лукави като тях? Нейсе,както се казва на китайски, борбата е трудна и затова е интересна, ако имахме единодушие за всичко, от риба нямаше да има вода къде да си хвърлим въдиците
.
Наздраве и наслука

Наздраве и наслука

Никога не пия карал!