Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Незнам откъде си минал,но аз минах през една нива,за да стигна до черния път...bay_grozdan написа:ПЪТЯТ ДО Г.КОЛЕВО НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШ ,НО ИМА ГОЛЯМ И СТРЪМЕН БАИР И АКО ЗАВАЛИ .......ЛОШО.НО РИБА ИМА.ХОДИХ ТАМ НА 15 ТОЗИ МЕСЕЦ И КАТО ЦЯЛО С БЯХМЕ ДВАМА ИМАХМЕ 8 УДАРА 5 РИБИ НА ДЪННИТЕ ,А НА ПЛУВКА ДОСТА ТАРАНКА И ЧЕРВЕНОПЕРКА 1 ШАРАНЧЕ ОКОЛО1.200 И ТРИ КЪСАНИЯ В ПАПУРА,ПРОСТО НИКАКЪВ ШАНС.ЗАСЛУЖАВА СИ
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- svetlio86
- ще става разбирач
До язовира на генерал Колево се стига като влезете в селото и стигнете до едно мостче с вада под него свивате вляво!!!От там само направо докато започне един черен път,оттам покрай мрежите на бившето ТКЗС и през цялото втеме има доста кофти коловози от който е добре да се пазите!!Когато изкачите едно малко стръмно байрче пътя се раздвоява направо и наляво!!!Хващате наляво и излизате точно до форгона на язовира и там трябва да си оставите колите!!!Влизането из гьола със коли е забранено с изключение само тогава когато си пренасяте багажа и след това колата се оставя до форгона!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Ти още на центъра ли свиваш в ляво или малко по надолу?Защото аз минах по едно мостче,дето е по-надолу в селото покрай едни стари къщи,оттам по едни камънаци с много стръмен баир,после по края на една нива,където кола не беше минавала и чак след тия храсталаци излязох на черния път.Може и аз да съм объркал нещо...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко
Днес /28.06/ Белокопитово . От 12,00 до 20,00 часа . Не знам колко много , ама много каракуди шамарче и пак такива шаранчета наскубани от дъщеря ми на директна петица бял червей .На всички видове и аромати царевица които имах - мълчанието на агнетата .Торен и земен червей на лайт фидера - тихо . Грозд бели червеи пак на фидера - каракуди една идея по-големи .Всички си растат още , освен едно костуре , което беше глътнало червея до дропера . Според пазача от няколко дни едрата рибата не кълвяла . Язовира е паднал доста - на око между 60 см и метър . Местни звезди търмъчеха на стената толстолоб - те извадиха няколко добри екземпляра . При колегите около нас - като при нас
.
Другата седмица като ходим някъде - пак ще разправям , дори като днес да няма какво
.

Другата седмица като ходим някъде - пак ще разправям , дори като днес да няма какво

-
- ще става разбирач
В събота преди обяд бяхме с брат ми на яз. Цонево от страната на с. Цонево. Пристигнахме в 9 и 30 и стояхме до 13,30 часа. Целия бряг е опасан с растения - пояс, широк от 4 метра на горе. Имаше доста народ, та хванахме кофти място, което никога не е хранено. На директен 6 метра хванах 6 риби. Щяхме да хвърляме дънни за бяла риба и пружини, но е невъзможно поради растенията. Яз. Цонево със всяка следваща година става все по-обрасъл. Положението е трагично вече и не знам какво ще става в бъдеще. Трябва да се пуснат бял амур и от оня охлюви дето пасат, иначе оправия няма. Ак имате някой познат ботаник, питайте го с какво да се наръси, което да не пречи на рибата, а да убива растенията. Ако изобщо има такова чудо.
Дайте малко инфо за Николаевка развъдниците - дето са 5-6 басейна. За там никой нищо не казва. Също и за Аврен. Миналата година чувах, че и там има някакъв рибарник малък.
Дайте малко инфо за Николаевка развъдниците - дето са 5-6 басейна. За там никой нищо не казва. Също и за Аврен. Миналата година чувах, че и там има някакъв рибарник малък.
Моля някои да каже нещо актуална информация за водоеми около Варна (може и по-далечко да са само да има )
Ако може даите и информация кое как се плаща - вход, рибата и т.н.
Чух нещо че на Доброплодно давало добра риба , но имало много лош черен път до там? ???
Благодаря предварително
Ако може даите и информация кое как се плаща - вход, рибата и т.н.
Чух нещо че на Доброплодно давало добра риба , но имало много лош черен път до там? ???
Благодаря предварително
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз когато хода на генерал колево стигам до язовира през центъра като минеш подминаваш едно малко мостче вдясно ти се пада магазина а вляво е пътя за язовира,а по-горе съм обяснил как се процедира по нататък!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Привет, на 15.06 от 06ч.--12.00хванахме/3души/около 2кг.риба/гаджета нямаше/4таранки по200гр.2костура и те там и останалото дребосък.На плувка и дъно едно и също.Риболовен билет+5лв.неограничен бр.пръчки.Хора има постоянно.Охрата каза,че костура изял шаранчетатаmoskov написа:а за одринци някой ходил ли е скоро как е там има ли риба и на какво кълве

Някой има ли информация за язовир в с.Приселци?Казаха ми,че имало някакво малко водоемче.
До село приселци по принцип има водоемче. Което е.. хм около 200-300м2, може би малко повече...
Като малък си спомням за чат-пат някоя червеноперка, после слънчевките го превзеха и освен слънчаци колкото кутре нищо не остана.
Край водоемчето има много хубава дъбова гора, чудесни места за пикник и бране на гъби.
Но работата е там, че дочух, че голяма фирма е закупила мястото и го е направила с бунгала и т.н. за почивна база на персонала и работниците си...
Но горите наоколо са наостинамного приятни за раходки и пикник.
Като малък си спомням за чат-пат някоя червеноперка, после слънчевките го превзеха и освен слънчаци колкото кутре нищо не остана.
Край водоемчето има много хубава дъбова гора, чудесни места за пикник и бране на гъби.
Но работата е там, че дочух, че голяма фирма е закупила мястото и го е направила с бунгала и т.н. за почивна база на персонала и работниците си...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Благодаря за инфото!Златев написа:До село приселци по принцип има водоемче. Което е.. хм около 200-300м2, може би малко повече...
Ами той май Дорелов изкупи почти всичко в Приселци!

Мисля, че не е Дорелов, ама трябва пак да се "консултирам" 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Колеги ходил е някой скоро на Буйново/търговище/? Мисля в събота да отида до там но нямам идея дали това което прочетох във форума не е поредната "рекламна пауза"
)

-
- вече хвърля и на тежко
Средата на май ходих и риба не хванах / някъде бях писал , но то това ми е нормалния уловilkoni написа:Колеги ходил е някой скоро на Буйново/търговище/? Мисля в събота да отида до там но нямам идея дали това което прочетох във форума не е поредната "рекламна пауза")

Най-добре се прежали веднъж и виж сам , защото колкото хора- толкова мнения .
5 км след Старо Оряхово е Долни чифлик и на още 3 км натам е Пчелник. Като влезеш в селото хвани левия път и след 500 м има табела и свиваш вляво. Качваш се по улицата и там има стрелка. Успех!tesi написа:Колеги, я кажете къде точно се намира този язовир на Пчелник и как се стига до там, ако идваш откъм Старо Оряхово? Гледам, че има добри отзиви...да вземем и ние да отидем