Три дни на Овчарица!

Модератори: bobopeli, sapuna

kamen
разбира нещата
разбира нещата

Три дни на Овчарица!

Мнение от kamen »

И така вчера се завърнах от ТЕЦА но не бях в състояние да пиша.Получи се доста интензивен, но за жалост и лишен от трофейни риби риболов.Бяхме се подготвили с чувал и половина царевичка понеже компанията ни варираше от трима до шестима човека и се хранеха две шамандури и една въдичка на отсрещния бряг за проба.Решихме този път през деня да метнем и една две пружинки за занимавка, беше забъркана някаква шеметна смес от най различни остатъци от захранки царевични брашна хляб и за наше нещастие някакви рибни пилети, ако щете вярвайте ама незнам дали остана някъде другаде канален сом щото всичкотия беше се събрал при нас направо ме заболяха ръцете убожданиа докато откачах дребосъците!
Като цяло около 50 сомчета от които едва 5-6 бяха с по прилични размери,15 каракуди добър размер и някоя друга дребна платика, това на пружинките!

На другите въдици пак 3 добри коналчока, едно амурче около 2-2.5 кг два шарана единия около 2.5 кг а другия 4 кг!

И сега куриоза беше хваната и бяла риба около 2 кг на царевица, вече нищо не може да ме учуди там :shock: ,както и още една бяла на плувка стръв уклей към 2.5кг!

За жалос само по малкото шаранче беше мое дело, но пък си изкарахме чудесно, имаше и няколко добри удара които не можахме да отразим :(

Много съжалявам, направих чудесни снимки и след като реших да поизтрия дриги стари изтрих и тях мамка му много ме е яд :evil: :evil:
Последно промяна от kamen на Нед Юни 28, 2009 9:08 pm, променено общо 1 път.
Много ги накъсвам... кордите!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Три дни на Овчарица!

Мнение от Nikola Polizovski »

Евала за излета,като чета и на мене ми е жал за снимките :? Другиа пат и трофеи :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Еми хубаво сте прекарали ! :)
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Не се ядосвай за снимките Камене,важното е че ти е било гот :wink:
Изображение
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

не се ядосвай за снимките другият път ще направиш но с трофейни риби успех а за излета :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
БАЙ-100-ЯН
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

david_1995 написа:Bravo dobur ulov zaslujava si jalko 4e kogata ti e hvanal 4 kg a ti ne si hvanel 10kg togaz mnogo 6te6e da me e qd 4e ne go vidqh a iska6e mi se i da vidq kak izglejda bqlata riba pone ne sum lovil takava
Ти прочети правилата и тогава пиши,че ме заболя главата да разчета маймуницата :oops: ,

а на теб Камене браво за улова и не се ядосвай за снимките и на мен ми се е случвало :smt023
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!
Изображение
Където качеството е от значение!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Важното е че сте си прекара ли добре и сте хванали риба .А снимките - следващия път двойно :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

didopoli написа:Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!
Абе да ти кажа точно че е нова техниката и още не съм и свикнал на номерата, а за срещата аз близката една седмица съм много ангажиран и не мога, а ако е за язовир още поне месец няма да мога така че ако искате пуснете вие тема ако не аз другата седмица мога да пусна за някоя кръчма, както решите :wink:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

И отново едно браво за излета.ИзображениеНие се чувахме често тези дни и обменяхме доста информация,затова си мисля че другата седмица ще сме в силата си''Така ми го говорят звездите"...Абе с две думи ще ги скинеме :wink:
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от cvetan_zashev »

Браво колега добър излет.Ние с моите приятели май бяхме до вас от другата страна на пътя,ако си обърнал внимание с един сив бус и една синч баничарка покрити с една огромна тента на Сааб
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

cvetan_zashev написа:Браво колега добър излет.Ние с моите приятели май бяхме до вас от другата страна на пътя,ако си обърнал внимание с един сив бус и една синч баничарка покрити с една огромна тента на Сааб
Незнам колега не съм обърнал внимание ние бяхме до трънките с една зелена палатка и един нисан х-тейл имаше по време на излета и една фронтера, една гранд витара един бял бус вито и накрая една зелена навара незнам по кое време си бил там :wink:
И отново едно браво за излета.Ние се чувахме често тези дни и обменяхме доста информация,затова си мисля че другата седмица ще сме в силата си''Така ми го говорят звездите"...Абе с две думи ще ги скинеме
Благодаря и дано си прав за звездите :wink:
georg

Мнение от georg »

kamen написа:един нисан х-тейл имаше по време на излета и една фронтера, една гранд витара един бял бус вито и накрая една зелена навара незнам по кое време си бил там :wink:
Сиромашийки!!! :mrgreen: :lol:
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Поздравления за излета.Жалко наистина за снимките,щеше да стане много добър репортаж. :smt023 :smt023 :smt023
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

kamen написа:
didopoli написа:Ааааа без такива номера за снимките,нали си с ново обурудване.Абе ний среща тоя месец ни на язовир ни на кръчма!
Абе да ти кажа точно че е нова техниката и още не съм и свикнал на номерата, а за срещата аз близката една седмица съм много ангажиран и не мога, а ако е за язовир още поне месец няма да мога така че ако искате пуснете вие тема ако не аз другата седмица мога да пусна за някоя кръчма, както решите :wink:
Колега ако искаш пиши ми на лично съобщение, снимките могат да се възтановят, точно с това се занимавах последните дни :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”