Зверско убийство

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

meha33
новобранец
новобранец

Re: Зверско убийство

Мнение от meha33 »

пичове ако продалжавате така значи работата нее добре :cry: всепак това е форум за риба,форум за хобито на хората които пишат ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАКЪВ Е? Сагласен сам че такива престаплениа трябва дасе наказват строго но ДАЙТЕ ДАНЕ ПОЛИТИЗИРАМЕ НЕЩАТА. :partyman:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:wink:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

калвем ама ейтака :drinkers: :drinkers: аре да бъде
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ми темата е РАЗНИ, така че който каквато тема иска такава си пуска. Политика или не факт е че се крием зат т.нар. прословута толерантност. А всичко е въпрос на избор на най-малкото съпротивление, по лесно е да пусна смс и да кажа и аз направих нещо за обществото от колкото да направя нещо в "живият живот" и да покажа гражданска позиция дори тя да не е "фешан". А най ме дразнят клишетата в разбиранията щото те са израз именно на това да се крием зад "утвърдени" мисли и страсти щото е по-лесно и щото не рискуваме да сме различни. Са всички тръбят джексан умрял, катастрофа неква станала и секви други неща ма за ПОРЕДНОТО убийстбо на българин от мангали всичко мълчи, ай да не се сещаме за професора от захарна фабрика, красна поляна кво стана и скандиранията "смърт на българите", за гаврата с националният флаг и за куп други ма тва били битови инциденти. Е не са колкото и да ни е удобно.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вижте в този форум всички сме поради една единствена причина - риболова . По тази тема мога да питам за съвет които и да е от вас , а ако мога да помогна с нещо , не бих отказал на никого.
Но никога не бих съветвал някого за кого да гласува или ... за кой отбор да вика ! Всеки има глава на раменете си и ако има поне 18 години , трябва сам да реши какво да прави , но по добре да вземе грешно решение и да се довери на обещанията дето му се хвърлят като камъни подир бездомно куче , от всички политици , и да отиде да гласува , а всеки разумен човек когато е сбъркал , не си повтаря грешката , стига да си я осъзнае !
Винаги съм твърдял че бъдещето е в младите , просто защото те реализират нашите мечти , аз поне ходя да гласувам заради това и за още нещо , ще ми се след години да мога да си заведа внуците на риболов не на арендован язовир от 5-10декара , а на "Жребчево" ,"Тича" , "Бели лом" или който и да е голям язовир или на Дунава ... !!!
Аз смятам че между нас повечето сте разумни хора , въпреки че имаме различни мнения по много неща , не ни пречи поне един ден да се опитаме да помислим като българи !!!
Докато пиша доста мнения са се добавили , сещам се да ви кажа и още нещо , мисля че и най- калпавият от нас , е по - достоен от който и да е политик !!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

maycal написа:
Skorpi написа:Аз бих добавил дори никой да не ви харесва гласувайте с празна билютина но гласувайте :P
Скорпи, би ли обяснил каква е разликата между това да не гласуваш изобщо или да пуснеш "празна бюлетина"!?? Според мен е никаква!!! Ако не съм прав, убеди ме в това с прости, ясни и конкретнидоводи! А, пък, ако съм прав, извини се, ако обичаш, за неволното ти подвеждане на читателите! :)
Ще ти го кажа с прости думи та да ме разбереш когато ти не гласуваш не те завеждат в статистиката и накрая твоят глас отива за управляващата в момента 3-на коалиция негласуваики ти позволяваш на на малки партии като на ДПС да вкарат повече депутати. При гласували 20% от правоимащите ти задавал ли си си въпроса колко са реално 12%на ДПС направи си една проста сметка и ми кажи После при гласували 100%ми кажи ще има ли ДПС пак 12% като неговият електорат под строй гласува ? и е постоянен т.е и при 20% и при 100%той все гласува с един и същти брой хора За мен гласуването трябва да стане Задължително Помисли си добре какво съм ти написал - 20 години се едни и същи лай...а ни тъпчат Щото на времето още П.Р.Славейков е казал
Не сме народ а мърша това ще кажа и ще свърша ....
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

:roll: Референдрум-власта у народа :wink:

Риболовци.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

При гласували 20% от правоимащите ти задавал ли си си въпроса колко са реално 12%на ДПС направи си една проста сметка и ми кажи После при гласували 100%ми кажи ще има ли ДПС пак 12% като неговият електорат под строй гласува ? и е постоянен т.е и при 20% и при 100%той все гласува с един и същти брой хора За мен гласуването трябва да стане Задължително Помисли си добре какво съм ти написал - 20 години се едни и същи лай...а ни тъпчат Щото на времето още П.Р.Славейков е казал
Не сме народ а мърша
:idea: :idea: :idea: :idea: :smt023 :smt023
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
lusienn

Мнение от lusienn »

:lol: бла бла -рибарски форум :lol: :bear: :drinkers:

Риболовци.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

dimitar_ написа:..... мисля че и най- калпавият от нас , е по - достоен от който и да е политик !!!

