Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зверско убийство
Модератор: dantho.mihov
- Mich
- ще става разбирач
Re: Зверско убийство
еи много ме е яд на тия мангали,
предлагам да ги бетонираме в някой язовир и да се отървем веднъж за винаги от тях.
АТАКА ПОБЕДА
предлагам да ги бетонираме в някой язовир и да се отървем веднъж за винаги от тях.

който не лови, няма да яде 

Звучи добре, но няма толкова голям язовир, а и ще е замърсяване на околната средаMich написа:еи много ме е яд на тия мангали,
![]()
![]()
АТАКА ПОБЕДА

Няколко пъти съм гласувал за АТАКА, но и там само се говорят празни приказки и се гради семеен просперитет. Партията майка е една, а всички останали са нейни производни. Циганските издевателства и убийства над нас не са едно и две. Сещам се за един случай когато група мангали нападат възрастно селско семейство в дома им.Пребиват ги зверски, ограбват ги и най-накрая им се изпикават отгоре

[quote="maycal"]
Не е така, Скорпи, според мен! Когато се пуска празна бюлетина е равносилно на това да не си гласувал, защото при крайните резултати, на основата на които се формират процентите на различните партии, се имат предвид единствено "пълните", редовно попълнени бюлетини! Така че ,да се гласува с "празна бюлетина няма абсолютно никакъв смисъл![quote]
Това не съвсем така .Гласуваването с недеиствителни бюлетини повищава избирателната активност.От там 4% праг става по висок и копуването на гласове става скъпо ама много скъпо удоволствие.Така че гласуваите за всички едновременно.Според мен това е начина да покажем на УПЪРДЯВАЩИТЕ
опа управляващите че не ги харесваме. Затова ГЛАСУВАЙТЕ
Лека му пръст на загиналия човек.И дано другите двама да се управят бързо.
Не е така, Скорпи, според мен! Когато се пуска празна бюлетина е равносилно на това да не си гласувал, защото при крайните резултати, на основата на които се формират процентите на различните партии, се имат предвид единствено "пълните", редовно попълнени бюлетини! Така че ,да се гласува с "празна бюлетина няма абсолютно никакъв смисъл![quote]
Това не съвсем така .Гласуваването с недеиствителни бюлетини повищава избирателната активност.От там 4% праг става по висок и копуването на гласове става скъпо ама много скъпо удоволствие.Така че гласуваите за всички едновременно.Според мен това е начина да покажем на УПЪРДЯВАЩИТЕ
опа управляващите че не ги харесваме. Затова ГЛАСУВАЙТЕ

Лека му пръст на загиналия човек.И дано другите двама да се управят бързо.
Гласувaйте колеги за когото прецените но гласувайте защото това е начина да се справим с изборния туризъм и купуването на гласове че иначе няма кои да спре мангалите и Доган да си правят каквото искат.А затова че мангалите са над закона, поне по нашия краи е така мога да пиша много,пример срещу моя магазин има плод и зеленчук та има двама мангала които товарят разтоварват та минава една от социални и им казва даидат да си вземат помощитите за социално слаби,друг пример в село до Харманли циганин пребива и заплашва 80 годишен дядо взема му пенсията негова съседка звъни на внук си които е полицаи разпитва мангала в кметството хвърля му един хубав бои след които мангала връща парите и след това полицая уволнен след свидетелски показания на кмета избран от листата на ДПС,е колеги докога ще позволяваме това да се случва
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз съм твърдо срещу мангализацията !!!! Нека гласуваме всички---БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Е това исках да му обясня с тая сметанка дето му я зададохТова не съвсем така .Гласуваването с недеиствителни бюлетини повищава избирателната активност.От там 4% праг става по висок и копуването на гласове става скъпо ама много скъпо удоволствие.Така че гласуваите за всички едновременно.Според мен това е начина да покажем на

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- кандидат преподавател
Зверското убийство няма нищо общо с предстоящите избори и избирателната активност.Нито "мангалите "се избират-тях просто ги има-много са,повече от "Атака"около сто и двайсет пъти,нито полицаите,нито наказателната политика в Кюктендилско зависи от изборите.Що не си зададете въпроса,защо има други области,в които не управлява "Атака",управлява от доста години БСП,малко СДС,сега "трипосранната клоакалиция",но въпреки това изборно управление,в тези области няма мангалска престъпност,няма зверски убийства,няма грабежи на пенсионери?По избори не съм,ама по престъпленията съм най-компетентен,вервайте ми.Няма и няма да има такива,ака се работи добре от който трябва да работи по тези въпроси.Много е просто и тогава се живее с много риболов!
- Skorpi
- сериозен играч
INCUBUS , знаеш ли много неприятно ми стана като бягаше мангала с брадвата в София и викаше смърт на Българите още по кофти ми стана като дадоха по канал 2 онова родопско село и оня турчин дето обясняваше че сме били гяури и щели да си правят те тяхна си държава
Ае викам си дали така е в щатите дали един негър може да скочи на центъра на Нийорк и да вика смърт на американците за мен законите са двойни даже имам чуството че не те а аз съм мангала в тая държава останалото е без коментар ......
За мен щом живееш в тая държава името ти трябва да е българско законите както за мен така и за тях ,езика е само един и то български Мога да напиша още доста по темата ама някой ще ме нарекат че сам расист Ама бих им казал че те са по расисти от мен не стига че живеят в моята държава нестига че им храня децата ,а се множат кат полските мишки по десет таинета ама да работят йок иначе да крадът и да дигат врява за права са ненадминати нестига че децата им са с предимство даже и за више ползват помощи а карат такива коли дето не сам си и помислял че мога да карам .
Аз сам за които не му отърва границата с Турция е отворена прав им път а за мангалите да си ги земат тия от европата дето толкова им защитават правата писна ми от тях
Ае викам си дали така е в щатите дали един негър може да скочи на центъра на Нийорк и да вика смърт на американците за мен законите са двойни даже имам чуството че не те а аз съм мангала в тая държава останалото е без коментар ......
За мен щом живееш в тая държава името ти трябва да е българско законите както за мен така и за тях ,езика е само един и то български Мога да напиша още доста по темата ама някой ще ме нарекат че сам расист Ама бих им казал че те са по расисти от мен не стига че живеят в моята държава нестига че им храня децата ,а се множат кат полските мишки по десет таинета ама да работят йок иначе да крадът и да дигат врява за права са ненадминати нестига че децата им са с предимство даже и за више ползват помощи а карат такива коли дето не сам си и помислял че мога да карам .
Аз сам за които не му отърва границата с Турция е отворена прав им път а за мангалите да си ги земат тия от европата дето толкова им защитават правата писна ми от тях
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Не бе колега само НАПАЛМ ще ги оправи......!!!!Mich написа:еи много ме е яд на тия мангали,
![]()
![]()
АТАКА ПОБЕДА

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
той си комадваshumaher_k написа:И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ТАКАborislavvasilev написа:само за тях няма закони![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДОГАНА
![]()
![]()
ПАК ЩЕ НИ...
![]()
.И МАНГАЛИТЕ ПАК ЩЕ СА ДОБРЕ
![]()