Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Три дни на Овчарица!
-
- разбира нещата
Три дни на Овчарица!
И така вчера се завърнах от ТЕЦА но не бях в състояние да пиша.Получи се доста интензивен, но за жалост и лишен от трофейни риби риболов.Бяхме се подготвили с чувал и половина царевичка понеже компанията ни варираше от трима до шестима човека и се хранеха две шамандури и една въдичка на отсрещния бряг за проба.Решихме този път през деня да метнем и една две пружинки за занимавка, беше забъркана някаква шеметна смес от най различни остатъци от захранки царевични брашна хляб и за наше нещастие някакви рибни пилети, ако щете вярвайте ама незнам дали остана някъде другаде канален сом щото всичкотия беше се събрал при нас направо ме заболяха ръцете убожданиа докато откачах дребосъците!
Като цяло около 50 сомчета от които едва 5-6 бяха с по прилични размери,15 каракуди добър размер и някоя друга дребна платика, това на пружинките!
На другите въдици пак 3 добри коналчока, едно амурче около 2-2.5 кг два шарана единия около 2.5 кг а другия 4 кг!
И сега куриоза беше хваната и бяла риба около 2 кг на царевица, вече нищо не може да ме учуди там
,както и още една бяла на плувка стръв уклей към 2.5кг!
За жалос само по малкото шаранче беше мое дело, но пък си изкарахме чудесно, имаше и няколко добри удара които не можахме да отразим
Много съжалявам, направих чудесни снимки и след като реших да поизтрия дриги стари изтрих и тях мамка му много ме е яд

Като цяло около 50 сомчета от които едва 5-6 бяха с по прилични размери,15 каракуди добър размер и някоя друга дребна платика, това на пружинките!
На другите въдици пак 3 добри коналчока, едно амурче около 2-2.5 кг два шарана единия около 2.5 кг а другия 4 кг!
И сега куриоза беше хваната и бяла риба около 2 кг на царевица, вече нищо не може да ме учуди там

За жалос само по малкото шаранче беше мое дело, но пък си изкарахме чудесно, имаше и няколко добри удара които не можахме да отразим

Много съжалявам, направих чудесни снимки и след като реших да поизтрия дриги стари изтрих и тях мамка му много ме е яд

Последно промяна от kamen на Нед Юни 28, 2009 9:08 pm, променено общо 1 път.
Много ги накъсвам... кордите!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Три дни на Овчарица!
Евала за излета,като чета и на мене ми е жал за снимките
Другиа пат и трофеи 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
не се ядосвай за снимките другият път ще направиш но с трофейни риби успех а за излета

БАЙ-100-ЯН
Ти прочети правилата и тогава пиши,че ме заболя главата да разчета маймуницатаdavid_1995 написа:Bravo dobur ulov zaslujava si jalko 4e kogata ti e hvanal 4 kg a ti ne si hvanel 10kg togaz mnogo 6te6e da me e qd 4e ne go vidqh a iska6e mi se i da vidq kak izglejda bqlata riba pone ne sum lovil takava

а на теб Камене браво за улова и не се ядосвай за снимките и на мен ми се е случвало

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!

Където качеството е от значение!
-
- кандидат преподавател
Важното е че сте си прекара ли добре и сте хванали риба .А снимките - следващия път двойно 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Абе да ти кажа точно че е нова техниката и още не съм и свикнал на номерата, а за срещата аз близката една седмица съм много ангажиран и не мога, а ако е за язовир още поне месец няма да мога така че ако искате пуснете вие тема ако не аз другата седмица мога да пусна за някоя кръчма, както решитеdidopoli написа:Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И отново едно браво за излета.
Ние се чувахме често тези дни и обменяхме доста информация,затова си мисля че другата седмица ще сме в силата си''Така ми го говорят звездите"...Абе с две думи ще ги скинеме 

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колега добър излет.Ние с моите приятели май бяхме до вас от другата страна на пътя,ако си обърнал внимание с един сив бус и една синч баничарка покрити с една огромна тента на Сааб
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- разбира нещата
Незнам колега не съм обърнал внимание ние бяхме до трънките с една зелена палатка и един нисан х-тейл имаше по време на излета и една фронтера, една гранд витара един бял бус вито и накрая една зелена навара незнам по кое време си бил тамcvetan_zashev написа:Браво колега добър излет.Ние с моите приятели май бяхме до вас от другата страна на пътя,ако си обърнал внимание с един сив бус и една синч баничарка покрити с една огромна тента на Сааб

Благодаря и дано си прав за звездитеИ отново едно браво за излета.Ние се чувахме често тези дни и обменяхме доста информация,затова си мисля че другата седмица ще сме в силата си''Така ми го говорят звездите"...Абе с две думи ще ги скинеме

Сиромашийки!!!kamen написа:един нисан х-тейл имаше по време на излета и една фронтера, една гранд витара един бял бус вито и накрая една зелена навара незнам по кое време си бил там![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Поздравления за излета.Жалко наистина за снимките,щеше да стане много добър репортаж.

-
- научил се да хвърля
Колега ако искаш пиши ми на лично съобщение, снимките могат да се възтановят, точно с това се занимавах последните дниkamen написа:Абе да ти кажа точно че е нова техниката и още не съм и свикнал на номерата, а за срещата аз близката една седмица съм много ангажиран и не мога, а ако е за язовир още поне месец няма да мога така че ако искате пуснете вие тема ако не аз другата седмица мога да пусна за някоя кръчма, както решитеdidopoli написа:Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!