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Sharko_92
новобранец
новобранец

Мнение от Sharko_92 »

България за българите!!!!
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Skorpi написа:
maycal написа:
Skorpi написа:Аз бих добавил дори никой да не ви харесва гласувайте с празна билютина но гласувайте :P
Скорпи, би ли обяснил каква е разликата между това да не гласуваш изобщо или да пуснеш "празна бюлетина"!?? Според мен е никаква!!! Ако не съм прав, убеди ме в това с прости, ясни и конкретнидоводи! А, пък, ако съм прав, извини се, ако обичаш, за неволното ти подвеждане на читателите! :)
Ще ти го кажа с прости думи та да ме разбереш когато ти не гласуваш не те завеждат в статистиката и накрая твоят глас отива за управляващата в момента 3-на коалиция негласуваики ти позволяваш на на малки партии като на ДПС да вкарат повече депутати. При гласували 20% от правоимащите ти задавал ли си си въпроса колко са реално 12%на ДПС направи си една проста сметка и ми кажи После при гласували 100%ми кажи ще има ли ДПС пак 12% като неговият електорат под строй гласува ? и е постоянен т.е и при 20% и при 100%той все гласува с един и същти брой хора За мен гласуването трябва да стане Задължително Помисли си добре какво съм ти написал - 20 години се едни и същи лай...а ни тъпчат Щото на времето още П.Р.Славейков е казал
Не сме народ а мърша това ще кажа и ще свърша ....

Не е така, Скорпи, според мен! Когато се пуска празна бюлетина е равносилно на това да не си гласувал, защото при крайните резултати, на основата на които се формират процентите на различните партии, се имат предвид единствено "пълните", редовно попълнени бюлетини! Така че ,да се гласува с "празна бюлетина няма абсолютно никакъв смисъл!
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Хора на 17съм не съм в час много с политиката.НО я се замислете , ако атака ги изберат ще бъде пълна лудница мангалите ще са некфи супер надъхани и всеки ще скача на бои.Ще стане некоя воина нещо недай си боже и после какво.Викате си то воина аз ще са бия с тях ако трябва.Но нали ще отидът в училището на вашите синове (пример) и веднага ще ги вземат и ще ги правят готови за воина само за 3 дена.И накрая жертви много но? За какво? Като нито ще ги махнат нито ще ги превазпиташ.Няма смисъл.

Това си е лично мое мнение и сам съм си го измислял.Не карам никои да вярва в това може и да не е така но според мен е възможно.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

еи много ме е яд на тия мангали,
предлагам да ги бетонираме в някой язовир и да се отървем веднъж за винаги от тях.
:twisted: :evil: :evil: АТАКА ПОБЕДА
който не лови, няма да яде :)
Bully

Мнение от Bully »

Mich написа:еи много ме е яд на тия мангали,
предлагам да ги бетонираме в някой язовир и да се отървем веднъж за винаги от тях.
:twisted: :evil: :evil: АТАКА ПОБЕДА
Звучи добре, но няма толкова голям язовир, а и ще е замърсяване на околната среда :lol:
Няколко пъти съм гласувал за АТАКА, но и там само се говорят празни приказки и се гради семеен просперитет. Партията майка е една, а всички останали са нейни производни. Циганските издевателства и убийства над нас не са едно и две. Сещам се за един случай когато група мангали нападат възрастно селско семейство в дома им.Пребиват ги зверски, ограбват ги и най-накрая им се изпикават отгоре :shock: . Може би трябва да чакаме в такива моменти да се появят Батман или Супермен ? Едва ли ! Не мисля, че всички цигани са лоши, но тази толерантност от закона към престъпленията им трябва да спре. Лично мое мнение е, че за да се оправи положението в милата ни родина, трябва да станем или полицеиска държава или да има тотална диктатура. Съболезнования към близките на убития човек и бог да пази България и нас !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”